سلام
بچه ها قصد دارم برم كلاس رياضي ولي بينه معلما موندم بيشتر بينه آقايون كاريا ، حقيقت افشار و حاج اكبري ... كسي تو اين زمينه اطلاعات يا تجربه اي داره ممنون ميشم يه كمكي بكنه بهم
سلام
بچه ها قصد دارم برم كلاس رياضي ولي بينه معلما موندم بيشتر بينه آقايون كاريا ، حقيقت افشار و حاج اكبري ... كسي تو اين زمينه اطلاعات يا تجربه اي داره ممنون ميشم يه كمكي بكنه بهم
می خواهــــــم شــــــادبـــــاشم
نه یک روز بلکــــه هــــــزاران سال
می خواهــــم آوازشــــادبودنــــم چنـــان در شهر بپیچد که روسیـــاه شوند
آنهـــــایی که سر غمگیــــن بودنـــــم شرط بستـــــه اند
...
...
نه اون سه راه دانشه! ببین ایده ال رو که میشناسی؟ اونجا پسرونس! فک نکنم واسه دخترا کلاس داشته باشه!
ولی من تو کاشانی یه اموزشگاه دخترونه دیدم که الحق رفت امد زیادی به اونجا میشه! ادرس دقیقشو گیر بیار و یه سری به اونجا بزن! باید دبیرای معتبری داشته باشه!
...
خواهش! من نمیدونستم همشهری هستیم! هر سوالی راجع به ادرس کتابخونه ها! اموزش پرورش، مشکلات مدرسه ای کلا هرچی در چار چوب ارومیه داشتی من در خدمتتم![]()
...
...
دكتر امين يزدي زاده، مدرس كنكوري درس زبان و ادبيات فارسي رشته هاي رياضي و تجربياستان آذربايجان غربي شهر اروميه
09143469320
مولف کتاب دهخدای کنکور انتشارات شب قره تهران
معناي واژه هاي داخل متن کتب درسي (دوّم، سوّم، زبان فارسي 3، پيش دانشگاهي)توجّه به لغات ايهام دار و مشخص كردن چندين معني آن هاجمع بندي جفت هاي املاييواژه هاي كنكور سراسريتاريخ ادبيّات و اعلام فصل به فصل
درود
این آقای حاج اکبری اگر اسم کوچیکش بابک باشه از دوستای گمشده ما هست
هم اخلاق نازنینی داره هم سوادش مورد تاییده
هرچند بالغ بر 20 ساله ازش خبر ندارم
فکر نمی کردم تو کار آموزش موندگار شده باشه
و شايد آيندگان از اينکه نشان داده ام قديمي ها همه چيز را نمي دانستند ، سپاسگزار من باشند. (پير فرما)
...
دكتر امين يزدي زاده، مدرس كنكوري درس زبان و ادبيات فارسي رشته هاي رياضي و تجربياستان آذربايجان غربي شهر اروميه
09143469320
مولف کتاب دهخدای کنکور انتشارات شب قره تهران
معناي واژه هاي داخل متن کتب درسي (دوّم، سوّم، زبان فارسي 3، پيش دانشگاهي)توجّه به لغات ايهام دار و مشخص كردن چندين معني آن هاجمع بندي جفت هاي املاييواژه هاي كنكور سراسريتاريخ ادبيّات و اعلام فصل به فصل
با سلام
دوستان تو شهر ما چرا همه فکر میکنن که یکی معروف باشه خوبه.باید نتیجه گرفت تا گفت خوبه.
من خودم با همه این معلم های ریاضی خوندم ولی نتیجه نگرفتم.پارسال زدم 15 درصد.
تابستون پیش یکی از دوستام آقای زارع رو معرفی کرد بهم.رفتم کلاساش.باور کنید عالی درس میدن.من که تو قلمچی صفر میزدم از مهر درصد هام شد 50 به بالا.تو دی و بهمن 80 و 90 هم زده بودم ریاضی رو
تو کنکور 93 هم که این همه سخت بود اون روز بعد اومدن کلید ها حساب کردم که 79.92 زدم.
حتما امسال پزشکی قبول میشم.همشم مدیونه آقای زارع هستم.فقط نکته تستی عالی میگفتن که تونستم این همه عالی بزنم تو کنکور. پارسال کجا الانم کجا
ازشون بازهم متشکرم.موفقیت و خوشبختی خودمو مدیونه ایشونم.هرکی با ایشون کار کنه عالی درصد میاره تو کنکور.من شماره آقای زارع رو میزارم اینجا هر کی خواست که تو ریاضی نتیجه بگیره برداره :09148010973
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)