من روزانه فردوسی خوندم و با پرداخت شهریه مشکلی ندارم ولی فکر کنم اگه پیگیری کنید از دانشگاهتون بتونن کلن مدرکتونو شبانه کنن بازم باید بپرسین ولی فکر میکنم الان ذهنتون درگیر نباشه فقط خوب بخونید بعد کنکور وقت زیاد دارید برا حواشی
نمایش نسخه قابل چاپ
من روزانه فردوسی خوندم و با پرداخت شهریه مشکلی ندارم ولی فکر کنم اگه پیگیری کنید از دانشگاهتون بتونن کلن مدرکتونو شبانه کنن بازم باید بپرسین ولی فکر میکنم الان ذهنتون درگیر نباشه فقط خوب بخونید بعد کنکور وقت زیاد دارید برا حواشی
سلام دوستان من دیروز شوک مهمی بهم وارد شد وقتی گفتن روزانه اگه پزشکی قبول بشی باید پول بدی مثل شبانه ها تو دفترچه انتخاب رشته کنکور 94 نگاه کردم دیدم متاسفانه درسته ولی یک سوال من کاردانی شبانه بودم که هیچ لحاظ نمیکنه سازمان سنجش ولی کاردانی به کارشناسی روزانه بودم ولی من الان نزدیک به 5 سال هست که برای دولت کار کردم اینجور که شنیدم هر کی 2 برابره آموزش رایگان باید برای دولت کار کنه تا تعهد به خدمتش تموم بشه اونموقع می تونه بدون هزینه کنکور سراسری روزانه بشینه درسته ؟
آره درست میگی ولی مورد نداره منکه الان چندین ماهه وقت گذاشتم و دارم می خونم ، من الان نزدیک 5 ساله کارمندم و زن و بچه هم دارم هر کدوم یه دونه:yahoo (10): ولی امیدم با خداست تلاشمو میکنم و بیشتر می خونم تا ایشالا قبول بشم پولشم خدا کریمه جورش می کنیم به قول دوستمون تو اول قبول شو حواشی بعدشم خدا کریمه
سلام دوستان
من دانشجو ترم 3 پرستاری ام،رتبه ام 13 هزار شده بود،تازه میخام شروع کنم
بنظرتون دیر نیس؟
پیشنهادتون چیه ؟ازکجا شروع کنم و چی بخونم؟
برنامه کانون خوبه؟
ممنونم که جواب میدید
هر وقت میخوای بگی دیره یاد رستگار رحمانی بیفت
برنامه کانون برای یه فارغ التحصیل عالیه
شما بر مبنای همین برنامه یا برنامه من که رایگان میذارم اینم لینکشhttp://forum.konkur.in/thread32731-11.html
پیش برو هر سوالی هم داشتی در خدمتت هستم داداش
ببین عزیزم بچه های شیمی هم میتونن شیمی دارویی بخونن اما مجوز داروخونه همونطور که دوستمون گفت بهشون داده نمیشه ....کلا از رشته شیمی نمیشه رفت داروسازی خوند مگه اینکه از اول کنکور بدبد ..شیمی دارویی خودش یک رشته مجزاس اگه اشتباه نکنم بعضی از واحد های دانشگاه آزاد کارشناسی شیمی دارویی رو هم ارایه میدن...امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه