با مدرک شیمی دارویی هم مجوز داروخونه داده نمیشه .
با کسایی که داروسازی خوندن سر کلاس مشترک برای دکترا میشینید ولی مجوز داروخونه نخواهید داشت .
منابعی که امسال باهاشون کنکور دادید زیاد تغییری نخواهد داشت دوست عزیز .
نمایش نسخه قابل چاپ
تاسیس داروخانه نیاز به سرمایه ی حداقل 200 میلیونی داره و همچنین با ارشد رشته های پزشکی 1000 امتیاز میتونی کسب کنی و سایر امتیاز ها رو هم میتونی بدست بیاری . ضمنا اون کسی که دکترای تخصصی شیمی دارویی قبول میشه اونقدر سرش شلوغ هست توی شرکت های دانش بنیان و داروسازی و دانشگاه که اصلا وقت نمیکنه به این فکر کنه که داروخانه تاسیس کنه . کسایی که دکترای عمومی داروسازی میگیرن از سر بیکاریه که به فکر تاسیس داروخانه میوفتن . کسی که دکترای تخصصی داروسازی داره حداقل 7 تا 8 میلیون ماهانه حقوقش از دانشگاه هست بدون هیچ اضافه کاری و ... از شرکت هایای داروسازی هم کم کم ماهانه 5تا 10میلیون بگیره و شرکت های دانش بنیان هم ماهانه 5 تا 10 میلیون تومان . حال شما برای من حساب کن . با تاسیس داروخانه ی خصوصی چقدر سود خالص قراره برات بمونه ؟؟؟ 5 میلیون یا 10 میلیون ؟؟؟؟ ضمنا اون پرستیژ کاری استاد دانشگاه و داروساز واقعی رو با دکترای عمومی داروسازی مقایسه میکنی ؟؟؟؟؟ من دوستی دارم که دکترای داروسازی داره و الان هر روز ناله میکنه چون نه پولی برای تاسیس داروخانه داره نه حقوقش زیاده . داره ماهی 2 و نیم کار میکنه .
بهتره به جای اینکه به فکر کنکور سراسری مجدد باشی و وقت و عمرتو الکی هدر بدی برای پزشکی و دندانپزشکی که بازدهیشون معلوم نیست تا 6 تا 7سال اینده چطور باشه . به فکر تحصیلات تکمیلی باش و من اگه به جای تو بودم شرکت میکردم رشته هایی مثل ژنتیک و یا اگه امکانش بوذ یکی از رشته های علوم آزمایشگاهی . البته ژنتیک هم مجاز به شرکت نیستید و لیسانستون جالب نیست اصلا . ولی خب از فنی و مهندسی ها بهتره و خیلی از رشته ها رو میتونید شرکت کنید و دفترچه ی ارشد رو دانلود کن . انسان خوبه کمی عاقلانه فکر کنه .
فکر کنم بهتره کسانی که رشتشون شیمیه و توی صنعت کار کردن ببینید چی میگن !
به همین راحتی و تا این حد خوشبینانه هم که شما میگید نیست ...
الان کلی دکترای شیمی بیکار داریم , نگید حتما بیسوادن یا از دانشگاه های خوب فارغ التحصیل شدن که اینطور نیست !
دکترای شیمی میشناسم که بدون استفاده از مدرک دکتراش کار میکنه با حقوق وزارت کار ...
پرستیژ کاری رو پول تعریف میکنه وقتی شما با ارشد و دکترای شیمی باید کلی التماس کنی برای کار و به هر حقوقی راضی باشی این دیگه پرستیژی نداره .
سلام خیلی خوشحال شدم این تاپیک رو دیدم واقعا انرزی گرفتم من متولد 71 فارغ التحصیل زیست شناسی عاشق پزشکی
میدونم که بچه های شیمی میتونن شرکت کنن اما قبولیش به سادگی نیست . من اگه گفتم رشته ی اون جالب نیست حتما دلیلی داشته که گفتم . رشته ی شیمی محض توی گرایش های ارشد علوم پزشکی زیاد دستش باز نیست و هر رشته ای رو نمیتونه شرکت کنه نهایتا 2 تا 3 رشته رو بتونه شرکت کنه . اما رشته ای مثل زیست شناسی اکثر رشته های ارشد علوم پزشکی رو میتونه شرکت کنه . شما بسیار حرفات بی تجربه هست و نشان از خام بودنتونه . کسی که شیمی دارویی ثبول میشه فورا استخدام میشه توی دانشگاه علوم پزشکی که درس خونده . کم چیزی نیست دکترای تخصصی داروسازی !!!!! اصلا قابل مقایسه نیست با دکترای شیمی که قبولیش مثل آب خوردنه . من اصلا رشته های غیر پزشکی رو با پزشکی مقایسه نمیکنم . تعجبی نداره اگه دکترای شیمی بیکار باشه چون زحمت آنچنانی نکشیدن نه توی لیسانس نه فوق نه دکترا . پس خانوم محترم تو مو میبینی و من پیچش مو
من اینجا اصلا قصدم زیر سوال بردن یه رشته نیست !! اصلا نمیخوام بگم یه رشته خوبه یا بد . فقط میخوام بگه که میتونید مسیر زندگیتونو از لیسانس به بعد عوض کنید به جای اینکه بشینید این همه بخونید برای پزشکی که شاید قبول بشید اونم بعد قبولی 7 سال بعد ببینم شرایط چطور باشه و اصلا بشه تخصص قبول شد یا نه . هر چند میدونم 90 درصدتون قبول که نمیشید عمرتونم الکی هدر میره . این مسیر رو براتون مثال میزنم .
فرض کن یکی لیسانس زیست عمومی داره . خب این میتونه چند مسیر رو بره :
مسیر اول : بشینه بخونه برای پزشکی و آیا قبول نشه یا بشه و هفت سال اینده منتظر نتیجه باشه با سنی بیشتر از 30 سال که بسیار ریسک داره چون قبول هم نمیشن متاسفانه توی تخصص چون دیگه حالی برای درس خوندن ندارن و شرایط سنی هم داره
مسیر دوم > ارشد شرکت کنه علوم تغذیه و بعدش بزنه طرح و دو سال بره طرح بگذرونه بعدشم مطب تغذیه تاسیس کنه اگرم خواست بشینه بخونه برای دکترای تخصصی علوم تغذیه و هم مطبشو داشته باشه هم استاد دانشکاه باشه اونم توی سن 30 سال به نتیجه برسه .
عزیزان عمر چیزی نیست که برگرده . با کسی که کار بلده مشورت کنید ... نه اینکه بی مهابا به آّب و اتش بزنید
اینکه مثلا بگی فلانی دکترای شیمی داره و بیکاره و فلان و ... این اصلا دلیل نمیشه که تو بخوای اون رشته ها رو با رشته های پزشکی مقایسه کنی . چیزی که مشخص و واضح هست اینه که رشته های غیر پزشکی به درد نمیخورن حالا هی شما بیا بگو خوبن و تعصب بیجا داشته باش . رشته ای مثل زیست شناسی رو من قبول دارم چون توی مقطع ارشد دستش بسیار بازه در حد پرستاری میتونه رشته انتخاب کنه . پس تحصیل توی این رشته واقعا با ارزش ولی توی مقطع لیسانس فقط !!!!
کسی که مثلا رشتش زیست شناسی رشته های بسیار خوبی میتونه توی ارشد شرکت کنه مثل باکتری شناسی پزشکی و میکروب و بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژُی و هماتولوژی و رفاه اجتماعیو کتابداری در شاخه ی پزشکی و بازار کار برای کتابداری و علوم تغذیه توی مقاطع ارشد عالیه و برای سایر رشتهها در مقاطع دکترای علوم آزمایشگاهی مثلا ژنتیک یا بیوشیمی بالینی که تک رشته ای محسوب میشن میشه بشن استاد دانشگاه و آزمایشگاه تاسیس کنن و یا مسئول فنی آزمایشگاه بشن . شما چی میدونی از رشته های ارشد و دکترا آخه . دفترچه ی ارشد و دکترای وزارت بهداشت رو دانلود کن تا ببینی دکترای عمومی پزشکی چطور دست و پا میزنن برای قبولی توی رشته های تک رشته ایه مدیریتی و تکنولوژی های نوین که بشن استاد دانشگاه . شما تفکرت درباره ی پزشکی مثل بچه های 17 یا 18 ساله ایه که پشت کنکور هستن و نمیدونن چی به چیه و فک میکنن بالاترین رشته ی دنیا پزشکیه !!!!!
دوستان دو تا سوال
1-با دیپلم ریاضی میشه کنکور تجربی شرکت کرد؟
2-تاثیر معدل برای دیپلم سال 81 چطوریه؟
سلام دوست عزیز خیلیارو میشناسم که دارن ازاول شروع میکنن وموفق هم هستن منم بخاطر همین تردیدها و متاسفانه مشاوره با افرادی که به هردلیلی فاز منفی میدن دوسال وازدست دادم اما دارم با انرزی برا هدفم میخونم شما هم میتونی فقط به خودت تکیه کن سوالی داشتی خوشحال میشم کمک کنم
با توجه به محدودیت امکانات دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و لزوم توزیع عادلانه فرصت های موجود بین تمامی متقاضیان، پذیرش آن دسته از داوطلبانی که قبلاً با استفاده از امکانات دولتی (آموزش رایگان ) تحصیلات خود را در رشته ای به اتمام رسانیده اند، در همان مقطع قبولی قبلی و همان دوره (روزانه) امکان پذیر نمی باشد. این قبیل داوطلبان در صورت تمایل می توانند برای دوره نوبت دوم (شبانه) در همان مقطع متقاضی شوند و یا در صورت قبولی در دوره روزانه می توانند، با پرداخت شهریه همانند دانشجویان دوره نوبت دوم (شبانه)، در رشته مربوط ادامه تحصیل نمایند.
با سلام این متن و دیدم ترسیدم ، دوستان من کاردانی دامپزشکی شبانه بودم دانشگاه ملی بودم ، کارشناسی روزانه علوم ازمایشگاهی دامپزشکی بودم ولی الان یک سال است که دارم می خونم برای پزشکی سراسری مشکلی که نداره درسته یا .......
تورو خدا جواب منو بدیدددددددددددددد