سلام .
بچه ها امتحان فیزیک چطور بود ؟
راستی اون سوال رشته تجربی که سیم داده بود و گقته بود نسبت مقاوت ها رو به دست بیارید میشد 1/4 جوابش؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام .
بچه ها امتحان فیزیک چطور بود ؟
راستی اون سوال رشته تجربی که سیم داده بود و گقته بود نسبت مقاوت ها رو به دست بیارید میشد 1/4 جوابش؟
تقریباً آسون بود ولی نسبت به 92 یکم سخت تر بود...
در کل بد نبود فکر کنم 18 اینا شم.
اون سوال فکر کنم میشه 4 . من 4 نوشتم!! حالا دیگه نمیدونم
راحت داده بودن...
4 میشد جوابش....
ایشالله که همه خوب داده باشن...
برا من که خیلی خوب بود حفظی نداشت همش مفهومی ومسئله بود
برای ما ریاضیا البته
من شنیدم که امتحان ریاضی ها خیلی خیلی سخت بود درسته؟؟!!!!!
منم خوب دادم جوب اون سوالم 4 میشد
آخيشششششش فيزيكم داديم ... من صب سوالايه ساله86 اينارو حل ميكردم گفم ديگه بدبخت شدم هيچي بلد نيستم !!! ولي سوالايه ما انصافن خيلي خوب بودن !!!! البته من چون كامل نخونده بودم كتابو بعضي جاهارو از خودم قصه سرايي كردم:yahoo (76):
همش مفهومی بود ولی ضربه فنی اش کردیم ....
ریاضی به جز 1 نمره بقیه اش متوسط و آسون بود.
تجربی آسون بود
ریاضی ها هم که با اینکه درس تخصصی هست براشون ولی اصولا آسون میدن درکل به قول MehD فیزیک ایز ایزی
حالا یه درسو نسبتاً آسون دادن جو گیر نشید میخواستن سخت بدن فیزیک می شد دیفیکالت :yahoo (76):
ای خدااااا.
جریان متوسط رو نوشتم جریان لحظه ای.
۱۹.۷۵
۲۰ امسال طلسم شده رسما.
ولی دمشون گرم اسون دادن.
خدایی من تو حل سوالا شک میکردم حس میکردم من دارم اشتباه حل میکنم خدایی آسون داده بودند
سلام
واقعا آسون بود.
البته شاید من زیاد خونده بودم نمیدونم.
ولی در کل آسون بود.
20 میشم.
زبان فارسیو چه کنیم؟
رفقا ما فردا کلاس رفع اشکال داریم تو مدرسمون.
معلممون گفته یک جزوه در اختیارمون میزاره فردا که اگه بخونیش 100 در 100 بالای 18 میشی.
اگر فردا وقت کردم جزوه رو براتون اسکن می کنم همه استفادشو ببرید.
اینم واسه بعضی از دوستان که هی می گفتن قراره سخت بدن و سخت تر از 86 و اینا...
علم غیبشون این دفعه عمل نکرد :yahoo (94):
خوشحالم ک امتحان شمام آسون بوده.......................
من که اصلا 2و3 روزه انجمن نیومدم.که پیش بینی کرده بود ایندفعه؟:yahoo (94):
متوسط بود
بچه ها جواب سوال ۲ چن میشد؟
من زیاد نخونده بودم
مردم میشینن درس میخونم من فوتبال و والیبال و برازوکا(شبکه ورزش) میبینم
بچه ها من سوال نسبت مقاومت ها رو ، مساحت رو فقط اشتباه جایگذاری کردم و حدود 19.5 میشم ولی بقیه سشوالات رو فوق العاده جواب دادم به نظر شما احتمالش هست که بهم 20 بدن ؟!
واقــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــع ا جای تعجبه :yahoo (39): خیلی خیلی آسووووووووووووووووون بود فیزیکِ تجربیا....شگفتا ! :yahoo (21): من راضی نبودم انقد آسون بدن :||||
...لطف کردن... ایشالله خیر از جوونیشون ببینن...:yahoo (4):
مشخصه ریاضی ها باید نسبت به ما سخت تر بدن چون اونا درس اختصاصی اصلی هست.
مثلاً برای ما زیست رو سخت دادن. شیمی هم متوسط روبه سخت و توش نکته انداخته بودند
من ضعیف ترین درس امسالم فیزیک بود که نگرانش بودم... ولی بالاترین نمره ام تا الان فیزیکه :yahoo (20):
والا :| ...نه ترو خدا میخواستن درس اختصاصیشون مفهومی نباشه... :||||||||||||||||||| ما تجربیا دلمون به یه چی خوش باشه حداقل :yahoo (21):
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
والا :| ...نه ترو خدا میخواستن درس اختصاصیشون مفهومی نباشه... :||||||||||||||||||| ما تجربیا دلمون به یه چی خوش باشه حداقل :yahoo (21):
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخ آسون بودhttp://forum.konkur.in/images/smilie...o%20(20).gifا اما من 19 میشم........................!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1http://forum.konkur.in/images/smilies/yahoo/yahoo%20(19).gif
از 2 تا راه میشد بریم یکیش فیثاغوس بود ولی اون یکی خیلی کم و کوتاه بود...
اگه راهت درست باشه و فیثاغورس هم درست جایگذاری کرده باشی ولی جوابو اشتباه نوشته باشی 0.25 کم میشه ولی من حدس میزنم رابطه فیثاغورسی هم اشتباه نوشتی
اي بابا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اينجا كه هخمه تجربي ن يه ر ياضي نبوووووووووووووود؟
خدایا ، یه مصحح خوب به ما عطا کن!!!:yahoo (76):
بچهــــــــــ ها سوال 11 قسمت ب...من از یه فرمولی رفتم که دقیقا عینش تو کتاب نبود ولی جوابش درست در اومد...فرمولش این بود :
F=m.I1.I2.L/2 pR
جواب آخر شد 16 در ده به توان منفی هفت ...حالا با توجه به اینکه این فرمول از ادغام دو تا فرمول دیگه س و عینش تو کتاب نبوده،کم می کنن نه ؟ :||||||||||||||||| :/ :((((((((((((((((
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
بچهــــــــــ ها سوال 11 قسمت ب...من از یه فرمولی رفتم که دقیقا عینش تو کتاب نبود ولی جوابش درست در اومد...فرمولش این بود :
F=m.I1.I2.L/2 pR
جواب آخر شد 16 در ده به توان منفی هفت ...حالا با توجه به اینکه این فرمول از ادغام دو تا فرمول دیگه س و عینش تو کتاب نبوده،کم می کنن نه ؟ :||||||||||||||||| :/ :((((((((((((((((
نه به احتمال زیاد کم نمی کنن... نگاه جواب اخر بکنن ببینن درسته معمولاً نمره میدن مگر اینکه مصحح از این آدما مزخرف باشه