X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 176 از 939 نخستنخست ... 76166175176177186276 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,626 به 2,640 از 14072
    1. Top | #2626
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط storm001 نمایش پست ها
      اینم یه زیرخاکی از داش افشین

فکر کنم واسه 1 اسفند 94 باشه

afshin_moghtada من معدلم 14.73 هست. رشته ریاضی. از 30 بهمن شروع کردم و رتبه زیر 300 هم میخوام و با هر کی هم بخواد شرط می بندم به این رتبه میرسم. مطمئنم

دمت گرم داداش
      Oh my gooood
      به عنوان الگوی خودم قرارش میدم

2. Top | #2627
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم از امروز استارت زدم 24 مهر 95 این تاریخو یادت باشه راضی نیستم ولی در نوع خودش جالب بودبه این نتیجه رسیدم کسایی که یهویی میخوان از 12 ساعت شروع کنن بیش از 99/9 دهم درصدشون موفق نمیشن و چون نتونستن به اون ساعت یهویی برسن بیخیال خیلی چیزا میشن...خلاصه ما امروز استارت زدیم با 5 ساعتو به خودمم افتخار میکنم چون 5 ساعت خوندم و هر روز یه نیم ساعت بهش اضاف میکنم تا چند مدت دیگه بترکونم و بدنم عادت کنه به خوندن کاری هم به بقیه ندارم که 24 ساعت میخونن یا 12 ساعت...رهرو ان است که آهسته و پیوسته رود..3 ساعت و نیم ریاضی خوندم اخه باهاش خیلی حال میکنم خوراکمه30 مین ادبیات یه ساعتم فیزیک
      ویرایش توسط ashkin0098 : 24 مهر 1395 در ساعت 23:28

3. Top | #2628
      ayl
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshin_moghtada نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان عزیز. این پست رو جهت پاسخگویی به برخی از دوستان میذارم و نه به عنوان پست درسی. پست درسی هم ایشالا چند روز دیگه در خدمتتون خواهم بود.

سلام. بعضی از دوستان پاسخ های بسیار مناسبی دادن و بنده هم چند جمله ای اضافه میکنم. آقایون و خانم ها باور بفرمایید سن 24 یا 25 و این حدودا، یعنی اوج جوونی و نشاط و قدرت. مگر اینکه خودت بخوای به خودت چیز دیگه ای رو تلقین کنی. خیلی از کتاب ایی که در مورد بزرگان علم و اقتصاد و سیاست و غیره هستن، مثال هایی دارن از کسانی که تا 40 سالگی شکست های زیادی رو تحمل کردن و تازه از سن 40 به بعد تونستن موفقیت رو تجربه کنن. یادمه روز کنکور یک پیرمرد 65 تا 70 ساله پیش من نشسته بود که اگر قبل از کنکور یک دوش هم گرفته بود و کمی ادکلن هم استفاده می کرد، مثال خیلی خوبی بود از اینکه سن فقط یک عدد هست.

اما بعضی وقت ها خود ما به صورت ناخودآگاه به دنبال عوامل ناامید کننده میگردیم و خوب یک عامل خوبی که میتونیم بهش گیر بدیم، همین چند سال بالا بودن سن هست. وگرنه اتفاقا این موضوع میتونه یکی از بهترین انگیزه ها باشه (در مورد خودم دقیقا اینطور بود) که تلاشتو بیشتر کنی و با یک عملکرد خوب، خاطره این چند سال تاخیر هم واسه همیشه از ذهنت پاک کنی.

و اما اینکه اگر امسال قبول نشی باید شوهر کنی که دیگه یک انگیزه در حد بمب اتمی ایجاد میکنه برای کسب موفقیت. اگر من در موقعیتی بودم که بهم میگفتن اگر کنکور قبول نشی باید زن بگیری، قطعا رتبه تک رقمی میشدم تا بتونم تا حد امکان بین خودم و فاجعه ازدواج فاصله ایجاد کنم.

سلام داداش. عزیزی از خودتونه.

فایل پیوست 61950

سلام فاطمه خانم عزیز
      بنده تمام حرفم همون برقراری تعادل بود. مسلما اگر شما بخواید در چندین شبکه اجتماعی فعال باشید و هر شب هم سریال های ایرانی یا خارجی تماشا بفرمایید و توی این انجمن هم حضور تمام وقت داشته باشید و در تمامی بحث ها و تمامی تاپیک ها شرکت کنید، خوب این راه به ترکستان ختم میشه و نه به کعبه. اما اگر هم تصمیم بگیرید کلاً تارک دنیا بشید و یکسال در حبس انفرادی زندگی کنید، اینم در مورد 99.9 % افراد امکان پذیر نیست.

توصیه بنده به شما ( که بارها هم در این انجمن تکرارش کردم ) اینه که با یکی از درس هایی که هم مورد علاقتون هست و هم تا حدودی باهاش آشنایی دارید، شروع کنید و اون درس هم از ابتدا و پایه بخونید و نه از قسمت های میانی که باعث بشه به دلیل عدم تسلط به مفاهیم پایه، در شروع کار گیج بزنید. مثلا همین امشب قبل از خواب میتونید یک فصل از کتاب رو تموم کنید و بعدش هم باز بیاید انجمن یا یک سریال ببینید که خیلی هم خسته کننده نباشه. اینجوری میتونید با روزی 3 یا 4 ساعت درس خوندن آغاز کنید و ایشالا تا آخر مهر و یا اوایل آبان به روزی 7 یا 8 ساعت برسید. بعد از اون هم به آسونی میتونید به روزی 10 ساعت و بالاتر هم برسید و تفریحتون رو هم داشته باشید.

خانم شما که هم رشته بنده هستید. احتمالا قصد شرکت مجدد در کنکور رو دارید؟

ارمیا، داداش تو یکدونه ای به خدا.

ممنون از حرفات خیلی امیدوار کننده بود، میدونستی داشته ی تو بزرگترین آرزوی منه، مهندسی کامپیوتر شریف میخوام

4. Top | #2629
      ayl
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اینم یه زیرخاکی از داش افشین

فکر کنم واسه 1 اسفند 94 باشه

afshin_moghtada من معدلم 14.73 هست. رشته ریاضی. از 30 بهمن شروع کردم و رتبه زیر 300 هم میخوام و با هر کی هم بخواد شرط می بندم به این رتبه میرسم. مطمئنم

دمت گرم داداش
      یه الگوی خوب

5. Top | #2630
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      ...
      ویرایش توسط arslan_moghtada : 28 آذر 1395 در ساعت 22:52

6. Top | #2631
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      آقا افشین دمت گرم
      من تازه دیدم چه بمبی ترکوندین!
      روزی چند ساعت میخوندین؟ رتبتون چند شد؟ @afshin_moghtada

7. Top | #2632
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آلپ ارسلان نمایش پست ها
      19 سالمه 96 چهارمین کنکورمه
      به نوعی از درس دور بودم و فقط کنکور می دادم
      معدل کتبیم 17/50 هست
      امسال رتبه زیر 3000 هزار کشوری که دور و بر 1000 منطقه هست رو میخوام
      و صد البته بهش می رسم
      و هرکس که بخواد اون رو به یه چلنج دعوت می کنم
      باشد که بعد ها بنویسند
      او با این شرایط از 26 مهر شروع کرد

پ.ن:در کل میخوام ببینم کدوم مبحث . درس ازمون و طراحی وجود داره در مقابل ارسلان این شیر بزرگ وایسته
      پ.ن2:با هر شکلک همانند یک جمله برخورد کنید
      ویرایش توسط morteza20 : 27 آبان 1395 در ساعت 18:54

8. Top | #2633
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      ...
      ویرایش توسط arslan_moghtada : 28 آذر 1395 در ساعت 22:55

9. Top | #2634
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      خوبین؟؟؟؟؟؟؟

10. Top | #2635
      ayl
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط raha.. نمایش پست ها
      سلام دوستان
      خوبین؟؟؟؟؟؟؟
      سلام، مرسییییی، شما خوبی؟

11. Top | #2636
      ayl
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها این تاپیک منو ببینیدhttp://forum.konkur.in/thread47546.html

چرا همش موج منفی میدن، حتی بچه های اینجا، میگن از قبل باید میخوندی و تو یه سال نمیشه رتبه ی خوب بیاری و این حرفا

12. Top | #2637
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ayl نمایش پست ها
      بچه ها این تاپیک منو ببینیدhttp://forum.konkur.in/thread47546.html

چرا همش موج منفی میدن، حتی بچه های اینجا، میگن از قبل باید میخوندی و تو یه سال نمیشه رتبه ی خوب بیاری و این حرفا
      چون تا حالا خودشون موفقیت را تجربه نکردند....شما نمونه حی و حاضرش را توی این تایپک دیدی....داش افشین...به گفته خودش از پایه و 5 ماه
      ببین تا حرکت نکنی جایی خبری نیست....بنظر من شما که زود تحت تاثیر قرار می گیری آدم های منفی باف را از دور خودت حذف کن
      به گفته معلم ادیسون،اون یه بچه خنگ بوده(دور از جون) که با درایت مادرش تبدیل شد به یکی از بزرگترین دانشمندان
      البته بنظر من مشکل خود معلمه بوده که بلد نبوده انگیزه بده نه ادیسون

13. Top | #2638
      ayl
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چون تا حالا خودشون موفقیت را تجربه نکردند....شما نمونه حی و حاضرش را توی این تایپک دیدی....داش افشین...به گفته خودش از پایه و 5 ماه
      ببین تا حرکت نکنی جایی خبری نیست....بنظر من شما که زود تحت تاثیر قرار می گیری آدم های منفی باف را از دور خودت حذف کن
      به گفته معلم ادیسون،اون یه بچه خنگ بوده(دور از جون) که با درایت مادرش تبدیل شد به یکی از بزرگترین دانشمندان
      البته بنظر من مشکل خود معلمه بوده که بلد نبوده انگیزه بده نه ادیسون
      مرسییییییییییییی
      آره افشین الگوی منه
      چقدر خوبه که شماها تو انجمن هستید و چقدر بهتر که من باهاتون آشنا شدم

14. Top | #2639
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ayl نمایش پست ها
      مرسییییییییییییی
      آره افشین الگوی منه
      چقدر خوبه که شماها تو انجمن هستید و چقدر بهتر که من باهاتون آشنا شدم
      خواهش می کنم...من خودم سال قبل با آقا افشین شروع کردم....فکر کنم نهایت بیست روز مفید خوندم....ولی داش افشین 5 ماه را بکوب خوند و نتیجش را هم گرفت
      من تردید داشتم ولی ایشون یقین داشت...من به دنبال موفقیت در حرف دیگران بودم ولی داش افشین موفقیت را در خودش جست و جو کرد

15. Top | #2640
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خواهش می کنم...من خودم سال قبل با آقا افشین شروع کردم....فکر کنم نهایت بیست روز مفید خوندم....ولی داش افشین 5 ماه را بکوب خوند و نتیجش را هم گرفت
      من تردید داشتم ولی ایشون یقین داشت...من به دنبال موفقیت در حرف دیگران بودم ولی داش افشین موفقیت را در خودش جست و جو کرد
      میشه بدونم این افشین خان کی هستن؟میشه آیدیشونو بگید؟
      بعدشم کی گفته نمیشه موفق شد هرکی واقعا ب خودش مطمئن باشه هدفش براش واضحه و روشن باشه و واقعا از جون و دل براش مایع بزاره حتی از مین الانم اگه شروع کنه مطمئن باشید بهترین نتیجه رو میگیره
      رقبا موج منفی میدن ک رقیبا رو از میدون ب در کنن شنونده باید عاقل باشه هرکی هرچی گفت کنباید گوش کنید حالا بگن شما قبول نمیشین شما از جون و دل مایع بزارین و واقعا فقط ب هدفتون فک کنید از حاشیه ها دور باشین براش بجنگین و تلاش کنید مطمئن باشین موفق میشین و میکوبین ب دهن همه اونایی ک شما رومسخره میکردن و موج منفی بهتون میدادن فقط غیر ممکن غیر ممکن تلاش کنید همت کنید بقیشو بسپارین ب خدا خودش نتیجه تلاش و زحماتتونو میده خدا هرچی ب صلاحتون باشه رو براتون در نظر میگیره

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 173 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 173 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن