منم از امروز استارت زدم 24 مهر 95 این تاریخو یادت باشه راضی نیستم ولی در نوع خودش جالب بودبه این نتیجه رسیدم کسایی که یهویی میخوان از 12 ساعت شروع کنن بیش از 99/9 دهم درصدشون موفق نمیشن و چون نتونستن به اون ساعت یهویی برسن بیخیال خیلی چیزا میشن...خلاصه ما امروز استارت زدیم با 5 ساعت
و به خودمم افتخار میکنم چون 5 ساعت خوندم و هر روز یه نیم ساعت بهش اضاف میکنم تا چند مدت دیگه بترکونم و بدنم عادت کنه به خوندن کاری هم به بقیه ندارم که 24 ساعت میخونن یا 12 ساعت...رهرو ان است که آهسته و پیوسته رود..
3 ساعت و نیم ریاضی خوندم اخه باهاش خیلی حال میکنم خوراکمه
30 مین ادبیات یه ساعتم فیزیک
![]()
ویرایش توسط ashkin0098 : 24 مهر 1395 در ساعت 23:28
آقا افشین دمت گرم
من تازه دیدم چه بمبی ترکوندین!
روزی چند ساعت میخوندین؟ رتبتون چند شد؟ @afshin_moghtada
بچه ها این تاپیک منو ببینیدhttp://forum.konkur.in/thread47546.html
چرا همش موج منفی میدن، حتی بچه های اینجا، میگن از قبل باید میخوندی و تو یه سال نمیشه رتبه ی خوب بیاری و این حرفا![]()
چون تا حالا خودشون موفقیت را تجربه نکردند....شما نمونه حی و حاضرش را توی این تایپک دیدی....داش افشین...به گفته خودش از پایه و 5 ماه
ببین تا حرکت نکنی جایی خبری نیست....بنظر من شما که زود تحت تاثیر قرار می گیری آدم های منفی باف را از دور خودت حذف کن
به گفته معلم ادیسون،اون یه بچه خنگ بوده(دور از جون) که با درایت مادرش تبدیل شد به یکی از بزرگترین دانشمندان
البته بنظر من مشکل خود معلمه بوده که بلد نبوده انگیزه بده نه ادیسون
میشه بدونم این افشین خان کی هستن؟میشه آیدیشونو بگید؟
بعدشم کی گفته نمیشه موفق شد هرکی واقعا ب خودش مطمئن باشه هدفش براش واضحه و روشن باشه و واقعا از جون و دل براش مایع بزاره حتی از مین الانم اگه شروع کنه مطمئن باشید بهترین نتیجه رو میگیره
رقبا موج منفی میدن ک رقیبا رو از میدون ب در کنن شنونده باید عاقل باشه هرکی هرچی گفت کنباید گوش کنید حالا بگن شما قبول نمیشین شما از جون و دل مایع بزارین و واقعا فقط ب هدفتون فک کنید از حاشیه ها دور باشین براش بجنگین و تلاش کنید مطمئن باشین موفق میشین و میکوبین ب دهن همه اونایی ک شما رومسخره میکردن و موج منفی بهتون میدادن فقط غیر ممکن غیر ممکن تلاش کنید همت کنید بقیشو بسپارین ب خدا خودش نتیجه تلاش و زحماتتونو میده خدا هرچی ب صلاحتون باشه رو براتون در نظر میگیره
در حال حاضر 173 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 173 مهمان)