X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 58 از 58
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام بچه ها من هم برای بررسی اولویت های بالاتر اعتراض زدم هم برای مجوز شرکت دوباره در کنکور. دیشب حدود ساعت ۱۰ از سنجش زنگ زدن خونمون گفتن درخواستت چی بود؟ منم همونارو گفتم. ولی میگفت فقط یه درخواست ثبت شده بعدش کلا گفت اولویت بالاتر که نمیشه ولی اولویت پایینتر مثل دارو سازی ساری یا بابل(؟) نمیخوای؟ منم گفتم نه. حالا مگه بابل داروسازی داره؟ تا حالا اینجوری با کسی تماس گرفتن؟

2. Top | #47
      کاربر انجمن

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Acb98 نمایش پست ها
      سلام بچه ها من هم برای بررسی اولویت های بالاتر اعتراض زدم هم برای مجوز شرکت دوباره در کنکور. دیشب حدود ساعت ۱۰ از سنجش زنگ زدن خونمون گفتن درخواستت چی بود؟ منم همونارو گفتم. ولی میگفت فقط یه درخواست ثبت شده بعدش کلا گفت اولویت بالاتر که نمیشه ولی اولویت پایینتر مثل دارو سازی ساری یا بابل(؟) نمیخوای؟ منم گفتم نه. حالا مگه بابل داروسازی داره؟ تا حالا اینجوری با کسی تماس گرفتن؟
      بابل داروسازی آزاد فقط داره.دولتی نداره

3. Top | #48
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان من پارسال همچین درخواستی دادم به سازمان سنجش و کد رشته قبولیم عوض شد و سنجش یه پیامک دقیقا مثل همینی که به دوست استارترمون فرستادن برا منم فرستادن ولی من تو همون کد رشته اول موندم و الان ترم ۳ هستم همش نگرانم نکنه مشکلی پیش بیاد...

4. Top | #49
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان ، منم درخواست تغیر اولویت های پایین تر رو 10 مهر دادم ، یعنی از اولویت 5 میخوام برم 10 ، حالا امروز 14 روز گذشته (البته با احتساب تعطیلات و عاشورا و تاسوعا ) اما هنوز پیامکش نیومده ، خواستم خواهش کنم از دوستانی که مثل من درخواست تغییر رشته دادن و پیامک براشون اومده ، بگن چند روز طول کشیده و چه پروسه ای رو بعدش طی کردن ؟ آیا کسی برای مهر پذیرش گرفته ؟ خیلی ممنون میشم اگه زود پاسخ بدین چون نگرانم . بدرود

5. Top | #50
      کاربر انجمن

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      منم ۱۲ مهر اعتراض زدم ولی هنوز هیج جوابی نگرفتم

6. Top | #51
      کاربر انجمن

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sunny نمایش پست ها
      سلام دوستان من پارسال همچین درخواستی دادم به سازمان سنجش و کد رشته قبولیم عوض شد و سنجش یه پیامک دقیقا مثل همینی که به دوست استارترمون فرستادن برا منم فرستادن ولی من تو همون کد رشته اول موندم و الان ترم ۳ هستم همش نگرانم نکنه مشکلی پیش بیاد...
      یعنی با هیچ مشاوری درموردش صحبت نکردی؟ یه وقت موقع گرفتن مدرک مشکلی پیش نیاد

7. Top | #52
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوباره ، دیگه جونمون به لبمون رسید ، بابا یکی نیست درخواست تغییر اولویت داده باشه به سنجش ، بعد امروز یا دیروز براش پیامک اومده باشه ؟ یا هنوز نیومده باشه ؟ بالاخره آدم کار داره میخواد تکلیفش روشن باشه چی کار باید بکنه ، تو رو خدا کسی اگر هست یه خبر بده . 20 روز گذشت دیگه .

8. Top | #53
      کاربر فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sunny نمایش پست ها
      منم تقریبامثل شما...
      پرسیدم گفتن مشکلی پیش نمیاد...

9. Top | #54
      کاربر فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dilemma نمایش پست ها
      سلام دوباره ، دیگه جونمون به لبمون رسید ، بابا یکی نیست درخواست تغییر اولویت داده باشه به سنجش ، بعد امروز یا دیروز براش پیامک اومده باشه ؟ یا هنوز نیومده باشه ؟ بالاخره آدم کار داره میخواد تکلیفش روشن باشه چی کار باید بکنه ، تو رو خدا کسی اگر هست یه خبر بده . 20 روز گذشت دیگه .
      حتما ک نبایدپیامکش بیاد
      برین سیستم ارسال درخواست ببینید جوابتون اومده یانه که به احتمال قوی اومده

10. Top | #55
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سنجش الان دیگه باید جواب داده باشه

11. Top | #56
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان عزیز خود سنجش هم گفته که اعتراضات بعد از ۷ مهر، برای نیمسال دوم اعمال میشن. پس تا بهمن فرصت هست برای اومدن پیام تغییر رشته قبولی و اگر بهشون اعتراض کنید احتمالا همین جواب را بهتون میدن.

البته بهتره شما در سیستم پاسخگویی سنجش در قسمت عمومی اش خودتون از سنجش بپرسید تا پاسخی بگیرید که از حرف بنده دقیق تر باشه.

12. Top | #57
      کاربر انجمن

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dilemma نمایش پست ها
      من ۱۲ مهر اعتراض زدم دو روز پیش سنجش جوابمو داد.
      هیچ تغییری نکرد........

13. Top | #58
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RainBow نمایش پست ها
      منم تقریبامثل شما...
      پرسیدم گفتن مشکلی پیش نمیاد...
      راستش همون ترم اول تز طرف دانشگاهی که اول قبول شده بودم و همونجام درس میخوندم نزدیکای امتحانا زنگ زدن پرسیدن که شما فلان کد رشته رم قبول شدی کدومو میخوای ادامه بدی که من گفتم همون اولی...اگه مشکلی بود اونا میگفتن دیگه نه؟ الانم میترسم برم از دانشگاه جدیدم بپرسم

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن