سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه!
بچه ها من چند تا پست قبلی رو خوندم دیدم یکی از دوستان مشکلی داره عین مشکل من! و مشکل اینه که واقعا از نظر تلاش کم نمی ذاره و خوب میخونه ولی سر جلسه ی آزمون...
منم همینطوری شد آزمون قبلم اصلا نمیدونم چرا گیج بودم اصلا تو باغ نبودم!(البته مریض بودم دارو مصرف می کردم که عوارضش گیجی بود) ولی تا این حد؟؟؟
نه!!
مشکل یه چیز دیگس، فهمیدم آزمونو زیاد برا خودم بزرگش کردم! فهمیدم زیاد سخت گرفتمش یا شاید توکلم به خدا کم بوده!؟
امروز رو دفترچه ی آزمون نوشتم: (( وقتی خدا پشتمه! مهم نیس کی جلومه!)) این امضای یکی از بچه های همین قرومه!
باور کن سر آزمون احساس آرامش داشتم هم دقت کردمو کمتر تو دامای آموزشی افتادم هم این که نیم ساعت وقت اضافه آوردم(بر خلاف قبل که وقت کم میاوردم) باور کنید کلید رویارویی با آزمون گذشتن از ترس و اضطراب و توکل به خداست!
راستی من امروز حسابان و ریاضی 2 و شیمی 3 و فیزیک 2 رو صد زدم! هندسه و شیمی 2 رو هم 86 جبرو هم 73
عمومی هم خوب بود ولی طولانیه!
موفق باشید من فقط تجربمو گفتم تا شاید به کسی کمک کنه...
هم اختصاصي ها هم عمومي ها رو خراب كردم. فكر ميكردم فيزيك رو 100 زده باشم![]()
زيست و شيمي رو فقط 100 زدم
http://up.behtarin.com/uploads/e4258f489f1.jpg
![]()

شهر به شهر فرق ميكنه دوست عزيز.
بچه هايي كه دلايل موفقيت من د دروس اختصاصي رو پرسيدن :
براي شيمي : سال سوم خيلي سبز + dvd هاي سال دوم مهندس سيروس رضايي
براي فيزيك : Dvd هاي مهندس مسعودي +تست هاي خيلي سبز
براي زيست هم منابعم خيلي زياده ولي اگه بخوام دلايل موفقيتم در اين آزمون رو بگم : Dvd هاي دكتر دادگستري + جزوه عمارلو + كتاب ژنتيك تخته سياه
البته به جز اينا هم منابع ديگه اي داشتم براي اين آزمون ولي احساس ميكنم دليل موفقيتم اينا بودن. فيزيك رو هم اگه dvd هاي سال دوم از رو هاردم پاك نشده بودن بيشتر ميزدم چون 5 شنبه تونستمdvd هاي سال دوم مهندس مسعودي رو پيدا كنم و شروع به ديدنشون كردم نتونستم تكنيك هاي تست زني رو خوب مرمر كنم و روي تست هاي فيزيك پايه گاج پياده كنم.
اين آزمون زيستش خيلي سخت بوده يعني به جز من كسي 100 نزده كه ترازم 9000 شده ؟؟؟ شيمي هم سخت بود چرا با 100 تزارم شده 8000 ؟؟ مگه ممكنه خيليا تونسته باشن 100 زده باشن شيمي رو؟
من با خوندن عمومي ها در تابستان زياد موافق نيستم چون فراموش ميشن و در پاييزهم فرصت كافي براي مرورشون نيست.
زبان رو 58% زدم فقط.
در ضمن عمومي هاي كانون تراز و رتبه واقعي ندارن چون 50% عمومي ها از كتاب زرد مياد براي همين ترازهاشون واقعي نيست. اگه از كتاب زرد عمومي سوال نميدادن الان تراز عمومي هاي من بالاي 6500 بود و تزار كلم هم بايد بالاي 7300ميشد
نه دوست عزيز. به جز زبان فارسي بقيه درس هاي عمومي مرورشون فرق زيادي با خوندن براي بار اول نداره.
پارسال خودم براي همين وقت كم آوردم كه تابستان براي عمومي ها قت گذاشته بودم
سلام دوستان من هر کار می کنم نمی تونم تراز به 6000 برسونم این آزمون گفتم دیگه 6000 ولی 5000 شدم البته شیمی 3 رو 30 زدم که برام 0 زده بود برا زیستم اصلا نمی دونم چی کار کنم از شنبه 2 هفته پیش ممی خوندم ولی چون نکاتش ظریف بود و 1 دور هم نکرده بودم خراب کردم و یادم رفت آقا محسن شما زیستو در هفته چقدر می خونی و چطور خوندی که 100 زدی . من شیمی 2 رو از مبتکران خوندم ولی خیلی زیاد بود و نصفشو بیشتر نخوندم و تستاشم نزدم لطفا روشتونو بگید ممنون از همتون.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)