نوشته اصلی توسط yaghma مگه شما تشریف ندارین ؟ از شهریور دیگه نه خیلی...
نوشته اصلی توسط yaghma مگه شما تشریف ندارین ؟ من همیشه برام سوال بود شما چند سالته چقد رسم ی اخه
نوشته اصلی توسط درسا20 از شهریور دیگه نه خیلی... استارت عصر جدیدی از خر خونی ؟
نوشته اصلی توسط درسا20 از شهریور دیگه نه خیلی... چرا فکر کردین بنده حضور دارم
نوشته اصلی توسط Ultra پارسا عزیز دلم مشهد 3 میلیون نفر جمعیت داره همیشه هم پر مسافر هست حالا کی هست؟ رتبه برتره؟ نه اونم دانش آموز ریاضی فیزیک بود .
نوشته اصلی توسط ParsaYousefi استارت عصر جدیدی از خر خونی ؟ دقیقا..زدید به هدف...
نوشته اصلی توسط Amin-jh من همیشه برام سوال بود شما چند سالته چقد رسم ی اخه خب ادب اینطوری حکم میکرده اگر هم مشکل شما با سن من حل میشه بنده 30 ساله هستم
نوشته اصلی توسط yaghma چرا فکر کردین بنده حضور دارم بالاخره سالی 1 بارو میاید دیگه
نوشته اصلی توسط درسا20 ولی رنگتونم ست هستتقصیر خودتونه هی میخواید ادم بگه ی چیزایی رو دیگه یواش یواش فک پایینم میاد پایینا
نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo خدایی ؟ تو رتبه چی ؟ کلا تاثیر عربی بالاس سخته خعلی نمیزنن تو بخووون
نوشته اصلی توسط درسا20 دقیقا..زدید به هدف... منم ایشالا نیم سال دوم بیارم برم نیم سال اولو رانندگی یاد بگیرم هر چند من کارم به ازاد میرسه
نوشته اصلی توسط درسا20 بالاخره سالی 1 بارو میاید دیگه نه بنده همچون ستاره دنباله دار , هر 70 سال خورده ای یه بار سر میزنم
نوشته اصلی توسط yaghma خب ادب اینطوری حکم میکرده اگر هم مشکل شما با سن من حل میشه بنده 30 ساله هستم خوبید شما؟با خانوم بچه ها تشریف بیارید..چایی شیرینی در خدمت باشیم....نبابا چه زحمتی وای اون چماق من کو؟ عبدل موسیوووووووووووووووووووو به کمکت نیاز دارم
نوشته اصلی توسط yaghma نه بنده همچون ستاره دنباله دار , هر 70 سال خورده ای یه بار سر میزنم برادر ما که میتونیم با تلسکوپ ببینیمت ؟
نوشته اصلی توسط Amin-jh من همیشه برام سوال بود شما چند سالته چقد رسم ی اخه خب همه که نمیتونن غیر رسمی باشنبعضی ها ترجیح میدن رسمی باشن دیگه
در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 34 مهمان)
نمایش برچسبها