ای کاش شیخم بود...
نوشته اصلی توسط MohadeseH_M5R نه من باکسی مشکلی ندارم فقط میخام دونفرو اخراج کنم و بس خودشون خواستن من که کاری به کسی ندارم نه دیگه یا همه رو اخراج کنیم! یا کسی رو اخراج نکنیم! ، این طوری که نمیشه! یا همه یا هیچکس ، یا صفر یا صد!
نوشته اصلی توسط Ultra نظرت چیه درباره هندسه نا اقلیدسی بحث کنیم؟ یا نظریه فرما؟ فرما جذاب تره
ای که مرا خواندهایی راه نشانم بده...
سلام همگی خوب هستید!! Sent from my ST25i using Tapatalk
نوشته اصلی توسط Ultra نظرت چیه درباره هندسه نا اقلیدسی بحث کنیم؟ یا نظریه فرما؟ نظریه اعداد خوبه؟؟؟ یاگراف؟؟؟ نمیدونم هرکدوم ک حوصله جمع اجازه بده
نوشته اصلی توسط 8MIT8 نه دیگه یا همه رو اخراج کنیم! یا کسی رو اخراج نکنیم! ، این طوری که نمیشه! یا همه یا هیچکس ، یا صفر یا صد! نه من پای حرفی که زدم هستم این دونفر اخراجن تمام
نوشته اصلی توسط Röntgen سلام همگی خوب هستید!! Sent from my ST25i using Tapatalk شما چقدر آشنایید؟!!!!!!!!!کچا دیدم شما رو؟
نوشته اصلی توسط yaghma اون سجاد بود من منوچهرم منم زنو گفتم
نوشته اصلی توسط درسا20 اگه پای مرام و معرفت در میونه که خودم پیش اخراج همه هم هستم به قول منوچهر ، مرام و معرفت شما ثابت شده اس آبجی نه بابا داریم شوخی میکنیم ، کسی که پیدا نمیشه زنش بدیم
نوشته اصلی توسط درسا20 شما چقدر آشنایید؟!!!!!!!!!کچا دیدم شما رو؟ نمی دونم ولله شما منو دیدید یا من شمارو؟( :D) Sent from my ST25i using Tapatalk
نوشته اصلی توسط MAh_gol نظریه اعداد خوبه؟؟؟ یاگراف؟؟؟ نمیدونم هرکدوم ک حوصله جمع اجازه بده توی گراف دکتر بهزاد به طور مشترک با پل اوردیش حدود 50 سال پیش یه نظریه دادن هنوز اثبات نشده به نظرم مبحث خوبی میاد
سیری در مکانیک کوانتومی
نوشته اصلی توسط Röntgen نمی دونم ولله شما منو دیدید یا من شمارو؟( :D) Sent from my ST25i using Tapatalk والا نمیدونم اگه دیده باشیم فکر کنم هر دو....خیلی خیلی اشناییدا ولی
نوشته اصلی توسط Ultra توی گراف دکتر بهزاد به طور مشترک با پل اوردیش حدود 50 سال پیش یه نظریه دادن هنوز اثبات نشده به نظرم مبحث خوبی میاد راجب من بحث کنید ............تازه از درس به ظاهر خلاص شدیم ...والا
نوشته اصلی توسط MohadeseH_M5R نه من پای حرفی که زدم هستم این دونفر اخراجن تمام از شما بخاری بلند نمیشه , ادمی که بخواد اخراج کنه عمل میکنه , حرف باد هواست
نوشته اصلی توسط درسا20 ای کاش شیخم بود... @khaan یا شیخا به حضور سبزت نیازمندیم
در حال حاضر 1845 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1845 مهمان)
نمایش برچسبها