رتبه که والا تعریفی ندارهروحیه رقابت و برنامه ریزی دقیق واسه پیشرفت و هدف گذاری با آزمون آزمایشی و دفتر برنامه ریزی که خودتونو موظف کنید پرش کنید ( درسته صرفا پر کردن خوب نیست و کیفیت کار مهمه ولی این کار خیلی موثره ، کم کم کنارش کیفیتم ببرید بالاتر ) . واسه من آزمون آزمایشی و رقابت با هم کلاسیام خیلی کمک کرد . برنامه بلند مدت و کوتاه مدت خیلی مفیده و اگه آشنایی ندارید بگید توضیح بدم کامل . رویا پردازی و فکر کردن به اتفاقای خوب بعد از موفقیتم لازمه گاهی
من خودم با هدست و یه آهنگ مناسب فاز میگرفتم
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

چه طوری حس و حال درس رو تو خودتون به وجود میاوردین من به درس فک میکنم استرس میگیرم از نخوندن خوب تا الان .gif)
روحیه رقابت و برنامه ریزی دقیق واسه پیشرفت و هدف گذاری با آزمون آزمایشی و دفتر برنامه ریزی که خودتونو موظف کنید پرش کنید ( درسته صرفا پر کردن خوب نیست و کیفیت کار مهمه ولی این کار خیلی موثره ، کم کم کنارش کیفیتم ببرید بالاتر ) . واسه من آزمون آزمایشی و رقابت با هم کلاسیام خیلی کمک کرد . برنامه بلند مدت و کوتاه مدت خیلی مفیده و اگه آشنایی ندارید بگید توضیح بدم کامل . رویا پردازی و فکر کردن به اتفاقای خوب بعد از موفقیتم لازمه گاهی .gif)