نقل قول نوشته اصلی توسط m.a_935267 نمایش پست ها
بلاخره زندگی به همین تلاشاشه دیگه
اینجوری که شما گفتی دیگه هیچکس نباید بره دکتر شه چون ارزتوز میگیره و باید درس بخونه و همسرشو نبینه!

به نظر من زیبایی رشته های علوم پزشکی همین تلاش بی وقفشه
طرف علاقه داشته باشه میگه همه این مشکلات بخوره تو سرم مهم هدفمه نه آرتروز مهمه برام نه شب بیداری. من فقط دلم میخواد به علاقم برسم
خوب علاقه داریم تا علاقه.یکی صرفا چون شنیده که یه پکتری هست که مثلا ماهی ۲میلیارد درآمد داره و گرونترین ماشینو خونه و امکاناتو داره به پزشمی غلاقمند میشه و میره به سمتش اما وقتی وارد میشه و بازار کار واقعی رو میبینه سرخورده میشه و درآمدش میشه فوقش ۵,۶ تومان درماه.ناگفته نماند کخ اکثریت پزشکان و دندانپزشکان و داروسازا درآمد رویایی ندارن.یه درصد ناچیز این درآمد رو دارن .یه عده زیادی درآمد خوب و خیلی خوبی دارن و بازم یه عده زیادی درآمد خوبی ندارن یا بیکارن.
هرکسی خودش میدونه تا چه حدی میتونه جلوبره.چقدر ظرفیت داره.شما در شهر خودتون چندتا پزشک یا داروخونه میشناسید که ماهی حداقل ۵۰۰م درآمد داشته باشن؟در عوض مطب خالیه چندتا دکترو دیدین یا داروخونه خلوت؟پس بیاید واقع بین باشیم.باید از نزدیک با این افراد آشنا بشید و ببینید دارن چجور کار میکنن؟وآیا شمای تازه وارد رو میزارن با اونها رقابت کنی؟درس دانشگاه واسه همه یه چیزه و یه جوره,اما بازار کتر واسه آدما خیلی فرق میکنه.این خیلی مهمه.گواهش هم دکترای کم درآمد و بیکار و ناموفق هستن.