بهترین کتاب زبان فارسی و ادبیات فارسی تو بازار چیه؟
دكتر امين يزدي زاده، مدرس كنكوري درس زبان و ادبيات فارسي رشته هاي رياضي و تجربياستان آذربايجان غربي شهر اروميه
09143469320
مولف کتاب دهخدای کنکور انتشارات شب قره تهران
معناي واژه هاي داخل متن کتب درسي (دوّم، سوّم، زبان فارسي 3، پيش دانشگاهي)توجّه به لغات ايهام دار و مشخص كردن چندين معني آن هاجمع بندي جفت هاي املاييواژه هاي كنكور سراسريتاريخ ادبيّات و اعلام فصل به فصل
کتاب فقط ادبیات موضوعی گاج
عالیه عالیه فقط گرونه![]()
ღبه علاوه خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات بودنღ
خدایا بگیر هر آنچه تو را از من میگیرد...
خیلی سبز ز ز ز
من زبان فارسیم از این رو به اون رو شد
تو هستی من شدی از آنی همه من
من نیست شدم در تو از آنم همه تو
بهتون پیشنهاد میکنم حتی شده واسه یه روز کتاب ادبیات موضوعی گاج رو امانت بگیرید تا ادبیات رو از دریچه تازه ای نگاه کنید اونوقت ارزش این کتاب رو می فهمید
قرابت معنایی : نشر الگو ومهرو ماه
لغت : کلک معلم و خیلی سبز
املا : خیلی سبز
زبان فارسی : هامون سبطی و مهر و ماه
تاریخ ادبیات : مهر و ماه
پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
ّFaceBook.Com/Konkur.inجدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید
عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
_ ملتفت _
http://upload7.ir/images/74100518644800110967.gif
I was me but now ...she is gone
[marthie|more about me]
یکی از موضوع های اصلی کنکور "قرابت معنایی" هست پس بهتره روی قرابت خیلی کار کنید بهترین کتاب واسه قرابت به نظرم دوتا کتاب هست که مکمل هم هستند و باید دوتاشو بخونی:
اول کتاب هامون سبطی رو بگیر و خوب خوب بخونش بعد برو سراغ نشر الگو اون 1200تا تستشو بزن..فک نکن زیاده ها!کتاب اولی رو روزی 5 صفحشو بخونی 70 روزه تموم میشه بعدشم توی طول سال فقط نشر الگو کار کن و کل تستاشو بزن
زبان فارسی من هامون سبطی ندارم اما تعریفشو خیلی شنیدم خودم نشر الگو دارم راضیم ازش
بقیه ی مبحث های ادبیات هم انتخاب کتابش سلیقه ایه و فرقی نمیکنه کدومو بگیری ...املا املا هست دیگه!هر کتابی بگیری محتواش چیز عجیب غریبی نیس و فرق زیادی باهم ندارن...
کتاب سنجش آخر آقای امیرسالاری بخونید واقعا عالیه..ادبیاتم اصلا خوب نبود اما این کتاب خوندم تونسم نهایی رو 20 بگیرم.برا کنکور هم ک ی چیز دیگه هس
بستگی به سطح و درک ادبی شخص داره
خدایا ،
اوناییکه شریک غمهاشون بودم ومونس تنهاییشون ،
شاهد بودی به وقت تنهاییم با من چه کردند...
لیک تو بزرگی،با آنان آن مکن...
برای یادگیری متن و اینا گاج سبز خوبه و کلک معلم ساجدی. تققریبا یکین این دو تا کتاب.
ولی به نظر من ادبیات رو باید موضوعی خوند! به خاطر همین پنج گنج مهر و ماه رو پیشنهاد میکنم. هم کامله، هم واسه جمع بندی و مبحثی خوندن عالیه.
زبان فارسی، سبطی خیلی خوب توضیح داده. ولی کلا سبطی زیادی گسترده توضیح میده.
اگه توی قرابت معنایی هم مشکل دارید کتاب قرابت سبطی خیلی میتونه کمک کنه. منکه خیلی راضی بودم.
"کاش بعضیا میفهمیدن که این زندگیه نه سریال ترکیه ای که با دسیسه چینی بتونی به هرچیز که میخوای برسی..."
و ای کاش هممون بفهمیم که برای رسیدن به یه هدف بزرگ باید حتی بیشتر از توانمون هزینه کنیم...
یک ثانیه سستی میتونه مسیر زندگیت رو عوض کنه...
کاش بفهمیم که هرچقدر هم خفن باشیم نباید به خودمون مغرور شیم و دست از تلاش بکشیم!
باید بفهمیم...!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)