سلام بچه ها.کسی عربی جامع خیلی سبز رو داره؟باهاش تو ازمونا نتیجه گرفتین؟من عربی نیاز به اموزش خوب دارم واین که پاسخ تست ها واقعا تشریحی وخوب باشه.خواهشا اونایی که این کتاب یا عربی کامل گاج رو دارن بیان ونظر بدن ومنو راهنمایی کنن.دستتون درد نکنه.
سلام بچه ها.کسی عربی جامع خیلی سبز رو داره؟باهاش تو ازمونا نتیجه گرفتین؟من عربی نیاز به اموزش خوب دارم واین که پاسخ تست ها واقعا تشریحی وخوب باشه.خواهشا اونایی که این کتاب یا عربی کامل گاج رو دارن بیان ونظر بدن ومنو راهنمایی کنن.دستتون درد نکنه.
سلام دوست عزیز من عربی خیلی سبز داشتم خوب بود تقسیم بندی و همچنین توضیح سوالات مخصوصا ترجمه و تعریب من که میخواستم توی کنکور فقط به ترجمه جواب بدم درست جواب دادم
اما پیشنهاد من سی دی عربی هفتاد درصد گاج هست واقعا خوب توضیح میده اگه فقط یک ماه زودتر گرفته بودم حتما بالای50میزدم این سی دی رو به همه کنکوری ها پیشنهاد میکنم.قیمتش هم15هزار تومان هست!موفق باشید
سلام،من گاج دارم چند بخشه :قواعددرس به درس،ترجمه،تجزیه وترکیب و... قواعدش خلاصس ینی باید خودت ی چیزایی حالیت باشه،تستای خوبی داره من تستای قواعدش کامل زدم آزمون کانون 55 زدم ، جواباشم خوبه بیشترش تمام گزینه هاشو توضیح داده بعضیاش به گزینه درست بسنده کرده...ولی من کلن باهاش حال میکنم درمورد خیلی سبزم شرمنده ولی تاپیکای مشابه هست مثلا:http://forum.konkur.in/thread14916.html
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
بله dvd عربی 70درصد گاجم عالیه مخصوصا وا3 ترجمه...به قیمتش میرزه الان فک کنم17.5 باشه حتما بگیرش ضرر نمیکنی
ویرایش توسط behrouz : 14 آبان 1393 در ساعت 10:55
یه نظر من باید کتابی رو انتخاب کنی که بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی من با خیلی سبز تو کنکور 60 زدم
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
من هم عربی سفید رو دارم هم جامع خیلی سبز. اگه قرار باشه بینشون یکیو انتخاب کنم، خیلی سبز رو بخاطر درسنامه ی قوی ترش انتخاب میکنم
بدون شک خیلی سبز
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
خیلی سبز خیلی روون و ساده توضیح داده و به راحتی با خوندنش می تونی متوجه موضوع بشی و تستا رو خوب بزنی. من که خیلی راضیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)