نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند
نوچ!دقت کنید.پروتیین های پوشش...
پوشش از میزبان قبلی تامین میشه و توسط سلول های میزبان قبلی بیان شده
پاسخش:سلام. گزینه 4میشه
1)پوشش ویروس از غشای سلول میزبان قبلیه
2)HIVویروس RNAداره و نمیتونه پروویروس بسازه چون ماده ژنتیکش با ماده ژنتیک میزبان یکی نیست
3)هاری RNAداره و از روی Rnaکه RNAساخته نمیشه پس نیازی به rnaپلیمراز نداره
4)باکتری های گرم مثبت و گرم منفی با آنتی بیوتیک های متفاوتی کشته میشن. یعنی آنتی بیوتیک خاصی باکتری گرم منفی را نابود میکنه و آنتی بیوتیک خاص دیگه ای گرم مثبت را نابود میکنه پس هم یوغی بینشون تو افزایش مقاومت باکتری پذیرنده بی تاثیره چون به هم ربطی ندارن
نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند

در یک انسان سالم،.............خارج میکند، دارای کم ترین مقدار اوره و ...............خارج میکند؛ دارای مقدار زیادی اکسیژن است.
1)سیاهرگی که خون از کلیه_سیاهرگی که خون از شش
2)سرخرگی که خون از گلومرول_سیاهرگی که خون از شش.
چرا جوابو گزینه 2 گرفته؟؟ مگه سیاهرگ کلیه ماده ی زائد نیتروژن دارش کم نیست؟؟ در صورتی سرخرگ کلیه ماده ی زائد نیتروژن دارش زیاده!! [emoji58]
Sent from my SM-G850F using Tapatalk
پاسخ به سوالات سربازی
نه ببین همون 2 میشه منم اولش داشتم اشتباه میکردم
فرض کن کلا سرخ رگی که میاد تو کلیه 150 تا اوره داره و تو گلومرول 100 تاش رو میده به نفرون(تا اینجا 50تا تو سرخ رگ وابران)بعد تو لوله ی جمع کننده ی ادرار بخشی از اوره دوباره باز جذب میشه مثلا 25 تا ینی سیاهرگ خروجی 75 تا اوره داره،حالا کدوم کمترن؟!
لنفوسیتt قدرت دیاپدز ندارند، چرا که دیاپدز از انواع حرکات آمیبی است و با تشکیل پای کاذب انجام میشود. به این ترتیب، توانایی دیاپدز منحصر به فاگوسیتها (بیگانه خوارها) است. لنفوسیتهای t، با سلولهای سرطانی و سلولهای آلوده به ویروس مبارزه میکنند این سلولها در بافت هستند، نه خون. اما لنفوسیتهای t از مویرگهای خونی خارج میشوند و به بافت میروند، ولی مکانیسم این عمل با دیاپدز متفاوت است و دیاپدز نامیده نمیشود.
خروج اين لنفوسيت ها از جريان خون از طريق ونولهاي موجود در ناحيه پاراكورتكس عقده هاي لنفاوي انجام مي شود.اين ونولها داراي نوعي اندوتليوم طويل هستند كه سلولهاي آن شبيه به مونوسيت بوده و با سلولهاي اپي تليالي كه در ساير نقاط بدن هستند متفاوتند.لنفوسيت هاي موجود در جريان خون به اين سلولهاي اندو تليال چسبيده و سپس با عبور از بين سلولهاي فوق الذكر به عقده لنفاوي وارد مي شوندکلا خارج از کتاب بود
پاسخ جانان هایی که میگن لنفسیت ها دیاپدز دارن.
حق با کنکور 94 بوده
اما درکش واقعا سخت بوده
در حال حاضر 107 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 107 مهمان)