یه خسته نباشید اساسی خدمت بروبچه های سومی
سوالات شیمی امروز رو یه دیدی زدم ، چند نکته رو یادآور میشم ؛
1ـ انصافا سطح سختی و زمانبر بودن سوالات یه مقداری از امتحانات دوره های گذشته بالاتر بود
2ـ سوالات هم یه خورده مفهومی تر به نظر میرسید
3ـ تیپ سوالات کاملا تکراری و قابل پیش بینی بود بود
کسی که امتحانات 6 سال گذشته رو حل و بررسی کرده بود حداقل 90 درصد سوالات رو میتونست جواب بده و ...
با آرزوی موفقیت
19.75 رو بیست میدن؟؟؟ سوال 3 قسمت ب رو غلط نوشتم
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
بابا سوال 11 بخش ب وقتی خودش تو صورت سوال کافی رو آورده چرا تو کلیدم به کافی 0/25 نمره داده ؟ من فقط نوشتم اکسیژن خالص چون نادرستش همین بود ، کافی رو تو صورت سوال نوشته بود ، ********* ها نه جا می زارن آدم توضییح بده نه درست صحیح می کنن

یخ تو دمای اتاق مگه ذوب نمیشه ؟ چرا سوال 4 ب چهار فاز زده ؟ تو نهایی قبلی مشابه همینو ، یخ و با اب یه فاز گرفته بود ؟![]()
دوستان ، خوبی که حلال کردن نمی خواد
بدی هم که ندیدین از ما .
پس حرفی نمی مونه .
حس کردم این انجمن داره وقتمو زیادی هدر میده .
طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!
دوستان جواب اخرا 25 صدم ان؟
ینی من الان سوال غلظت مولار رو همش رو درست رفتم غیر جواب اخر ( 2 برابرش کردم اشتباهی ) 25 صدم نمیدن؟ یا بیشتر؟
بعدش! 12 قسمت ب, داخل خیلی سبز نوشته که دلیل اینکه نمیتوان اندازه گرفت چون انتالپی استاندارد(گرمای تشکیل) co قابل اندازه گیری نیست مستقیما.
من اینو براش نوشتم ینی الان اشتباهه ؟ :/

در حال حاضر 150 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 150 مهمان)