مثل ایکه اوضاع قلچی خیلی خراب شده...
سوالاش که مثل اینکه استاندارد نیست...
جواب آزمونم که قبل کاظم خان دست بچه هاس...
نتایحشم که بالطبع منطقی نیست...
همه زندگی مرا
لا به لای آغوشت
آرام،تکان تکان بده...❤
بچه ها من ایندفعه 73 درصد شیمی زدم 60 درصد زیست 50 درصد فیزیک بقیه درسامم متعادل بود.
به جای پیشرفت 200 تا افت داشتم شدم 6250!!
این انصافه؟
به نظر شما تاثیر تقلباس یا تراز من همینه؟![]()

ویرایش توسط saj8jad : 08 فروردین 1395 در ساعت 00:58 دلیل: با هم محترمانه صحبت کنید!

ویرایش توسط saj8jad : 08 فروردین 1395 در ساعت 01:00 دلیل: ویرایش پست نقل قول گرفته
ویرایش توسط saj8jad : 08 فروردین 1395 در ساعت 01:01 دلیل: ویرایش پست نقل قول گرفته
بسه بچه ها.... تو هرازمونی اشتباه هست... شاید گزینه 2 هم میفروشه هنو رو نشده
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
دوستان توی کانون سوالا استاندارده اما بعضا گزینش غیراستانداره یعنی مثلا از 20 سوال 15 تامحاسباتی میاد این یه حسنی داره که در ادامه میگم
فرض :
دانش اموز شماره یک : میره ازمون راحت میده سوالای کنکورای سالای اخیرو با تغییر عدد و ایده جدید یاد نمیگیره وقتی سر کنکور ایده جدید ببینه درجا میزنه
دانش اموز دو : میره ازمون سخت میده پنجاه میزنه اما با ده تا ایده جدید اشنامیشه سر کنکورم بهتر با سوالای جدید برخورد میکنه
داش اموز یک ازمونو 100 زده کنکورو خراب کرده
دانش اموز دو ازمونو خراب کرده کنکورک خوب زده
کدوم بهتره ؟
کانون هر چقدد سوال ایده دار بده بیشتر به نفع ماست
ای کاش من می دونستم چرا جوونا باید بهترین سرمایشون یعنی عمرشونو پای کنکور و حواشی و نابودیش بگذرونند؟
مگه این جوونا چه گناهی کردن؟ چرا من نباید برم دنبال علایقم؟ چرا باید دائم یه چیزی تو این کشور بولد بشه؟
چرا خیلیا با اینکه می دونن از پزشکی و مهندسی بیزارن بازم اصرار دارن بیان به سمتشون؟
زندگی یعنی آرامش که با این چیزا به دست نمیاد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)