آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 11 نخستنخست ... 567 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 155
    1. Top | #76
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mkh-ana نمایش پست ها
      اون بچه سوال ها رو از انبار دار میخریده

دوما:خودت رو جای فارغ التحصیل هایی (محصل)بذار که از رشتشون راضی نیستن و میخان دوباره بخونن .البته من از رشتم راضی هستم و میخام سواد خودمون رو بالا ببرم.
      خب..بازم میشه کمبود نظارت
      اونی ک راضی نیس حسابش جدا
      شما ک ب قول خودت عشششقی میای چی؟
      مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..

2. Top | #77
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام بچه ها

این که میگن خود قلم چی سوال ها رو پخش کرده کاملا اشتباهه

بلکه بر عکس خود کاظم قلم چی به دنبال دستگیر کردن متخلفین هستش.

اینو میگم چون خودم جز گروه آزمون هستم و از قضیه خبر دارم.اگه خودمون بخایم سوال هارو پخش کنیم پاسخ نامه تشریحی آزمون رو هم میدیم بهتون!!!

ما یکی از متخلفین رو دستگیر کردیم که پسری 17 ساله (سوم تجربی) بود با این قضیه فروش سوال ها بالای 30 میلیون پول به جیب زده بود.

تنها کسی که این داستان هارو دامن میزنه خود بچه ها هستن چون شما قراره از آزمون درس بگیرین نه این که با تقلب کردن اسپولش(spoil)کنین.

من خودم امسال میخام عشقی کنکور 95 شرکت کنم و سوال های درس فیزیک رو میشینم مبزنم و ازشون درس میگیرم!!!!

به جای این کارا به این فکر باشید که قراره 108-109 روزه دیکه کنکور بدین و یه آزمونی تمرینی رو انقدر بزرگش میکنین که انگار خود کنکوره.

اونایی که میگن واسه کاظم قلم چی متاسفم،الکی به خاطر این داستانا( که هیچ توش تقصیری نداره) دارین توهین میکنین.

آقا ما اول گزینه ها رو از دفترچه برداشتیم،بازم تقلب کردن!!!دفترچه پاسخ نامه تشریحی رو با یه روز تاخیر دست بچه ها رسوندیم،بازم بچه ها تقلب کردن.

والا من نمیدونم چیکار کنیم از دست این بچه ها!!!!کلافه شدیم

الانم آزمون اعتبار سنجی گذاشتیم تا متقلبا رو شناسایی کنیم ولی بازم بچه ها تقلب میکنن!!!!

والا من حرف دیگه ای ندارم

امیدوارم هیچ وقت درگیر این مباحث بدردنخور نشید!
      عاغا راست میگید...من خودم شاهدم اقای قلم چی داره تمام تلاششونو میکنن..امروزم باز این نکته رو بیان کردن.....

3. Top | #78
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MAASOOMEH نمایش پست ها
      خب..بازم میشه کمبود نظارت
      اونی ک راضی نیس حسابش جدا
      شما ک ب قول خودت عشششقی میای چی؟
      فقط میخام ریاضی و فیزیک رو بالا بزنم(انتخاب رشته نمیخام بکنم)

4. Top | #79
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فقط میخام ریاضی و فیزیک رو بالا بزنم(انتخاب رشته نمیخام بکنم)
      هه..خوبه

5. Top | #80
      کاربر انجمن

khejalati
      نمایش مشخصات
      خدا رو شکر این اخرین ازمون قلمچی من بود.
      از ازمون های دیگه همش جامع های سنجش میرم.
      با بازاریاب کاظم هم خداحافظی کردم گفتم دیگه انشاا... نبینمت.

6. Top | #81
      کاربر فعال

bazande
      نمایش مشخصات
      سلام بچه ها

این که میگن خود قلم چی سوال ها رو پخش کرده کاملا اشتباهه

بلکه بر عکس خود کاظم قلم چی به دنبال دستگیر کردن متخلفین هستش.

اینو میگم چون خودم جز گروه آزمون هستم و از قضیه خبر دارم.اگه خودمون بخایم سوال هارو پخش کنیم پاسخ نامه تشریحی آزمون رو هم میدیم بهتون!!!

ما یکی از متخلفین رو دستگیر کردیم که پسری 17 ساله (سوم تجربی) بود با این قضیه فروش سوال ها بالای 30 میلیون پول به جیب زده بود.

تنها کسی که این داستان هارو دامن میزنه خود بچه ها هستن چون شما قراره از آزمون درس بگیرین نه این که با تقلب کردن اسپولش(spoil)کنین.

من خودم امسال میخام عشقی کنکور 95 شرکت کنم و سوال های درس فیزیک رو میشینم مبزنم و ازشون درس میگیرم!!!!

به جای این کارا به این فکر باشید که قراره 108-109 روزه دیکه کنکور بدین و یه آزمونی تمرینی رو انقدر بزرگش میکنین که انگار خود کنکوره.

اونایی که میگن واسه کاظم قلم چی متاسفم،الکی به خاطر این داستانا( که هیچ توش تقصیری نداره) دارین توهین میکنین.

آقا ما اول گزینه ها رو از دفترچه برداشتیم،بازم تقلب کردن!!!دفترچه پاسخ نامه تشریحی رو با یه روز تاخیر دست بچه ها رسوندیم،بازم بچه ها تقلب کردن.

والا من نمیدونم چیکار کنیم از دست این بچه ها!!!!کلافه شدیم

الانم آزمون اعتبار سنجی گذاشتیم تا متقلبا رو شناسایی کنیم ولی بازم بچه ها تقلب میکنن!!!!

والا من حرف دیگه ای ندارم

امیدوارم هیچ وقت درگیر این مباحث بدردنخور نشید!
      سلام اقای خندان اگه این طوری که میگید به دنبال دستگیری متخلفین هستین باشه که خوبه و باید امیدوار بود در مدت زمان کوتاهی این موضوع پخش جوابا تو اینترنت کاملا از بین بره
      همچنین یه انتقاد دیگه که وارده اینه که اصلا چه دلیلی داره برای دانش آموزان که نام دبیری که سوالو طرح کرده جلوی هر سوال نوشته میشه که باعث میشه طراح ها هم سوالای فضایی بدن که نمونشو امسال به وضوح در فیزیک و شیمی دیدیم همچنین تا حدودی زیست مگه نوشتن نام طراحا همون اول صفحه کافی نیست چرا جلوی هر سوال؟ همچنین دادن پاسخنامه بعد آزمون که یه چیز کاملا بدیهیه شاید یکی به اینترنت دسترسی نداشته باشه یا اصلا با مانیتور دلش نخواد تصحیح کنه اون باید تا دوشنبه منتظر بشه ؟ بعد برنامه ریزی کنه ؟ مگه شعار کانون این نیست که کارنامه ها رو همون روز میده تا دانش آموزا برنامه ریزی کنن پس چرا کارنامه ما باید شب بیاد؟ میدونم این موارد اخری و دادن پاسخنامه بعد آزمون یه خرده سخته و برای جلوگیری از تقلب صورت میگیره ولی خب کانون هم سازمان کوچیکی نیست باید بتونه براش راهکار در نظر بگیره!
      در کل ممنون میشم اگه بخونید و اگه مایل بودید جواب بدید و اون رو به مدیران کانکن که باهاشون ارتباط دارید منعکس کنید بازم ممنون

7. Top | #82
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Un-known نمایش پست ها
      من کلی نقد دارم به متنت ولی حوصله ندارم توضیح بدم فقط یه چیز میگم
      اقا مگه شما نمیگی کارایی مثل برداشتن 4 گزینه ای و دادن پاسخنامه تاثیر نداره نداشته و نخواهد داشت
      پس چرا کانون وقتی میبینه این کار تاثیری اصا نداره نمیاد برگردونه به سابق
      این کار تقلب رو کم که نکرده هیچ بیشترم شده یا دست کم فرقی نکرده یا بهتر بگم فقط شیوه تقلب عوض شده !
      اصلا تقلب بشه یا نشه به من شرکت کننده چه؟
      کانون باید عرضه صیانت از سوالات رو داشته باشه مگه برای عدم کفایت کانون هم باید بچه ها جواب بدن
      شما میری مثلا ماشین ثبت نام میکنی بعد نمایندگی ماشین بدون ترمز به شما میده میگه ترمزش نقض داره فعلا کار نمیکنه فعلا داریم روش کار میکنیم بیا 2 ماه بعد بگیر این الان درسته به نظرت ؟
      اصا من فک نکنم این کار از لحاظ حقوقی قانونی باشه که من برای داشتن پاسخنمه و سوال با هم بعد ازمون ثبت نام بکنم ولی بعد پاسخنامه نداشته باشم
      حالا این بحث فقط پاسخنامس
      بحث نظم جلسه
      بحث عملکرد پشتیبان
      بحث سوالات
      بحث تراز ها و ... هم هست
      پس لطفا از عملکرد کانون دفاع نکن اقا واضحا روشنه حقیقت .

شما هر چی واسه تقلب نکردن تو آزمونا بگین ما انجام میدیم به شرط این که واقعا عملی باشه

8. Top | #83
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط salam55 نمایش پست ها

سلام اقای خندان اگه این طوری که میگید به دنبال دستگیری متخلفین هستین باشه که خوبه و باید امیدوار بود در مدت زمان کوتاهی این موضوع پخش جوابا تو اینترنت کاملا از بین بره
      همچنین یه انتقاد دیگه که وارده اینه که اصلا چه دلیلی داره برای دانش آموزان که نام دبیری که سوالو طرح کرده جلوی هر سوال نوشته میشه که باعث میشه طراح ها هم سوالای فضایی بدن که نمونشو امسال به وضوح در فیزیک و شیمی دیدیم همچنین تا حدودی زیست مگه نوشتن نام طراحا همون اول صفحه کافی نیست چرا جلوی هر سوال؟ همچنین دادن پاسخنامه بعد آزمون که یه چیز کاملا بدیهیه شاید یکی به اینترنت دسترسی نداشته باشه یا اصلا با مانیتور دلش نخواد تصحیح کنه اون باید تا دوشنبه منتظر بشه ؟ بعد برنامه ریزی کنه ؟ مگه شعار کانون این نیست که کارنامه ها رو همون روز میده تا دانش آموزا برنامه ریزی کنن پس چرا کارنامه ما باید شب بیاد؟ میدونم این موارد اخری و دادن پاسخنامه بعد آزمون یه خرده سخته و برای جلوگیری از تقلب صورت میگیره ولی خب کانون هم سازمان کوچیکی نیست باید بتونه براش راهکار در نظر بگیره!
      در کل ممنون میشم اگه بخونید و اگه مایل بودید جواب بدید و اون رو به مدیران کانکن که باهاشون ارتباط دارید منعکس کنید بازم ممنون
      هر راه حلی که بگین به شرط عملی بودن انجام میدیم

9. Top | #84
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اقا من از ظهر اینقد بد خورده تو ذوقم هنوز شوکه ام......
      اصلاا برام فرقی نداره دیگه چی قراره پیش بیاد...
      ترازم چنده.... رتبم چند میشه...
      بیخیال... تلاشمومیکنم... اصلا بهش فکر نمیکنم دیگه...
      اقای قلمچی هم اگه دنبال دستگیری مجرمان بود ک این وضع الانش نبود...
      قلمچی اگه لو رفتن سوالا از خودشم باشه نمیاد بگه بچه ها بچه ها... من سوالارو میدم بفروشن!! کاملا واضحه! بیزنس تو کار قلمچی حرف اولو میزنه...
      دبیراشم ک ماشاالله یکی از یکی عقده ای تر..... البته حقم دارن منم اگه جای اونا بودم با پولی ک مجموعه قلمچی به حق یا ناحق به جیب میزنه سعی میکردم برای مطرح کردن خودم و اینکه اخر سال از همایش و جمع بندیایی ک برگزار میکنم پول گیرم بیاد سوال سخت طرح کنم...
      دیگهواقعا اعصابم نمیکشه... 100 روزی ک موندم میخونم و تلاش میکنم... ان شالله ک نتیجه بده و به هدفم برسه...

10. Top | #85
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان همین حرفاروبرین اینجا بزنین تا صدامون به کاظم جون برسه .....

تماس با کانون - آدرس و شماره تماس نمایندگی های کانون

11. Top | #86
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Un-known نمایش پست ها
      این قسمتم نمیتونم سکوت کنم
      اقا برای شما بدرد نخوره که اصلا دخلی نداره برات ازمون چطور برگزار میشه و ...
      اصلا به من بفرمایید که چرا ادم میره ازمون ؟
      که خودشو بسنجه و از این قضایا
      خب ادم مگر احمق باشه که 800 بده بعد بره سوالای پخش شده رو جواب بده یه تراز غیر واقعی بدست بیاره بعد پاسخنامه هم برای تحلیل نداشته باشه در حالی که میتونست با 3500 تومن شارژ 1 گیگ اینترنت تا اخر سال تحصیلی سوالات و پاسخنامه های تمام سالهای قلم چی رو دانلود کنه و تو خونه خودشو بسنجه و درصد بگیره ! محض تفنن هم دو سه ازمون بنویسه تا با محیط اشنا بشه

شما تقلب نکن ببین ترازت واقعی هستش یا نه.

با وجود تقلب کردن هنوز تراز ها واقعی هستن.((البته تراز زیاد مهم نیست این که شما بری سرجلسه و سوال حل و نکته جدید یاد بگیری مهمه))

12. Top | #87
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrab98 نمایش پست ها
      اقا من از ظهر اینقد بد خورده تو ذوقم هنوز شوکه ام......
      اصلاا برام فرقی نداره دیگه چی قراره پیش بیاد...
      ترازم چنده.... رتبم چند میشه...
      بیخیال... تلاشمومیکنم... اصلا بهش فکر نمیکنم دیگه...
      اقای قلمچی هم اگه دنبال دستگیری مجرمان بود ک این وضع الانش نبود...
      قلمچی اگه لو رفتن سوالا از خودشم باشه نمیاد بگه بچه ها بچه ها... من سوالارو میدم بفروشن!! کاملا واضحه! بیزنس تو کار قلمچی حرف اولو میزنه...
      دبیراشم ک ماشاالله یکی از یکی عقده ای تر..... البته حقم دارن منم اگه جای اونا بودم با پولی ک مجموعه قلمچی به حق یا ناحق به جیب میزنه سعی میکردم برای مطرح کردن خودم و اینکه اخر سال از همایش و جمع بندیایی ک برگزار میکنم پول گیرم بیاد سوال سخت طرح کنم...
      دیگهواقعا اعصابم نمیکشه... 100 روزی ک موندم میخونم و تلاش میکنم... ان شالله ک نتیجه بده و به هدفم برسه...
      کار درست رو شما میکنی،تبریک میگم.

13. Top | #88
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ی پسره هست همیشه ترازش بالای 6 هست ولی خیلی تعطیله...برام سوال بود چیجوری...
      امروز جلوم نشسته بود.سوال یک فیزیک پرسید ماهم معرفتی گفتیم
      بعد دیدم سرش تو گوشیشه.بعد آزمون گفت دوستش کلید براش اس کرده.اونم زده
      من با کلی بدبختی زیستمو 70 زدم.ایشون 90
      عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)

14. Top | #89
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بچه ها ولش. فقط اعصاب خودمونو خرد میکنیم

15. Top | #90
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دوستان اگه واقعا راه کاری دارین بگین خوشحال میشم بشونم و به مسئولین انتقال بدم

البته کلی راه کار دوستان و از جمله خودم دادیم ولی هیچ کدوم عملی شدنی نبودن.

صفحه 6 از 11 نخستنخست ... 567 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن