مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..

خدا رو شکر این اخرین ازمون قلمچی من بود.
از ازمون های دیگه همش جامع های سنجش میرم.
با بازاریاب کاظم هم خداحافظی کردم گفتم دیگه انشاا... نبینمت.
سلام اقای خندان اگه این طوری که میگید به دنبال دستگیری متخلفین هستین باشه که خوبه و باید امیدوار بود در مدت زمان کوتاهی این موضوع پخش جوابا تو اینترنت کاملا از بین بره
همچنین یه انتقاد دیگه که وارده اینه که اصلا چه دلیلی داره برای دانش آموزان که نام دبیری که سوالو طرح کرده جلوی هر سوال نوشته میشه که باعث میشه طراح ها هم سوالای فضایی بدن که نمونشو امسال به وضوح در فیزیک و شیمی دیدیم همچنین تا حدودی زیست مگه نوشتن نام طراحا همون اول صفحه کافی نیست چرا جلوی هر سوال؟ همچنین دادن پاسخنامه بعد آزمون که یه چیز کاملا بدیهیه شاید یکی به اینترنت دسترسی نداشته باشه یا اصلا با مانیتور دلش نخواد تصحیح کنه اون باید تا دوشنبه منتظر بشه ؟ بعد برنامه ریزی کنه ؟ مگه شعار کانون این نیست که کارنامه ها رو همون روز میده تا دانش آموزا برنامه ریزی کنن پس چرا کارنامه ما باید شب بیاد؟ میدونم این موارد اخری و دادن پاسخنامه بعد آزمون یه خرده سخته و برای جلوگیری از تقلب صورت میگیره ولی خب کانون هم سازمان کوچیکی نیست باید بتونه براش راهکار در نظر بگیره!
در کل ممنون میشم اگه بخونید و اگه مایل بودید جواب بدید و اون رو به مدیران کانکن که باهاشون ارتباط دارید منعکس کنید بازم ممنون

اقا من از ظهر اینقد بد خورده تو ذوقم هنوز شوکه ام......
اصلاا برام فرقی نداره دیگه چی قراره پیش بیاد...
ترازم چنده.... رتبم چند میشه...
بیخیال... تلاشمومیکنم... اصلا بهش فکر نمیکنم دیگه...
اقای قلمچی هم اگه دنبال دستگیری مجرمان بود ک این وضع الانش نبود...
قلمچی اگه لو رفتن سوالا از خودشم باشه نمیاد بگه بچه ها بچه ها... من سوالارو میدم بفروشن!! کاملا واضحه! بیزنس تو کار قلمچی حرف اولو میزنه...
دبیراشم ک ماشاالله یکی از یکی عقده ای تر..... البته حقم دارن منم اگه جای اونا بودم با پولی ک مجموعه قلمچی به حق یا ناحق به جیب میزنه سعی میکردم برای مطرح کردن خودم و اینکه اخر سال از همایش و جمع بندیایی ک برگزار میکنم پول گیرم بیاد سوال سخت طرح کنم...
دیگهواقعا اعصابم نمیکشه... 100 روزی ک موندم میخونم و تلاش میکنم... ان شالله ک نتیجه بده و به هدفم برسه...
دوستان همین حرفاروبرین اینجا بزنین تا صدامون به کاظم جون برسه .....
تماس با کانون - آدرس و شماره تماس نمایندگی های کانون

ی پسره هست همیشه ترازش بالای 6 هست ولی خیلی تعطیله...برام سوال بود چیجوری...
امروز جلوم نشسته بود.سوال یک فیزیک پرسید ماهم معرفتی گفتیم
بعد دیدم سرش تو گوشیشه.بعد آزمون گفت دوستش کلید براش اس کرده.اونم زده
من با کلی بدبختی زیستمو 70 زدم.ایشون 90![]()
عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
بچه ها ولش. فقط اعصاب خودمونو خرد میکنیم

دوستان اگه واقعا راه کاری دارین بگین خوشحال میشم بشونم و به مسئولین انتقال بدم
البته کلی راه کار دوستان و از جمله خودم دادیم ولی هیچ کدوم عملی شدنی نبودن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)