شماره کوچک زاده چند بود؟
بله
خیر
ویرایش توسط amin_gh19 : 29 اسفند 1394 در ساعت 02:50
خدایا منکه خیلی گناهکارم وعوضی اما بخاطر دل پاک رفقای انجمنی ابطالش کن بره...نکنه دستامونو ول کردی بریم...تا به هرچی که میخوایم نمیرسیم...![]()
خدایی دمتون گرم. اول با نماینده ها شروع شد و بعد رفسنجانی و رهبر و اکنون خداوند و فردا فرشتگان و پیامبران. به قول دوستمون من دارم جزیره پیروزی رو با چشم غیر مسلح میبینم. پارو بزنید
ویرایش توسط _AHMADreza_ : 29 اسفند 1394 در ساعت 07:57
موقعیت ؟؟؟
پس فردا یکی بهت پیشنهاد رشوه داد هم میگی موقعیت ؟؟؟؟؟ هم من و هم شما میدونیم که شما به معدل راضی هستی چون میخوای معدلو اوکی کنی و با درصدای پایین کنکور در بیای ولی بهت اطمینان میدم فقط میتونی تاثیر منفی رو کم کنی همین
منم میتونم بگم ترمیم میدم بعد درصدای پایین میزنم ولی خیلی دلم میخواد فقط با کنکور دربیام
من تا ۱ مهر امسال هیچی درس نخونده بودم ولی از ۱ مهر روزی ۶−۷ ساعت میخونم ترازمم ۶۵۰۰ میانگینشه خدارو شکر به خاطر نعمتی ک داده بود و خبر نداشتم
یکمی ساعت مطالعمو بالاتر ببرم میتونم ۷۰۰۰ هم برسونم
میخوام ببینم معدل بالا هایی ک ادعای ۳ سال درس خوندن دارن میتونن تراز بیارن یا فقط حرفه؟؟؟
همشون از کنکور میترسن چون میدونن نمیتونن بزنن
راست میگن پشت بی عدالتی قایم نشن ک معلوم نیست از کجا نمره گرفتن بیان پای عدالت ببینم چیکار میتونن بکنن؟
بیگ بنگ و بیگ کرانچ در یک کلام
أَوَلَمْ یَرَ الَّذِینَ کَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ کَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا
آیا کافران ندیدند که آسمانها و زمین به هم پیوسته بودند و ما آنها را از یکدیگر باز کردیم ؟
یَوْمَ نَطْوِی السَّمَاء کَطَیِّ السِّجِلِّ لِلْکُتُبِ کَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِیدُهُ
روزى که آسمان را همچون در پیچیدن صفحه نامهها در مىپیچیم همان گونه که بار نخست آفرینش را آغاز کردیم دوباره آن را بازمىگردانیم
ولی بچه ها خو همه ی ما موقع امتحان نهایی میدونستیم توی کنکور تاثیر قطعی داره دیگه تازه درصد تاثیرشم ازاونموقع تا حالا فرقی نکرده پس نتیجه میگیریم که هرکی نخونده و تنبلی کرده کوتاهی از خودش بوده و الان اعتراض وارد نیست !!!! ( البته من خودم شدیدا موافق ترمیم معدلم )
آبجی گلم نه کسی که خونده اشتباه کرده و نه کسی که نخونده چون بر اساس قانون تا نهایی ۳ سال برکذار نشه حق تاثیرشو ندارن کم کاری و اشتباه ما شاید روی معدل صادق باشه ولی اشتباه بزرگتر کار سازمان سنجش بودش که اومدو گفت که یک سال نهایی رو تو کنکور تاثیر میده پس علاوه بر این کنکور اعتراضی به بزرگی سال های ۹۳−۹۴ هم وارده
خیلی جالبه چون قانون اشتباه اجرا شده همه فکر میکنن تقصیر خودشون هستعجب جایی داریم میزییم
![]()
بیگ بنگ و بیگ کرانچ در یک کلام
أَوَلَمْ یَرَ الَّذِینَ کَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ کَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا
آیا کافران ندیدند که آسمانها و زمین به هم پیوسته بودند و ما آنها را از یکدیگر باز کردیم ؟
یَوْمَ نَطْوِی السَّمَاء کَطَیِّ السِّجِلِّ لِلْکُتُبِ کَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِیدُهُ
روزى که آسمان را همچون در پیچیدن صفحه نامهها در مىپیچیم همان گونه که بار نخست آفرینش را آغاز کردیم دوباره آن را بازمىگردانیم
برای من حقیقتاً خیلی عالی شد! ترمیم معدل اجرا شد! برای دیپلم دوم کمتر از یکماه خوندم 15 و خورده گرفتم...حالا که 2 ماه و اندی مونده...
اما بازم خیالم راحت نشد!
پس اون داداشا و آبجیایی که سال چهارم هستند و نمیتونند امتحان بدن و حالا به هر دلیلی سال قبل نتونستند نمره خوبی بگیرن چی میشن پس؟!
خیلی برام آزار دهنده است...بنظرم در شرایط فعلی تأثیر مثبت تنها وضعیتیه که میتونه کف عدالت رو محقق کنه...
البته به داداش و آبجیای سال چهارم اکیداً توصیه میکنم فعلاً توان خودشون رو روی امتحانات نهایی چهارم متمرکز کنند تا مثل ما دچار خسران نشن
به هر حال امیدوارم بهـــــار هر چی سریعتر از راه برسه...
SaM019
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)