آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آِیا معدل نهایی سوم در کنکور 95 تاثیر گذار خواهد بود؟!

رأی دهندگان
    267. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

114 42.70%
    • خیر

153 57.30%
    صفحه 340 از 358 نخستنخست ... 240330339340341350 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 5,086 به 5,100 از 5359
    1. Top | #5086
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شماره کوچک زاده چند بود؟

2. Top | #5087
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط After4Ever نمایش پست ها
      شماره کوچک زاده چند بود؟
      خونشو میخوای یا موبایلشو؟
      ویرایش توسط amin_gh19 : 29 اسفند 1394 در ساعت 02:50

3. Top | #5088
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون

4. Top | #5089
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خدایا منکه خیلی گناهکارم وعوضی اما بخاطر دل پاک رفقای انجمنی ابطالش کن بره...نکنه دستامونو ول کردی بریم...تا به هرچی که میخوایم نمیرسیم...

5. Top | #5090
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      خدایا منکه خیلی گناهکارم وعوضی اما بخاطر دل پاک رفقای انجمنی ابطالش کن بره...نکنه دستامونو ول کردی بریم...تا به هرچی که میخوایم نمیرسیم...
      و ناگهان ندایی از آسمان رسید که ای بنده من ابطالش کردیم و تو چه میدانی که چیست ابطال

6. Top | #5091
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خدایی دمتون گرم. اول با نماینده ها شروع شد و بعد رفسنجانی و رهبر و اکنون خداوند و فردا فرشتگان و پیامبران. به قول دوستمون من دارم جزیره پیروزی رو با چشم غیر مسلح میبینم. پارو بزنید

7. Top | #5092
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin_gh19 نمایش پست ها
      خدایی دمتون گرم. اول با نماینده ها شروع شد و بعد رفسنجانی و رهبر و اکنون خداوند و فردا فرشتگان و پیامبران. به قول دوستمون من دارم جزیره پیروزی رو با چشم غیر مسلح میبینم. پارو بزنید
      خخخخ یکی میگفت باید با یکی از شبکه های خارج کشور در میون بزاریم قضیه ابطال رو تو اونا فشار بیارن :d

8. Top | #5093
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      ایشالله که تاثیر برداشته شه تا قانون درست نشده نباید تاثیر بدن

9. Top | #5094
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lord raiden نمایش پست ها

واقعا که ..تو هم مثل همون معدل بالاهای خود خواه هستی"البت خود خواه هاشون نه همشون"
      .
      .
      .فقط منافع خودتو در نظر میگیری
      .
      .
      .

آدمای خوب کم شدن
      ادم باید از موقعیت های زندگی استفاده کنه عزیزم من نگفتم ابطال نشه گفتم دیگ برام فرقی نداره همین
      ویرایش توسط _AHMADreza_ : 29 اسفند 1394 در ساعت 07:57

10. Top | #5095
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin_gh19 نمایش پست ها

11. Top | #5096
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo نمایش پست ها
      ادم باید از موقعیت های زندگی استفاده کنه عزیزم من نگفتم ابطال نشه گفتم دیگ برام فرقی نداره همین
      موقعیت ؟؟؟
      پس فردا یکی بهت پیشنهاد رشوه داد هم میگی موقعیت ؟؟؟؟؟ هم من و هم شما میدونیم که شما به معدل راضی هستی چون میخوای معدلو اوکی کنی و با درصدای پایین کنکور در بیای ولی بهت اطمینان میدم فقط میتونی تاثیر منفی رو کم کنی همین
      منم میتونم بگم ترمیم میدم بعد درصدای پایین میزنم ولی خیلی دلم میخواد فقط با کنکور دربیام
      من تا ۱ مهر امسال هیچی درس نخونده بودم ولی از ۱ مهر روزی ۶−۷ ساعت میخونم ترازمم ۶۵۰۰ میانگینشه خدارو شکر به خاطر نعمتی ک داده بود و خبر نداشتم
      یکمی ساعت مطالعمو بالاتر ببرم میتونم ۷۰۰۰ هم برسونم
      میخوام ببینم معدل بالا هایی ک ادعای ۳ سال درس خوندن دارن میتونن تراز بیارن یا فقط حرفه؟؟؟

همشون از کنکور میترسن چون میدونن نمیتونن بزنن
      راست میگن پشت بی عدالتی قایم نشن ک معلوم نیست از کجا نمره گرفتن بیان پای عدالت ببینم چیکار میتونن بکنن؟
      بیگ بنگ و بیگ کرانچ در یک کلام

أَوَلَمْ یَرَ الَّذِینَ کَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ کَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا
      آیا کافران ندیدند که آسمانها و زمین به هم پیوسته بودند و ما آنها را از یکدیگر باز کردیم ؟
      یَوْمَ نَطْوِی السَّمَاء کَطَیِّ السِّجِلِّ لِلْکُتُبِ کَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِیدُهُ
      روزى که آسمان را همچون در پیچیدن صفحه نامه‏ها در مى‏پیچیم همان گونه که بار نخست آفرینش را آغاز کردیم دوباره آن را بازمى‏گردانیم

12. Top | #5097
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      یعنی اگه این تلاشتون رو موقع امتحان نهایی میکردیدا معدلتون 21 میشد !!!!!

13. Top | #5098
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ولی بچه ها خو همه ی ما موقع امتحان نهایی میدونستیم توی کنکور تاثیر قطعی داره دیگه تازه درصد تاثیرشم ازاونموقع تا حالا فرقی نکرده پس نتیجه میگیریم که هرکی نخونده و تنبلی کرده کوتاهی از خودش بوده و الان اعتراض وارد نیست !!!! ( البته من خودم شدیدا موافق ترمیم معدلم )

14. Top | #5099
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آن شرلی نمایش پست ها
      ولی بچه ها خو همه ی ما موقع امتحان نهایی میدونستیم توی کنکور تاثیر قطعی داره دیگه تازه درصد تاثیرشم ازاونموقع تا حالا فرقی نکرده پس نتیجه میگیریم که هرکی نخونده و تنبلی کرده کوتاهی از خودش بوده و الان اعتراض وارد نیست !!!! ( البته من خودم شدیدا موافق ترمیم معدلم )
      آبجی گلم نه کسی که خونده اشتباه کرده و نه کسی که نخونده چون بر اساس قانون تا نهایی ۳ سال برکذار نشه حق تاثیرشو ندارن کم کاری و اشتباه ما شاید روی معدل صادق باشه ولی اشتباه بزرگتر کار سازمان سنجش بودش که اومدو گفت که یک سال نهایی رو تو کنکور تاثیر میده پس علاوه بر این کنکور اعتراضی به بزرگی سال های ۹۳−۹۴ هم وارده

خیلی جالبه چون قانون اشتباه اجرا شده همه فکر میکنن تقصیر خودشون هست
      عجب جایی داریم میزییم
      بیگ بنگ و بیگ کرانچ در یک کلام

أَوَلَمْ یَرَ الَّذِینَ کَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ کَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا
      آیا کافران ندیدند که آسمانها و زمین به هم پیوسته بودند و ما آنها را از یکدیگر باز کردیم ؟
      یَوْمَ نَطْوِی السَّمَاء کَطَیِّ السِّجِلِّ لِلْکُتُبِ کَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِیدُهُ
      روزى که آسمان را همچون در پیچیدن صفحه نامه‏ها در مى‏پیچیم همان گونه که بار نخست آفرینش را آغاز کردیم دوباره آن را بازمى‏گردانیم

15. Top | #5100
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      برای من حقیقتاً خیلی عالی شد! ترمیم معدل اجرا شد! برای دیپلم دوم کمتر از یکماه خوندم 15 و خورده گرفتم...حالا که 2 ماه و اندی مونده...
      اما بازم خیالم راحت نشد!
      پس اون داداشا و آبجیایی که سال چهارم هستند و نمیتونند امتحان بدن و حالا به هر دلیلی سال قبل نتونستند نمره خوبی بگیرن چی میشن پس؟!
      خیلی برام آزار دهنده است...بنظرم در شرایط فعلی تأثیر مثبت تنها وضعیتیه که میتونه کف عدالت رو محقق کنه...
      البته به داداش و آبجیای سال چهارم اکیداً توصیه میکنم فعلاً توان خودشون رو روی امتحانات نهایی چهارم متمرکز کنند تا مثل ما دچار خسران نشن
      به هر حال امیدوارم بهـــــار هر چی سریعتر از راه برسه...
      SaM019

صفحه 340 از 358 نخستنخست ... 240330339340341350 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

100، baraye، com، home، http، ﭼﻮﻥ، ﮐﻪ، ﯾﮏ، ﺁﺯﻣﻮﻥ، ﺍﯾﻦ، ﺍﺯ، ﺍﻋﻼﻡ، ﺑﺎ، ﺑﻮﺩﻥ، ﺗﺠﺮﺑﯽ، ﺟﻬﺖ، ﺧﺪﺍﯾﯽ، ﺩﺭﺱ، ﺯﺑﺎﻥ، ﺷﺮﻭﻉ، ﻓﻘﻂ، ﻣﺎﻩ، ﻣﻦ، ﻣﻮﺭﺩ، ﻧﺘﺎﯾﺞ، ﻧﻬﺎﯾﯽ، ﻧﻮﻉ، ﻫﺮ، ، news، page، php، show، فقط، فیزیک، فکر، فایل، فارس، فارغ، فرق، فرصت، فضای، فعلا، فعال، قوانین، قانون، قانونی، قبل، قبول، قرار، قسم، قضاوت، قضایی، قطعی، قطعا، كنكور، كند، كه، كسي، لینک، لیسانس، لازم، لحاظ، لطفا، لغو، مقاومت، مقابل، مقابله، مقطع، ممکنه، من، منکه، منتشر، منتظري، منتظری، منظور، مهم، موفق، مونده، موافقید، موثر، مورد، موضوع، می، میکنید، میگم، میگن، میاد، میبره، میتونن، میتونه، میخواهم، میدم، میدونید، میره، میشه، میشه؟، مگر، ما، ماده، مبنی، متوقف، متوجه، متوسطه، مثل، مثلا، مثبت، مجلس، مجاز، مجازی، محمد، محکوم، مختلف، مدیر، مدتی، مدرك، مربوط، مربوطه، مردم، مسیر، مستقیم، مشکل، مشاوره، مشاوره تحصیلی، مشخص، مشغول، مصوبه، مصوبات، مصاحبه، مطلب، مطابق، معلوم، معمولی، معدل، معدلم، معدلشون، نفر، نفس، نفعمه، نقض، نمونه، نمیکنم، نمیگیره، نمیدونم، نمره، نمرات، چند، چه، نهم، نه؟، نهایی، نوع، چی، نیم، چیه، چیزی، نیست، نکنه، نام، نامش، نتيجه، نتیجه، نتایج، نتایج کنکور، نثار، نحوه، نخواهد، ندادم، ندادن، ندارم، نداره، نذری، چرا، نسبت، نشود، نشد، نظام، نظام وظیفه، نظر، نظر سنجی، نظرم، نظرتون، هم، هممون، همچنین، همه، همین، همیشه، همگی، همان، هنوز، هندسه، هنر، هوا، هيأت، هی، هیچوقت، هیچکس، هیأت، ها، های، هایی، هر، هس، هست، هستم، هستش، وقفه، وقت، ول، ولي، ولی، وي، وی، واقعا، وضع، وظیفه، يكي، يا، یه، یک، یکی، یا، یاد، یعنی، کلیه، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنید، کنکور، کنکور 95، کنکور سراسری، کنکوری، کنکور؛، کند، که، کپی، کامل، کار، کاری، کاربران، کاردانی، کارشناسی، کرد، کردم، کردن، کرده، کسی، کسایی، کسب، کشور، گفت، گفتم، گفته، گوش، گیر، گذار، گذاشتن، گذاشته، گذشته، گرفتم، گرفته، گروه، گردش، گزينه، گزارش، ۱۰، ۹۳، ۹۴، پيام، پی، پیدا، پیروز، پیش، پانزدهم، پایین، پاسخ، پاسخگویی، پخش، پذيرش، پذیرش، پرورش، پرداخت، پرسش، پزشكی، پزشکی، پس، www، آقای، آموزی، آموزان، آموزش، آموزشی، آن، آنلاین، آنچه، آنها، آینده، آیین، آیا، آپلود، آپارات، آب، آبان، آخر، آذر، آذرماه، آرشیو، آزمون، آزاد، اقا، الكترونيكي، الآن، الان، اموزش، امید، امیدوار، امکان، اما، امتحان، امتحان نهایی، امتحانات، امر، امروز، انقد، انتخاب، انجمن، انجام، اند، انساني، انسانی، اهمیت، اول، اولین، اومده، اون، اونی، اوج، اين، اينطور، این، اینم، اینه، اینو، اینکه، اینجا، ایا، ایران، اکثر، اگه، اگر، ابطال، اثر، اجرا، اجرايي، اجرای، اجرایی، اخبار، اخذ، اخر، اخرین، ادامه، اداری، ادبیات، ارسال، از، ازای، اسلامی، اسم، اساس، است، استفاده، است،، اشکال، اشتباهی، اشعار، اصلا، اصول، اطلاع، اعلام، اعلامیه، اعمال، اعتراض، اعتراضات، بلاخره، بمونه، بچه، بند، بنده، به، بهمن، بهتر، بهترین، بهداشت، بود، بودن، بوده، بود؟، بیاد، بیشتر، بک، بکنیم، بگم، با، باقي، بالا، بالای، بالاتر، بالاست، بايد، باید، بار، بارها، باز، بازم، باشم، باشن، باشند، باشه، باشیم، باشگاه، باطل، بتونه، بحث، بخونیم، بخونید، بخونش، بخدا، بد، بدن، بده، بدون، بدونید، بدین، بدید، بدانیم، بداند، بذارید، بر، برنامه، برای، بردارن، برداشته، برداشته شدن سوابق تحصیلی، بزنم، بزنن، بزنه، بزرگی، بسیار، بشم، بشه، بعیده، بعد، بعدا، تلاش، تمام، تنهایی، توکل، توکلی، توانید، توجه، توش، توضيح، توضیح، تک، تأثير، تأثیر، تا، تایید، تاپیک، تابستان، تاثير، تاثیر، تاثیر مثبت، تاثیر معدل، تاثیر سوابق، تاثیری، تاثیرگذاری، تازه، تحصيلي، تحصیل، تحصیلی، تر، ترمیم، ترمیم معدل، تره، تراز، تست، تشکر، تشریحی، تصویب، تصویری، تضمینی، تغییر، جلو، جلوگیری، جمهوری، جمعه، جای، جبران، جدید، جدیدی، جدا، جریان، جزئيات، جعفر، حق، حقوق، حل، حلی، حوزه، حال، حالی، حالا، حجم، حداقل، حداکثر، حذف، حسين، حسابان، حضوری، خلاف، خلاص، خلاصه، خوندن، خواهم، خواهد، خواست، خوب، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلیا، خارج، خبر، خبرنگار، خبرگزاری، خدمت، خدا، خدایی، خستگی، خصوص، دفترچه، دلتون، دو، دوم، دوره، دوست، دوستان، دوستانی، دوستای، ديوان، دیماه، دینی، دیوان، دیگه، دیپلم، دکتر، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، داوطلبان، داد، دادن، داده، دارم، داره، داریم، دارای، دارد، دارد؟، داشت، داشتن، داشته، داغ، دبيرستان، دبیرستان، در، در کنکور، درود، دروس، درباره، درج، درخواست، درخواستی، درس، درسال، درصد، درصدی، ذهنمو، رقمی، رو، روابط، روز، روش، رياضي، ریاضی، رئیس، را، راه، راهنما، راي، رای، رابطه، راحت، رتبه، رشته، رضا، رعایت، زنده، زندگی، زیاد، زیادی، زیر، زیست، زبان، زحمت، زد، زدن، زده، سنجی، سنجش، سنجش؟، سه، سوم، سومم، سوی، سوال، سوالی، سوابق، سوابق تحصیلی، سوابق،توكلي،كنكور، سیما، سیمای، سال، سال سوم، سال‌های، سايت، سایت، سازمان، سازمان سنجش، سخنرانی، سر، سراسري، سراسری، سربازی، سردرگمی، شما، شهریه، شهریور، شهریورماه، شود، شورای، شیمی، شیوه، شکایت، شکر، شامل، شاید، شبكه، شبهه، شبکه، شخصیت، شد، شدن، شده، شروع، شرایط، شرع، ششم، صفحه، صوتی، صورت، صورتی، صادر، صدور، صدا، صرفا، ضمن، طبق، طرفه، طرح، ظلم، علمی، علوم، علاقه، علت، عمل، عمومي، عمومی، عنوان، عوض، عالی، عادلانه، عبارت، عدم، عدالت، عربی، عزیز، عزیزم، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن