ریاضی رو بر هیچکس پوشیده نیست که تمرین زیاد معجزه میکنه.اینم نظر رتبه 2 کنکور تجربی علی عجم تو سایت کانون." بايد بگم که تمرين فوق العاده مهمه و شما هم که اول کار هستين پس کلي وقت دارين که تست بزنين! کتاب هاي جامع بگيرين و تست بزنين، من خودم اوايل سال رياضيم در حد 60-50% بود ولي تصميم گرفتم و از خدا خواستم رياضي که اون موقع نقطه ي ضعفم بود به نقطه ي قوتم تبديل شه. و بحمدالله هم همينطور شد ولي بايد بخواين و پشتکار داشته باشين. راستي دومو نميدونم اما سوالاي رياضي سال پيش دانشگاهي قلمچي خيلي سخت بود، برا تميرين عالين!"
پیشنهاد میکنم برای ریاضی هندسه 1 مشتق و کاربرد مثلثات حد احتمال توبع و معادلات رو بخونی.
فیزیک هم پیشنهاد میکنم اول با سوم+دینامیک حرکت رو بخاطر تعداد تست های بیشتر کنکورش بخونی
ادبیات حالا چرا تاریخشو میخوای بخونی سعی کن زبان فارسی قرابت آرایه رو کار کنی تاریخ و لغت حفظی هستن در طول سال میشه یه کاریش کرد
زبان هم لغت خوبه اگه تونستی ریدینگ هم کار کن.عربی رو هم باهات موافقم
به هر حال زمان زیادی نداری باید نهایت استفاده رو ببری.
موفق باشی![]()
میدونم داداش ولی تا مهر که نمیتونم پایه رو تموم کنم ضمنا تو این سه ماه اول ریاضی رو هم کلا تموم میکنم عربی کلا دینی زبان سوم و پیش1 عربی کلا ادبیات 2 ادبیات 3 زبان فارسی زیست 2 و 3 کامل.شیمی2 و3 .من که پیش دانشگاهی نیستم پشت کنکورم ینی سنگینی درسای پیش رو کمی کم میکنه این موضوع نه؟؟
سلام آقا میثم ...
با عرض پوزش برنامتون از بیخ و بن اشکال داره اونم اساسی...
شما باید یه موسسه کنکور آزمایشی شرکت کنین و درسای پایه و پیش رو به یه نسبت خاصی بخونین (با هم نه با فاصله )...
اینجوری در طول سال چند بار دروس پایه و پیش مرور میشه...
اونا بهتون یه برنامه ی بلند مدت میدن که زحمت برنامه ریزی در طول 2هفته یا 3 هفته یه بار زمون ها میفته گردن شما...
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
پس یه موسسه ی دیگه شرکت کنید...
باور کنید خودتون و حتی ما نمیتونیم برای بلند مدت برنامه ریزی کنیم ...
اینجوری دارین به خودتون ضربه میزنین...
فقط کافیه به برنامشون اعتماد کنین...
موفق باشید...
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
من نگفتم برو کل پایه رو بخون. سعی کن ضروری ترین درسها رو بخونی.
"تو این سه ماه اول ریاضی رو هم کلا تموم میکنم"مطالعه باید کیفیت داشته باشه تو چجوری میخوای تو سه ماه ریاضی حجیم تجربی تموم کنی؟بعدش هم اینو باید بگم که اگه حتی اینکارو بخوای بکنی بعدا از
خوندن ریاضی تنفر پیدا میکنی چون دیگه مطلب جدیدی واسه خوندن نداری واست خسته کننده میشه![]()
بچه ها سلام منم سال دومیم پارسال زیاد نخونده بودم رتبم شد 5500 منطقه یک پارسال گزینه دو بودم . فیزیکش یه جورایی فضایی بود میدونم همه اینا به خودم ربط داره ودارم چوب نخوندن خودمو میخورم یکی از دوستام قلمچی بود و اون یکی گزینه دو ولی خیلی می خوندن هر دو شونم پزشکی رو آوردن ولی امسال به دلایلی نمی خوام خرج رو دست پدر و مادرم بذارم به نظرتون برا یه سال دومی کانون بهتره یا سنجش؟؟؟؟ سنجش زیادی آسون نیست؟ جامعه آماریش چه طوره؟؟؟ یا حتما برای پزشکی قبول شدن باید برم کانون؟؟؟
ویرایش توسط آزی : 15 مرداد 1392 در ساعت 10:37
سلام اقا تو رو خدا یکی کمکم کنه.میخوام ببینم اگه برم دانشگاه واسه امسال میتونم دوباره کنکور بدم.یعنی اگه رتبم خوب شد دانشگاه انصراف بدم.
اینجا دست هر کس را که میگیری برای بلند شدن اماده میشود برای سوار شدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)