منم هستم تو روخدا یه برنامه خوب واس سال بعد بدید برنامه هاتونو بذارید خواهشا
لبیک به شما منم میمونم واسه93 تا بتونم با اوردن یه رتبعه دو رقمی دهن همه رو ببندم
برنامم اینه تا اول چاییز فقط خوندن کتاب درسی و منابع اموزشی و از اول پاییز تست و آزمون گزینه2 مطالع مستمر تا کنکور 7 دور همه کتابهارو میزنم بعد عید هم فقط تست
وبلاگ مطالب و نکات کنکوری : دانلود برنامه های فرصت برابر ، جزوه کنکوری و...
http://4konkur92.blogfa.com
زیست دوم کسی ازش خبر نداره؟...
به نظرتون کی کتابای تست بخرم ؟تابستون یا نزدیک پاییز؟..
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
دوستان من از فردا شروع میکنم البته خیلی هم جدی بدون امروز فردا کردن.
از فردا که 15 مرداد باشه تا اول مهر یک ماه و نیم وقت هست تو این فاصله میخوام فیزیک دوم+سوم+اگه رسیدم پیش 1 رو بخونم با زدن تست های فراوون
واسه ریاضی هم مباحث مشتق و کاربرد+هندسه 1+احتمال+توابع و معادلات+مثلثات+حد رو میخوام بخونم در کل باید بگم تو این فرصت تمرکزم بیشتر روی این دوتا درس هست.
زیست هم که پایه رو تسلط نسبی دارم میخوام کتاب زیست همایش دریافت رو کار کنم آخه خیلی کتاب خوبیه.
شیمی هم که فقط سوم+پیش 1 رو میخوام کار کنم.زمین رو هم که در طول سال میخونم فعلا روش وقت نمیذارم.
تو عمومی ها هم عربی و زبان رو بیشتر تمرکز میکنم.ادبیات رو فقط زبان فارسی رو میخوام بخونم.دین و زنگی رو هم بیخیال فعلا.
از مهر هم که میخوام برم کانون
امیدوارم بتونم با یاری خدا به این برنامه ریزیم عمل کنم
سلام .منم پشت کنکوری هستم.واسه خودم یه برنامه نوشتم نمیدونم تا چه حد درسته.از 19 مرداد شروع میکنم.کلیات برنامه رو میگم اگه نظری انتقادی پیشنهادی چیزی دارید هم اینجا هم میتونید تو وبلاگم بگید meysam93.blogfa.com البته این وبلاگ کنکوری نیست ولی میتونید نظراتتون رو بگید.13 روز از مرداد +شهریور+مهر+آبان این سه ماهو اختصاص دادم به پایه آذر+دی +بهمن+اسفند این چهار ماه کل پیش +مرور پایه.فروردین واردیبهشت جمع بندیه اولیه ینی ترکیبی خوندن تست مرور و خرداد جمع بندیه نهایی .خوشحال میشم ایرادات برنامه رو بگید
یکی به من بگه تابستون چیارو بخونم؟
ریاضیم در حدصفر
فیزیکم تا حدودی خوبه کلا بهش علاقه دارم
خودم فک میکنم ریاضی+فیزیک+شیمی+زیست
و از عمومی ها هم عربی و تاریخ ادبیات
ولی نمیدونم توی یک ماهو نیم میشه خوند یا نه؟
شرایط منم با همه شما فرق میکنه چون باید برم دانسگاه (ورودی همین امسال)
پس باید هرکاری میکنم همین تابستون انجام بدم
یکی کمک کنه بگه ریاضی و فیزیک چیارو بخونم؟
زیست همه شو میخونم
میگن شیمی پیش میخواد عوض بشه اینو فقط پایه میخونم
پس اینا میشه:
زیست دوم سوم پیش
شیمی : دوم سوم
فیزیک : اول دوم سوم
ریاضی: نمیدونم کدوم مباحث؟!(کمک کنید پلیز)
------
عمومی ها اولویت دوممه که کامل هم خونده نشد عیب نداره اما خب بخونم خیلییییییییییی بهتره
عربی: ترجمه+منصوبات (منادا مفعول فیه.مفعول مطلق و...)
ادبیات : تاریخ ادبیات (املا و لغتم نمیدونم بخونم یا نه؟)
زبان هم روزی 20تا لغت حفظ میکنم
نظرتون چیه؟
کمک کنید لدفن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)