X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 14 از 939 نخستنخست ... 413141524114 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 196 به 210 از 14072
    1. Top | #196
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      من تازه شروع کردم به درس خوندن.!
      البته تازه تازه که نه ...!
      وقفه افتاده.!
      از اول تابستون تا آبان خیلی خوب خوندم.... خیلی خوب... روزی 6-8 ساعت.
      ولی چند ماه خوب نبود.
      الان هم یک هفتست خوبم ولی استرس دارم می تونم پزشکی دانشگاه تهران بیارم یا نه.
      نظرتون پیه؟

2. Top | #197
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pardisa نمایش پست ها
      من نگفتم هر روز یه درس اونم یه فصل گفتم چه جوری وقت میشه که اون یه فصلو بخونی به بقیه هم برسی اتفاقا کاره خوبیه تند خونی من خودم خیلی کند میخوندم یعنی شده یه روز صبم کلا رفته واسه شیمی وسواسم تو درس خوندن که بماند همین الان هم داشتم یه voice از علیرضا افشار گوش میدادم که درباره ی تندخونی صحبت میکرد میگفت خوبه باعث میشه کمتر حواس پرت بشه
      نقل قول نوشته اصلی توسط pardisa نمایش پست ها
      میشه وسطاش عمومی خوند یا نیم ساعت رفت مثلا تاریخ ادبیاتی چیزی خوند فک کنم جواب بده مثلا افشار میگفت هر 25 دقیقه که خوندی 5 دقیقشو یه استراحت بده بعد شروع کنه از خستگی و حواس پرتی ادم کم میکنه و تمرکز رو میبره بالا
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo نمایش پست ها
      این کند خونی نیست برای حواس پرتیه منم این مشکل دارم عدم تمرکز
      ورزش ._. یا دوش ._. خیلی ادم سرحال میکنه ._.
      ببین وقتی واسه خودت یک زمان قرار میدی برای اینکه به اون زمان تعیین شده برسی، مجبوری تند بخونی ( تند خوندن با سرسری خوندن فرق داره ها)
      اینجوری تمرکزت هم از دست نمیره. مثلا تو کنکور آزمایشی یا سر امتحان چون زمانت محدوده و میدونی اگه یواش بنویسی زمان کم میاری با تمرکز نسبتا بالایی به سوالات جواب میدی. مگر اینکه سوالا رو بلد نباشی که در اون صورت چون سر جلسه بیکار میشی باز میری تو فکر.
      ولی اینکه تو هر 25 دقیقه بخوای پاشی و استراحت کنی یا درسی رو که میخونی عوض کنی، فکر میکنم بیشتر باعث حواس پرتی بشه. تا میای تو یک مبحث غرق بشی و بری تو عمقش میبینی شد 25 دقیقه و باید بری تاریخ ادبیات بخونی. حالا وقتی مثلا بر میگردی سر شیمی میبینی یکمی از مرحله پرت افتادی.
      کلا به نظر من علاج حواس پرتی کار سنگین تو یک مدت خاص هست و بعدشم استراحت که بدنت خسته نشه. مثلا دیدی وقتی میخوای بری بیرون و دیرت شده با چه سرعتی حاضر میشی و میری بیرون. چون باید این کارو تو یک زمان کم تموم کنی. ولی اگه مثلا آدم همینجوری بخواد بره یک دوری بزنه ممکنه 40 دقیقه فس فس کنه تا حاضر شه. ( البته پسرها رو گفتم. دخترا که شاید 400 دقیقه)
      ورزش سبک و دوش هم که عالی و لازمه.

3. Top | #198
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshin_moghtada نمایش پست ها

ببین وقتی واسه خودت یک زمان قرار میدی برای اینکه به اون زمان تعیین شده برسی، مجبوری تند بخونی ( تند خوندن با سرسری خوندن فرق داره ها)
      اینجوری تمرکزت هم از دست نمیره. مثلا تو کنکور آزمایشی یا سر امتحان چون زمانت محدوده و میدونی اگه یواش بنویسی زمان کم میاری با تمرکز نسبتا بالایی به سوالات جواب میدی. مگر اینکه سوالا رو بلد نباشی که در اون صورت چون سر جلسه بیکار میشی باز میری تو فکر.
      ولی اینکه تو هر 25 دقیقه بخوای پاشی و استراحت کنی یا درسی رو که میخونی عوض کنی، فکر میکنم بیشتر باعث حواس پرتی بشه. تا میای تو یک مبحث غرق بشی و بری تو عمقش میبینی شد 25 دقیقه و باید بری تاریخ ادبیات بخونی. حالا وقتی مثلا بر میگردی سر شیمی میبینی یکمی از مرحله پرت افتادی.
      کلا به نظر من علاج حواس پرتی کار سنگین تو یک مدت خاص هست و بعدشم استراحت که بدنت خسته نشه. مثلا دیدی وقتی میخوای بری بیرون و دیرت شده با چه سرعتی حاضر میشی و میری بیرون. چون باید این کارو تو یک زمان کم تموم کنی. ولی اگه مثلا آدم همینجوری بخواد بره یک دوری بزنه ممکنه 40 دقیقه فس فس کنه تا حاضر شه. ( البته پسرها رو گفتم. دخترا که شاید 400 دقیقه)
      ورزش سبک و دوش هم که عالی و لازمه.

اره اون وقفه ی که دوستممون میخواد مثلا 50 دقیقه فیریک میخونه 10 دقیقه استحرات میکنه دوباره شروع میکنه اینجوری بهتره

4. Top | #199
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط respect نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من تازه شروع کردم به درس خوندن.!
      البته تازه تازه که نه ...!
      وقفه افتاده.!
      از اول تابستون تا آبان خیلی خوب خوندم.... خیلی خوب... روزی 6-8 ساعت.
      ولی چند ماه خوب نبود.
      الان هم یک هفتست خوبم ولی استرس دارم می تونم پزشکی دانشگاه تهران بیارم یا نه.
      نظرتون پیه؟

تونستن که 100 درصد میتونی. ولی خوب باید قیمت چیزی رو هم که میخوای بپردازی. یعنی عقب افتادگی تو با تلاش مضاعف و منظم جبران کنی. و خوبیه این ماه های نزدیک کنکور اینه که مثل بازی تو خونه ی حریف، هر بردش 2 امتیاز داره. یعنی ارزش یک ساعت خوندن تو این ماها برابر 2 یا حتی 4 ساعت خوندن تو ماه های دور از کنکوره.
      چون اولا تو ماه های دور کلی از چیزایی که میخونی رو یادت میره، دوماً چون فاصلت با کنکور زیاده فشاری روت نیست و خیلی کند میری جلو. ضمنا به دلیل اینکه تازه نفسی و استراحتتو کردی، میتونی سریعتر از کسایی که از تابستون دارن میخونن پیش بری
      پس اگه بخوای 100 درصد پزشکی دانشگاه تهران قبولی. حالا 1 در میلیون خیلی بد شانسی بیاری و سر جلسه کنکور سرت درد بگیره و از این حرف ها، ته تهش مثلاً میشه پزشکیه بهشتی. آره پس چی؟ با تلاش و پشت کار و تمرکز میتونی کنکور رو از وسط شقه کنی.
      فقط داداش وقتی ایشالا پزشک شدی، این شب و این پست رو یادت باشه و یک ویزیت مجانی منو مهمون کن اینو کاملا جدی گفتما

5. Top | #200
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshin_moghtada نمایش پست ها

تونستن که 100 درصد میتونی. ولی خوب باید قیمت چیزی رو هم که میخوای بپردازی. یعنی عقب افتادگی تو با تلاش مضاعف و منظم جبران کنی. و خوبیه این ماه های نزدیک کنکور اینه که مثل بازی تو خونه ی حریف، هر بردش 2 امتیاز داره. یعنی ارزش یک ساعت خوندن تو این ماها برابر 2 یا حتی 4 ساعت خوندن تو ماه های دور از کنکوره.
      چون اولا تو ماه های دور کلی از چیزایی که میخونی رو یادت میره، دوماً چون فاصلت با کنکور زیاده فشاری روت نیست و خیلی کند میری جلو. ضمنا به دلیل اینکه تازه نفسی و استراحتتو کردی، میتونی سریعتر از کسایی که از تابستون دارن میخونن پیش بری
      پس اگه بخوای 100 درصد پزشکی دانشگاه تهران قبولی. حالا 1 در میلیون خیلی بد شانسی بیاری و سر جلسه کنکور سرت درد بگیره و از این حرف ها، ته تهش مثلاً میشه پزشکیه بهشتی. آره پس چی؟ با تلاش و پشت کار و تمرکز میتونی کنکور رو از وسط شقه کنی.
      فقط داداش وقتی ایشالا پزشک شدی، این شب و این پست رو یادت باشه و یک ویزیت مجانی منو مهمون کن اینو کاملا جدی گفتما
      خیلی ممنونم واقعا انگیزه دادی.

من سال گذشته هم کنکور شرکت کردم ولی خیلی دیر شد .!
      پارسال کلاس کنکور هدفم می رفتم تا یه مدت بی تفاوت بودم و زیاد درس نمی خوندم.
      از عید شروع کردم
      رتبم شد 5200 منطقه
      امسال از تنها چیزی که می ترسم زمانه.!!
      به قول معروف مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه.

6. Top | #201
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ..............
      ویرایش توسط rezaaa : 18 تیر 1397 در ساعت 13:01

7. Top | #202
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نصفه شبه همگی (ساعت 3 صبح تقریبا) به خیر
      ما امروز عصری یک کم رفتیم ددر اینکه مجبور شدم تا الان بیدار بمونم جبران کنم. یک جورایی خودمو به برنامه رسوندم ولی الان از شدت خواب اینجوریمدیگه دارم تو عالمه خلصه طی میکنم.
      میرم بخوابم و قول میدم فردا با نیروی هزار اسب بخار، کنکور، این حشره کثیف رو زیر پا له کنم
      شب همگی خوش

8. Top | #203
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      چن سال پشت کنکور بودی ؟ ._.

پشت کنکور بودن سخته ؟ :»|
      بله پشت کنکور موندن سخته !!

بخون سال اول اونی که دوس داری قبول شی دلبندم
      ﯾﻪ ﻏﺮﻭﺭ ﯾﺨﯽ ﯾﻪ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺳﺮﺩ
      ﯾﻪ ﺷﺐ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻠﻪ ﮐﺮﺩ
      ﯾﻪ ﺩﻓﻌﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﺩ
      ﺩﯾﮕﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﻧﮑﺮﺩ ﻓﻘﻂ ﺣﻮﺻﻠ
      ـﻪ ﮐﺮﺩ...

9. Top | #204
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masoumeh_n نمایش پست ها
      بله پشت کنکور موندن سخته !!

بخون سال اول اونی که دوس داری قبول شی دلبندم
      اخ من امسال از اذر ماه مدرسه نرفتم مثل این میمونه پشت کنکور بودم ._.

10. Top | #205
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      چن سال پشت کنکور بودی ؟ ._.

پشت کنکور بودن سخته ؟ :»|
      من هم دانشگاه ميرفتم هم درس ميخوندم واسه اين تو يه سال رسيدن به رشته مورد نظرم تقريبا غير ممكن بود
      ولي اوجوري حساب كنيم يك سال رو مرخصي گرفتم و انگار پشت كنكور بودم

Sent from my apple iphone using tapatalk2

11. Top | #206
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اخ من امسال از اذر ماه مدرسه نرفتم مثل این میمونه پشت کنکور بودم ._.
      خب چه بهتر!!

پس خودت تجربه کردی سختی های خودشو داره

همیشه مشکلاتی تو زندگی وجود داره که باعث شه درسا عقب بیوفتن
      ﯾﻪ ﻏﺮﻭﺭ ﯾﺨﯽ ﯾﻪ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺳﺮﺩ
      ﯾﻪ ﺷﺐ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻠﻪ ﮐﺮﺩ
      ﯾﻪ ﺩﻓﻌﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﺩ
      ﺩﯾﮕﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﻧﮑﺮﺩ ﻓﻘﻂ ﺣﻮﺻﻠ
      ـﻪ ﮐﺮﺩ...

12. Top | #207
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط respect نمایش پست ها
      خیلی ممنونم واقعا انگیزه دادی.

من سال گذشته هم کنکور شرکت کردم ولی خیلی دیر شد .!
      پارسال کلاس کنکور هدفم می رفتم تا یه مدت بی تفاوت بودم و زیاد درس نمی خوندم.
      از عید شروع کردم
      رتبم شد 5200 منطقه
      امسال از تنها چیزی که می ترسم زمانه.!!
      به قول معروف مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه.
      Mantaghe chand??1.2.3
      Ba che darsadayi

13. Top | #208
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      سلام!
      اسم این تاپیک رو تاپیک انگیزشی نمیشه گذاشت ولی اگه با هم بحرفیم و کارایی که میخوایم انجام بدیم تو این مدت رو با هم در میون بذاریم و از همدیگه مشورت بگیریم و برناممونو واسه زمان باقی مانده بگیم خودش ی نوع ایجاد انگیزه ست
      --------
      من از خودم میگم اول
      شما هم اگه پایه این بگین بلکه از کارای هم ایده گرفتیم و با هم به هدفمون رسیدیم
      من:
      دانشجوی ترم دو مترجمی!
      هدف : رتبه زیر ده هزار (منطقه سه)- پرستاری شیراز (یا هر رشته خوب تو شیراز)
      چیزایی که تا الان خوندم: شما فک کنین از هر درسی ی فصل! تابستون خوندم-مهر که رفتم دانشگاه ثبتنام کنم گفتن نمیشه انصراف داد واسه همین تا الان نخوندم ولی این ترم با سوال از هزارتا مشاور و کلی کارای اداری گفتنکه میتونم بی دغده کنکور بدم و اینجوری شد که از الان تازه شروع کردم و هیچی هم یادم نیس!
      زمانی که شروع کردم تا نوشتن این متن : 5روز با میانگین خوندن 11.5ساعت در روز
      مشکل : مشکلی که دارم اینه که برنامم از 7صبح شروع میشه و من از اون دسته افرادی ام که تا صب بیدار بودم این مدت همش ساعتای 2-3-4 خوابیدم الان یهویی بخوام یازده بخوام برام سخته و از اون طرف 7نمیتونم بیدار شم
      دلمم نمیخواد و کشش هم ندارم که شبا بیدار باشم بخونم دوس دارم صبحا زودتر بیدار شم و شبا زودتر بخوابم
      برنامم : برنامه ای که دارم اینه که تا هفته دوم اردیبهشت درسارو تا حدودی که میخوام بخونم تموم میشه بعدشم میخوام برم ازمونای ازمایشی جامع و تستای کنکور سالای اخیر رو بزنم
      نظرتون؟
      اصن اینجا کسی هس تازه شروع کرده باشه؟

من فارغ التحصیل مترجمی هستم و الان دوباره دارم میخونم. از تیرماه شروع کردم ولی خیلی مرتب نخوندم منم مشکل تورو دارم. فیزیک و ریاضی اصلا نخوندم منم نمیدونم باید چیکار کنم منم کمک میخوام برا این دوتا درس

14. Top | #209
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان همیشگی

بنده امروز ساعت 10 مثل فشفشه شب چهارشنبه سوری از جا پاشدم.
      امروز و تا الان تو مسابقه بکس من با کنکور و درسا، راند اول 10 هیچ به تفع من شده
      . 87 تا تست ریاضی و تموم کردن فصل 4 شیمی 2 و خوندن درس 5 و 6 عربی سوم راهنمایی فعالیت من تا اینجا بوده.

جالبه که هر روز بعد از درس خوندن صبح احساس میکردم انرژیم هیچ تغییری نکرده ولی امروز بعد از این همه خوندن احساس میکنم انرژیم بیشتر هم شده. انگار تازه گرم شده بدنم.

امروز مادر ما هم خونه نبود و مجبور شدیم پیتزا بزنیم به تن
      . ولی خداییش غذای خونگی کجا و آت و آشغالای فست فودی کجا.
      متاسفانه حریف درسی من فردا امتحان زیست داره و مجبور شدیم برنامه عمومی خوندن رو امروز کنسل کنیم. ولی اشکالی نداره. در عوض تا شب فصل ترمو دینامیکم جمع میکنم و تستاشم میزنم. شاید هم همت کنم و فصل 5 شیمی 2 هم شروع کنم. ولی بهتون قول میدم تا هندسه 1 رو تموم نکنم، امشب نخوابم.

یواش یواش درسا داره جمع و جور میشه و من واسه جامع پایه 20 فروردین سنجش آمادگی لازم رو کسب میکنم
      . امیدوارم بتونم در مجموع درسا به طور میانگین به درصد 50 یا بالاتر برسم. چرا که نه؟ بعد از اون با روحیه مضاعفی که میگیرم 2 هفته هم اختصاصی های سال چهارم رو جمع میکنم و اسه جامع بعدی سنجش. در نهایت هم بالای دیوار اتاقم مینویسم:

کنکور که همه عمر حال گرفتی دیدی چگونه افشین حال کنکور گرفت

امیدوارم همگی تا شب مثل آتشفشان فعال باشید. تا شب و گزارش کار جدید از خدمت همه دوستان تازه شروع کرده و سایر دوستان مرخص میشم. هر چند دلم واسه انجمن و همتون تنگ میشه.
      ولی خوب باید این کنکورِ بچه پررو رو ادب کنم
      . فعلاً

15. Top | #210
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      من تو مشاوره ای که در 1 اسفند امسال رفتم گفتش اگر کسانی که از همین امروز یعنی از اول اسفند شروع کنند و تا روز کنکور مطالعه داشته باشن 60% مطالعه ی کنکور محسوب میشه
      پس دوستانی که نخوندن حتما مطالعشون رو از همین امروز شروع کنن
      موفق باشید همگی
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

صفحه 14 از 939 نخستنخست ... 413141524114 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 13 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن