توی سایت آکادمی دانشگاه تهران برای چی اینقدر با یقین میگن تاثیر مثبته؟نکنه کسی آمار دقیق بهشون میده؟
بله
خیر
توی سایت آکادمی دانشگاه تهران برای چی اینقدر با یقین میگن تاثیر مثبته؟نکنه کسی آمار دقیق بهشون میده؟
حمد جان نترس نترس...دعاکن نماز بخون...توسل کن...بخدا خدا بالاسره منم زیاد حرص میزدم اما الان ارومم
بچه های عزیز هر تصمیمی که بگیرن ( قطعی ، مثبت یا حذف ) کاری از دست کسی بر نمیاد تنها کاری که باید کرد اینه که شب و روز درس بخونید و تلاش کنید این معدل هم یه جوری میشه هر طوری که بشه شما تهش افسوس نمی خورید که ای کاش میخوندم ، پس شما خوب بخونید ، درست یا اشتباه اونا کار خودشونو می کنن ، کار بچه های داوطلب کنکور هم فقط درس خوندن هست درس و درس و درس
چاپلوسی در سه جا واجب است :
1 . در برابر خدا
2 . در برابر والدین
3 . در برابر محرومان و ستم دیدگان
حضرت علی (ع)
I Thought That I Said It
In The Things
That I Didn't Say
من قسمت اول حرفتون اصلا موافق نیستم ولی با قسمت دوم حرفتون کاملا موافقم.
کسی که شیمی رو زده 68 درصد و با نمره 20 نهاییش شیمی کنکورش شده 83 درصد (یا یکی دو درصد بالا پایین) نهایی بدترش کرده؟ من شاهد عینی دارم. این آدمی که من میگم معدل نهاییش 20 بود و با درصدایی که توی سال 93 بدون تاثیر معدل قطعا یه رتبه سه رقمی میشد رتبه زیر 50 منطقه دو رو اورده.حالا من دیگه تکلیف اونی که قبل از 91 دیپلم گرفته رو نمی دونم چیزی که من الان میبینم اینه
ولی خب موافقم که نهایی اصلا استاندارد نیست. من خودم شخصا توی سالنی بودم که خیلیا جلوی چشم من خیلی راحت تقلب میکردن صرفا چون پراکنش مراقبا اصلا درست نبود. یکی راحت تقلب میکرد یکی دیگه سه تا مراقب توی سه جهت داشت.
سازمان سنش اول می بایست یه سازماندهی درستی به برگزاری امتحانا میداد بعد تصمیم میگرفت تاثیر قطعی رو اعمال کنه.
اما با وجود داشتن همه این مسئله ها، چیزی که قبل از نهایی 93 به ما اعلام شد این بود که نهایی 25 درصد تاثیر مستقیمش رو داره و حتی الامکان تاثیر بیشتر هم میشه. چیزی که ما به عینه اعمالش رو توی سراسری 93 دیدیم با شاهد و مدرک..
تکلیف اونی که برای این 25 درصد خونده چیه؟ فرقش با اونی که نخونده این وسط چیه؟
من که به وضوح اینو میدونم که هرچقدر هم اینجا بنویسم حرفم به جایی نمی بره ولی اگه قرار باشه نظرمو بگم قاطعانه از حرفم دفاع میکنم که اگه تاثیر قطعی نیست تاثیر مثبت بایــــــد باشه.
پ.ن.
biology115
بند اول حرفم جواب شما هم هست.
I Thought That I Said It
In The Things
That I Didn't Say
ویرایش توسط بارون97 : 01 اسفند 1394 در ساعت 16:55
الهی آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم...
و آنگونه ام بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 30 مهمان)