نوشته اصلی توسط miladkh1375 200تا که خیلی خوبه من از 7870 سقوط ازاد کردم به 7415 فارغ التحصيليد؟ هفته چن ساعت مي خونيد
بچه ها برای عمومی ها به ویژه ادب چه کنم؟
نوشته اصلی توسط درسا20 خراب کردنه عمومی بوده غصه نخور مث من عمومی از اخر شروع کردم فقط زبان و دینی با چندتا ادب و عربی زدم!د موقعی خوابم برد
امسال کنکور دارم.... بله فارغ التحصیلم
نوشته اصلی توسط Ali.K عمومی از اخر شروع کردم فقط زبان و دینی با چندتا ادب و عربی زدم!د موقعی خوابم برد فداسرت من باید گریه کنم
نوشته اصلی توسط miladkh1375 امسال کنکور دارم.... بله فارغ التحصیلم باور نمیشه اینسری بد خراب کردم
نوشته اصلی توسط درسا20 کنکور دارید یا قبول شدید؟؟؟؟؟ امسال کنکور دارم نوشته اصلی توسط alis1375 فارغ التحصيليد؟ هفته چن ساعت مي خونيد بله فارغ التحصیلم...هفته ای حدود 50
نوشته اصلی توسط درسا20 فداسرت من باید گریه کنم چرا؟؟؟
نوشته اصلی توسط miladkh1375 امسال کنکور دارم بله فارغ التحصیلم...هفته ای حدود 50 مي شه بگيد واسه زيست و فيزيك و رياضي از چي مي خونيد ؟ پارسال چن شدين
نوشته اصلی توسط Ali.K چرا؟؟؟ چون درست وقتی باید میومدم رو 7000 شدم 6700 و درسی که همیشه بالا میزدم نجومی بد زدم
بچه ها دقیقا چه جوری اسکرین شات میگیرن؟
یه سوال اسکلت خارجی حشارات چرا دونوع پلیمره خدااااااااااااااااااا اه
نوشته اصلی توسط درسا20 فداسرت من باید گریه کنم با گریه هیچی درس نمیشه ب این فکر کن چند نفر میخاستن تراز تورا بیارن اما نتونستن یبارم شده نمیه پر لیوانو ببینم بجای گریه بیشتر بخون بخون بخون ولی این عکس دانشگاه ک گذاشتی خیلی باحاله فکشو کن 171
نوشته اصلی توسط صادق خان یه سوال اسکلت خارجی حشارات چرا دونوع پلیمره خدااااااااااااااااااا اه پروتئين و پلي ساكاريد كه كيتين است .پس ميشه 2 تا پلي مر
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)
نمایش برچسبها