دوستان میشه یکی کامل توضیح بده ؟مثلا ما ببندرعباس هستیم تا امسال اینجا بومی میگرفت حتی تا 2500هم میگرفت یعنی از سال 95بدتر میشه واسه ما؟؟؟
آقا بهزاد راس میگن، بعضی از دوستان بومی و منطقه رو با هم قاطی میکنن، اون بحث حذف شدن بومی گزینی سال قبل بود که اونم متاسفانه باز امسال اجرایی نشد، امسال بحث خیلی خیلی بزرگتر از بومی گزینیه، الان که مثلا منطقه 3 بدبخت که یکم شانس داره بره رشته های پرطرفدار و دانشگاه های بزرگ، میخوان کلا بگن که منطقه 3 با 1 هیچ فرقی نداره، در این صورت کل دانشگاه های بزرگ و صدالبته همه رشته های پزشکی پر میشن از دانش آموزای مناطق 1 و 2 و به منطقه 3 بدبخت هیچی نمیرسه، خیلی ناعدالتیه دیگه این، کاش اجرا نشه، و الا دیگه عدالت تو کشور موج میزنه با این طرح.![]()
به نظر من که خیلی هم عالی میشه بی عدالتی اینه که دانش آموزای منطقه 2 و 3 به هوای اینکه با رتبه های پایین تر هم میتونن قبول بشن استرس کمتری دارن و کمتر میخونن.حق منطقه 3 رو کی میخوره که انقدر میگین بی عدالتی؟!هرکی رتبه ی کشوریش خوب باشه قبوله.
با رتبه ی کشوری 2 برابر؟؟اگر واقعا این طور باشه که بچه های منطقه 3 باید خوشحال باشن که با اجرا شدن این طرح این حرفا تموم میشه
من خودم لیسانس برق دارم و میخوام دوباره کنکور بدم.و یادمه تو ورودیای خودمون با چه رتبه های بالایی از منطقه 3 با ما هم رشته بودن
و اگه منطقه1 خیلی خوبه چرا خیلی ها میرن دبیرستان غیر حضوری تو منطقه 2و3 ثبت نام میکنن که سهمیه منطقه 2 و 3 رو داشته باشن؟
من کاری ندارم که مردم چیکار میکنن، میرن منطقه 3 ثبت نام میکنن یا نه، فقط اینو میدونم که در حال حاضر من خودم منطقه 3 هستم و همیشه هم ناراضی بودم از شیوه پذیرش و خواهم بود، همه منطقه 3یی ها هم مثل من ناراضی هستن، اگه واقعا ناعدالتی به ضرر منطقه 1ه، چرا اونا هیچ وقت اعتراض نمی کنن؟ هان؟ پس یعنی به ضررشون نیست دیگه.![]()
خوب یعنی چون همیشه منطقه 3 ای ها شکایت داشتند شمام شکایت داری؟!کاری نداری که دلیل چیه؟منطقه 3 فقط آموزش ضعیف تری داره که الانم با این وضع کنکور هیچ کسی نمیتونه فقط با مدرسه و معلم رتبه ی خوب بیاره .و اینم بدونین که تو منطقه 1 هم جز مدارس تاپ تو مدارس دیگه فقط در حد کتاب با بچه ها کار میشه.منطقه 3 ای ها همیشه میگن (مثلا-چون دقیق نمیدونم)ما با رتبه ی 300 قبول نشدیم ولی 300 منطقه 1 قبول شده.نگاه نمیکنن که 300 منطقه 3 اگه رتبه ی کشوریشو نگاه کنی 3 برابر منطقه 1 هست
خیر
بر اساس رتبه سهمیه
ولی دیگه شخصی که بومی یک منطقه است براش اولویتی قائل نمیشن
مثلا اگر قراره دانشگاه علوم پزشکی ارومیه از منطقه 2 5 نفر برداره احتمال قبولی شخص ساکن قوچان با شخص ساکن نقده که بومی ارومیه است فرقی نخواهد کرد در صورتی که قبلا شخص ساکن نقده احتمال پذیرش بیشتری داشت
اگر اشتباه میگم دوستان مطلع اصلاح کنند لطفا
دوست عزیز شما اگر از تخمین رتبه ی گزینه2 استفاده کنی (شرط معدل رو در نظر نمیگیریم که شرایط یکسان باشه)و درصدای کاملا یکسان برای منطقه 1 و منطقه 3 وارد سیستم کنی متوجه این موضوع میشی
مثلا برای درصدایی که من وارد کردم.برای دانش آموز منطقه 1 رتبه ی 900-800 و برای منطقه 3 350 نشون داد!خوب مسلما این مقایسه نشون میده دانش آموزای منطقه 1 درصدای خیلی بالاتری میزنن که رتبه ی 350 منطقه 3 درصدای مشابه 900 منطقه 1 داره (و 100% رتبه ی 350 منطقه 1 درصداش از 350 منطقه 3 خیلی بیشتره) حالا اگر مقایسه رو در سطح کشوری بذاریم کاملا قابل قبوله که چرا رتبه ی منطقه 3 انقدر فرق میکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)