آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 121
    1. Top | #91
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed96 نمایش پست ها
      پس حالا زمین شناسی وارد میشود
      مسایلو باهم قاطی نکن.زیر گروه یک به قوت خودش باقیه
      ?

2. Top | #92
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان میشه یکی کامل توضیح بده ؟مثلا ما ببندرعباس هستیم تا امسال اینجا بومی میگرفت حتی تا 2500هم میگرفت یعنی از سال 95بدتر میشه واسه ما؟؟؟

3. Top | #93
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      آقا بهزاد راس میگن، بعضی از دوستان بومی و منطقه رو با هم قاطی میکنن، اون بحث حذف شدن بومی گزینی سال قبل بود که اونم متاسفانه باز امسال اجرایی نشد، امسال بحث خیلی خیلی بزرگتر از بومی گزینیه، الان که مثلا منطقه 3 بدبخت که یکم شانس داره بره رشته های پرطرفدار و دانشگاه های بزرگ، میخوان کلا بگن که منطقه 3 با 1 هیچ فرقی نداره، در این صورت کل دانشگاه های بزرگ و صدالبته همه رشته های پزشکی پر میشن از دانش آموزای مناطق 1 و 2 و به منطقه 3 بدبخت هیچی نمیرسه، خیلی ناعدالتیه دیگه این، کاش اجرا نشه، و الا دیگه عدالت تو کشور موج میزنه با این طرح.

4. Top | #94
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elaheee نمایش پست ها
      دوستان میشه یکی کامل توضیح بده ؟مثلا ما ببندرعباس هستیم تا امسال اینجا بومی میگرفت حتی تا 2500هم میگرفت یعنی از سال 95بدتر میشه واسه ما؟؟؟
      بومی با این طرحی که تاپیک در موردش زده شده فرق داره، بومی بحثش سال قبل بود که اجرایی نشد امسال هم، بومی سر جاشه، شما بازم همون بومی بندرعباس هستین.

5. Top | #95
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر من که خیلی هم عالی میشه بی عدالتی اینه که دانش آموزای منطقه 2 و 3 به هوای اینکه با رتبه های پایین تر هم میتونن قبول بشن استرس کمتری دارن و کمتر میخونن.حق منطقه 3 رو کی میخوره که انقدر میگین بی عدالتی؟!هرکی رتبه ی کشوریش خوب باشه قبوله.

6. Top | #96
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arghavan_jk نمایش پست ها
      به نظر من که خیلی هم عالی میشه بی عدالتی اینه که دانش آموزای منطقه 2 و 3 به هوای اینکه با رتبه های پایین تر هم میتونن قبول بشن استرس کمتری دارن و کمتر میخونن.حق منطقه 3 رو کی میخوره که انقدر میگین بی عدالتی؟!هرکی رتبه ی کشوریش خوب باشه قبوله.
      دوست عزیز الان هم که منطقه ای هست، زیاد عدالت نیست، مثلا همین امسال از منطقه 1 با رتبه 2 برابر منطقه 3 پزشکی تهران قبول شدن، با اینکه جمعیت منطقه 3 و 1 تقریبا برابرن، خب این یعنی عدالت؟ اگه این عدالته، اگه مناطق رو حذف بکنن و ناعدالتی بشه، ببین اون موقع چی میشه دیگه.

7. Top | #97
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      دوست عزیز الان هم که منطقه ای هست، زیاد عدالت نیست، مثلا همین امسال از منطقه 1 با رتبه 2 برابر منطقه 3 پزشکی تهران قبول شدن، با اینکه جمعیت منطقه 3 و 1 تقریبا برابرن، خب این یعنی عدالت؟ اگه این عدالته، اگه مناطق رو حذف بکنن و ناعدالتی بشه، ببین اون موقع چی میشه دیگه.
      با رتبه ی کشوری 2 برابر؟؟اگر واقعا این طور باشه که بچه های منطقه 3 باید خوشحال باشن که با اجرا شدن این طرح این حرفا تموم میشه
      من خودم لیسانس برق دارم و میخوام دوباره کنکور بدم.و یادمه تو ورودیای خودمون با چه رتبه های بالایی از منطقه 3 با ما هم رشته بودن
      و اگه منطقه1 خیلی خوبه چرا خیلی ها میرن دبیرستان غیر حضوری تو منطقه 2و3 ثبت نام میکنن که سهمیه منطقه 2 و 3 رو داشته باشن؟

8. Top | #98
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      با رتبه ی کشوری 2 برابر؟؟اگر واقعا این طور باشه که بچه های منطقه 3 باید خوشحال باشن که با اجرا شدن این طرح این حرفا تموم میشه
      من خودم لیسانس برق دارم و میخوام دوباره کنکور بدم.و یادمه تو ورودیای خودمون با چه رتبه های بالایی از منطقه 3 با ما هم رشته بودن
      و اگه منطقه1 خیلی خوبه چرا خیلی ها میرن دبیرستان غیر حضوری تو منطقه 2و3 ثبت نام میکنن که سهمیه منطقه 2 و 3 رو داشته باشن؟
      من کاری ندارم که مردم چیکار میکنن، میرن منطقه 3 ثبت نام میکنن یا نه، فقط اینو میدونم که در حال حاضر من خودم منطقه 3 هستم و همیشه هم ناراضی بودم از شیوه پذیرش و خواهم بود، همه منطقه 3یی ها هم مثل من ناراضی هستن، اگه واقعا ناعدالتی به ضرر منطقه 1ه، چرا اونا هیچ وقت اعتراض نمی کنن؟ هان؟ پس یعنی به ضررشون نیست دیگه.

9. Top | #99
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من کاری ندارم که مردم چیکار میکنن، میرن منطقه 3 ثبت نام میکنن یا نه، فقط اینو میدونم که در حال حاضر من خودم منطقه 3 هستم و همیشه هم ناراضی بودم از شیوه پذیرش و خواهم بود، همه منطقه 3یی ها هم مثل من ناراضی هستن، اگه واقعا ناعدالتی به ضرر منطقه 1ه، چرا اونا هیچ وقت اعتراض نمی کنن؟ هان؟ پس یعنی به ضررشون نیست دیگه.
      خوب یعنی چون همیشه منطقه 3 ای ها شکایت داشتند شمام شکایت داری؟!کاری نداری که دلیل چیه؟منطقه 3 فقط آموزش ضعیف تری داره که الانم با این وضع کنکور هیچ کسی نمیتونه فقط با مدرسه و معلم رتبه ی خوب بیاره .و اینم بدونین که تو منطقه 1 هم جز مدارس تاپ تو مدارس دیگه فقط در حد کتاب با بچه ها کار میشه.منطقه 3 ای ها همیشه میگن (مثلا-چون دقیق نمیدونم)ما با رتبه ی 300 قبول نشدیم ولی 300 منطقه 1 قبول شده.نگاه نمیکنن که 300 منطقه 3 اگه رتبه ی کشوریشو نگاه کنی 3 برابر منطقه 1 هست

10. Top | #100
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      خوب یعنی چون همیشه منطقه 3 ای ها شکایت داشتند شمام شکایت داری؟!کاری نداری که دلیل چیه؟منطقه 3 فقط آموزش ضعیف تری داره که الانم با این وضع کنکور هیچ کسی نمیتونه فقط با مدرسه و معلم رتبه ی خوب بیاره .و اینم بدونین که تو منطقه 1 هم جز مدارس تاپ تو مدارس دیگه فقط در حد کتاب با بچه ها کار میشه.منطقه 3 ای ها همیشه میگن (مثلا-چون دقیق نمیدونم)ما با رتبه ی 300 قبول نشدیم ولی 300 منطقه 1 قبول شده.نگاه نمیکنن که 300 منطقه 3 اگه رتبه ی کشوریشو نگاه کنی 3 برابر منطقه 1 هست
      دوست عزیز، بی دلیل که نمیشه من شکایت داشته باشم، دلیل دارم، چرا رتبه 1 منطقه 3 رتبه کشوریش میشه 33 کشور، ولی رتبه 1 منطقه 1 میشه 1 کشور؟ چرا؟ شما دلیل اینو به من بگو، من دیگه هیچ حرفی ندارم.

11. Top | #101
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reza_bh نمایش پست ها
      دقیقا یعنی چی این خبر؟؟؟؟؟؟
      یعنی دیگه فقظ رتبه کشوری ملاک میشه!؟
      خیر
      بر اساس رتبه سهمیه
      ولی دیگه شخصی که بومی یک منطقه است براش اولویتی قائل نمیشن
      مثلا اگر قراره دانشگاه علوم پزشکی ارومیه از منطقه 2 5 نفر برداره احتمال قبولی شخص ساکن قوچان با شخص ساکن نقده که بومی ارومیه است فرقی نخواهد کرد در صورتی که قبلا شخص ساکن نقده احتمال پذیرش بیشتری داشت
      اگر اشتباه میگم دوستان مطلع اصلاح کنند لطفا

12. Top | #102
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      ما ک رفتیم ازاد
      امیدوارم هرکی ب حقش برسه ن بیشتر ن کمترما ک نرسیدیم
      کدوم واحد؟

13. Top | #103
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.alv نمایش پست ها
      الکی جو ندین
      توی جدول هم سال 93 هم 94 نوشته کشوری پذیرشه.اما منظقه ای بوده و هست و خواهدم بود.

اینقد نرین سمت حاشیه.
      شما بخونین ک اگرم نامردی شد قدرت گرفتن جایگاهتونو نداشته باشن
      93 کجا نوشته؟ 93 کشوری ننوشته بود

14. Top | #104
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط درسا20 نمایش پست ها
      هی میخوام هیچی نگم نمیشه مونده تو گلوم نگم خفه میشم....دیگه وقتی با39000 میشه 800 ...من چی بگم؟؟؟؟ با همون بسیج و نمیدونم ایثارو اینا

آقا من مخالف این سهمیه نیستم و لی هر چی ی حدددی داره به جان خودم نه اینکه کلمه مقدس حق رو تو معدشون قشنگ با پپسین تجزیه کنن.....ایییییییییی...دیگه حرف ازینا نزنید که حالمون جمیعا..........
      تو همین مدرسه خودمون
      با کشوری 5300 پزشکی سراسری اراک آورد.سهمیه داشت
      کشوری من 4300 بود پزشکی ناکجا آباد هم نگرفت.
      در سال 94 رو انتخاب 94 داروی ارومیه
      ما که رفتیم دانشگاه آزاد ولی ی روزی عوضش رو در میارم

15. Top | #105
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز، بی دلیل که نمیشه من شکایت داشته باشم، دلیل دارم، چرا رتبه 1 منطقه 3 رتبه کشوریش میشه 33 کشور، ولی رتبه 1 منطقه 1 میشه 1 کشور؟ چرا؟ شما دلیل اینو به من بگو، من دیگه هیچ حرفی ندارم.
      دوست عزیز شما اگر از تخمین رتبه ی گزینه2 استفاده کنی (شرط معدل رو در نظر نمیگیریم که شرایط یکسان باشه)و درصدای کاملا یکسان برای منطقه 1 و منطقه 3 وارد سیستم کنی متوجه این موضوع میشی
      مثلا برای درصدایی که من وارد کردم.برای دانش آموز منطقه 1 رتبه ی 900-800 و برای منطقه 3 350 نشون داد!خوب مسلما این مقایسه نشون میده دانش آموزای منطقه 1 درصدای خیلی بالاتری میزنن که رتبه ی 350 منطقه 3 درصدای مشابه 900 منطقه 1 داره (و 100% رتبه ی 350 منطقه 1 درصداش از 350 منطقه 3 خیلی بیشتره) حالا اگر مقایسه رو در سطح کشوری بذاریم کاملا قابل قبوله که چرا رتبه ی منطقه 3 انقدر فرق میکنه

صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن