X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات

میخوای رتبه برتر کنکور شی؟؟؟بسم الله...

سلام به همه دوستان.این چهارمین تاپیکیه که مینویسم.بینم میخوای رتبه برتر شی؟میخوای تاپ ترینه شی ؟می خوای بهترینه باشی؟پس باید بدونی بهترینه و تاپ ترینه و از همه مهم تر رتبه برتر کنکور چیکارا می کنه که رتبه برتر میشه درسته؟؟؟می خوام اینارو بهت بگم.خب رتبه های برتر چه می کنن که رتبه برتر میشن؟-۱رتبه های برتر کنکور هدف مکتوب دارند و میدانند که چه میخواهند و قراره به کجا برسند...به طور خلاصه بگم اقا هر هدفی داری بنویسش دیگه.اصلا فک کن جواب نمیده تو انجامش بده حتما.طی یه تحقیقات تو هاروارد در سال ۱۹۲۵ میلادی فقط ۴٪ دانشجو ها هدفشون مکتوب بود و ۲۰٪ هم هدف داشتن ولی ننوشته بودن.بعد ۲۵ سال اومدن دیدن اون چهار درصد جزو مشهورترین و توپ ترین ادمای امریکا بود.-۲رتبه های برتر کنکور ترس از شکست ندارند ایمان دارن که در نهایت اونها پیروز نهایی هستند و حتما به اهدافی که دارن میرسن...اصلا مفهومی به نام شکست وجود نداره.میدونی چرا؟ببین:ادیسون مخترع لامپ بیش از ۶۰۰۰ ماده رو امتحان کرد!!!حالا فرض برا هر کدوم یه روز وقت گذاشته باشه.میشه ۲۰ سال!!مگه شوخیه؟؟!!خبرنگار ازش میپرسه تا حالا ۳۵۰۰ ماده رو امتحان کردی و شکست خوردی ولی بازم این کار بیهوده رو انجام میدی؟میدونی چی گفت ادیسون؟گفت:*(دوست جوان شما از ساده ترین قانون جهان بی خبری!من ۳۵۰۰ بار شکست نخوردم بلکه ۳۵۰۰ بار راه نساختن لامپو یاد گرفتن) پس بدون برندگان بازندگانی بودن که از شکست نترسیدن.اگه تاحالا شروع نکردی و میترسی که وقتت کم باشه و نتونی نتیجه بگیری،بدون که این مرد از شکست نترسید و با اقتدار راهشو ادامه داد تا به هدفش برشه.-۳ رتبه های برتر کنکور مسئولیت پذیر اند و همواره سعی می کنن هر کاری رو که میپذیرند به بهترین نحو ممکن انجام بدن...درهر کاری که شروع میکنی فقط یک عاملو در نظر بگیر اینکه سعی کنی در هر لحظه بهترین خودتون رو انجام بدین.همین کافیه.نترس از این که کامل نباشی.نترسید از این که ممکنه نتونید همه کارا رو به تنهایی انجام بدین.درهرلحظه بهترین شما چیه؟ممکنه بتونی تو یه لحظه ۵ بسته رو جابجا کنی و لی یه وقت دیگه که حالت بهتره ۲۰ تا رو.گاهی هم فقط یکی رو.کافیه در هر لحظه سعی کنی بهترینی باشین که ممکنه.رتبه های برتر کنکور استقامت دارند و دست از هدف خود برنمی دارند و فقط تمرکزشان روی هدف است نه موانع راه...تو داستان های اساطیری فرهاد شیرینو میخواد(هدفش اینه)بهش میگن بیا یکی دیگه رو بگیر اونو ولش کن سخته خسرو هست و... میگه نهههههه..دنبال شیرین میگشته...میدونست چی میخواد...گفت حالا که خسرو هست اشکالی نداره من کوه رو جابجا میکنم.حالا اگه فرهاد،فرهاد نباشه میگه من میخوام برما اما خسرو نمیزاره.من میخوام به شیرین برسما اما میدونی حساب کردم خیلی راهه.قانون کائناته که اگه به کمتر از چیزی که میخوای راضی نشی دنیا همونی که میخوای رو بهت میده.نباید از هدفت دست بکشی.هر رو موانع راه تمرکز نکن.نگو همه ۲۰ ان و همه تیزهوشن.یه داستنکی هست که میگه:یه پیر دانا داشت تو مزرعه به دوتا تیرانداز اموزش میذاد.به اولی گف هدف رو نشونه بگیر.بعد پرسید چی میبینی؟تیراندازه گفت:درختا و شاخه هاش و پرنده ها و چمن و .. و هدف هم میبینم.پیر مرد گفت :بزا زمین اون تیرکمونو اون براتو هنوز جیزه ،اخه،تو ذماده نیستی! به دومی گفت تو نشونه برو و بگو تو چی میبینی؟گفتفقط هدفو می بینم)پیره گفت بزن و اون زد درست وسط هدف.پس استقامت داشته باشین تا به هدف برسین.و در نهایت رتبه های برتر از قدرت ذهنشان اگاهی دارن و میدانند که چطور ازش استفاده کنند تا راحت تر و سریع تر به هدفشون برسن...اونا روز زمانی رو برای تمرینات تن آرامی و ریلکسیشن و خود هیپنوتیزم اختصاص میدن تا ذهن رو آرام کرده و با این تمرین یه قدم به سمت هدف برن و هدفو صد قدم به طرف خودشون بکشن.چطور؟ذهن دو قسمت داره:ضمیر خوداگاه و ناخوداگاه.تصور کن یه کوه بزرگ ۹۰٪زیر آب باشه(ناخوداگاهه همینه)و اون ۱۰٪ هم بالای آبه خوداگاهه.این ضمیر عین کامپیوتره.اگه جوری برنامه بهش بدی که توش دو ضرب در دو بشه صد قبول می کنه.چون کامپیوتر صرفا اطلاعاتی که بهش میدی رو انجام میده.اطلاعات ورودی ما به این ضمیر،افکار و باور های ماست و تمام زندگی ما بر اساس باور ها و افکار روزانه ما ساخته میشه چون اگه از کامپیتر بپرسی دو دوتا چند میشه؟میره به اطلاعات و برنامه هایی که بهش داده نگا میکنه تا جواب بده.حالا اگه از کسی بپرسی که در کنکور قبول میشی یا نه؟این ضمیر هم میره دنبال باور ها و افکار ما میره تا ببینه طبق برنامه ریزی ما برا ضمیرمون دو ضرب در دو ما چند میشه!!!گرفتی مطلبو.ایول بهت.در نبرد بین دو ضمیر همیشه نا خوداگاهه برنده است.یعنی چی؟یعنی اگه دوست داشته باشی موفق شی(خوداگاه)ولی در اعماق وجودت که همون ناخوداگاهه حس کنی که نمیشه،موفق نخواهی شد.پس راهکار چیه؟اینه هر روز با دید موفقیت درس بخون و اونقدر به خودت تلقین کن تا باورت بشه که میتونی.البته برا تاثیر گذاری بیشتر میتونی تو حالات ریلکسیشن و مدیتیشن اینکارا رو بکنی تا زود تر نتیجه بگیری.خب خسته نباشید.و ممنونم که وقت گذاشتی و خوندی.حالا اولین نفری که میرم تا رتبه برتر شم خودمم.هر کی مردشه کارشو آغاز کنه از همین الان نه یه دقیقه دیگه.یا علی..ادامه میدم تا وقتی حرف هست/آتشفشان رو نمیشه با برف بست.
      الهی آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم...
      و آنگونه ام بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بسم الله....^_^

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      مرسی از متن زیباتون.....

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DARKSIDER نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان.این چهارمین تاپیکیه ک.....بست.

ایول من ازش استفاده میکنم.این جملت "برندگان بازندگانی بودن که از شکست نترسیدن" مال احمدی بود هخخخخخخخ
      پاسخ به سوالات سربازی

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      احساساتی شدن نهایتش۲۴ساعت دوام بیاره بعدش همون ادم سابق
      باید بشینی پشت صندلیت و پانشی انگار یکی مجبورت کرده بخونی تا عادت کنی علاقه هم کم کم میاد
      کنکور ب من ثابت کرد ک راهی وجود نداره الا خر زدن و شب و روز تست زدن...

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farhadcr72 نمایش پست ها
      احساساتی شدن نهایتش۲۴ساعت دوام بیاره بعدش همون ادم سابق
      باید بشینی پشت صندلیت و پانشی انگار یکی مجبورت کرده بخونی تا عادت کنی علاقه هم کم کم میاد
      کنکور ب من ثابت کرد ک راهی وجود نداره الا خر زدن و شب و روز تست زدن...
      کاملا موافقم...کسی که نخواد بخونه با هزارتا از این چیزا درس خون نمیشه...
      اینا فقط عین یه مسکن میمونن ...یکم روت اثر میکنن...تا میخوای شروع کنی...اثرشون رفته و میشی همون آدم سابق

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر من هر كسي ميتونه خودش رو تغير بده به شرطي كه خودش و با كمك منطق وعقل به اين موضوع برسه نه با صرفا انكيزش هاي خارجي

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      هیچ فرمولی وجود نداره فقط باید ادامه بدی خیلی از چیزا باوره ادم فقط باید بتونه باورشو از دس نده وقتی من کلی درس خوندن می رم شیمی میزنم 3 .5 کم کم نا خود اگاه بهت یه حس القا میشه ک احمقی چون خوندی اما نتونستی دقیقا همین حس نابود کننده رویاته من سال 89 که کنکور دادم بد باختم خیلی بد و باورم شد ک خنگم و سطح مغزم نمیرسه ب این چیزا کشیدم بیرون یه چند سالی کار گری کردم هروز فقط می مردم خلاصه نمیخام ک.. شعرا مو براتون تایپ کنم می دونم وقت ندارین می خام بگم این یه سد ک نمی تونی ازش فرار کنی باید شکستش بدی یا بابات پول داشته باشه
      لوپ کلام اینه رتبه برتر میخای ؟؟؟؟ حاظری چیکار کنی براش حاظری کارای ک دوست داری رو انجام ندی !!!! چت نکنی ! بیرون نری ! رپر باشی ولی ول کنی موزیکو ! فیلم نیبنی اصن با اینکه عشقت فیلم سازی باشه ! بعد یع عمر زندگی یه دوستدختر مشتی پیدا کنی بعد باهاش بهم بزنی الکی ک درس بخونی بعد کنکور ب *** خوردن بیوفتی ادم حسابت دیگه حاظری از خابت بزنی فقط چهار ساعت بخابی مث سگ بخونی من همه ی اینکارور کردم 3 ماه ولی حتی مجاز نشدم 94 رو میگم شدم 299410 شماره موبایلم نیس رتبمه خنده داره ولی همینه من اونقد احمقم ک دوباره کتاب جلومه و دارم میخونم با 25 سال سن چون همه چیزمو از دس دادم پس باید شکستش بدم
      اینو می خام بهتون بگم اگه میخای رتبه برتر شی باید فراتر از این کارای ک کردم انجام بدی خیلی فراتر طوری ک شب خاب ببینی داری درس میخونی اونموقع ک ضمیر نا خود اگاهت کولا ک میکنه
      31

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      داداش منم پشت کنکورم و سختی زیاد کشیدم تو زندگیم
      ولی داداش بعضی کارا نمیش بعضیا انجام بدن
      مث گندم و جو نیس ک بگی هرجا بکاری بیاد بالا
      بنظرت اگ ی فوتبالیست شب و روزم تمرین کنه ب سطح رونالدو و مسی و نیمار میرسه؟
      قطعا نه
      ولی میتونه در حد خودش باشه
      در حد ماکزیمم تواناییش
      ماهم باید با بهترین روش و بیشترین تلاش بخونیم بقیش دیگ دست ما نیس هرچی شد,شد!

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza69 نمایش پست ها
      هیچ فرمولی وجود نداره فقط باید ادامه بدی خیلی از چیزا باوره ادم فقط باید بتونه باورشو از دس نده وقتی من کلی درس خوندن می رم شیمی میزنم 3 .5 کم کم نا خود اگاه بهت یه حس القا میشه ک احمقی چون خوندی اما نتونستی دقیقا همین حس نابود کننده رویاته من سال 89 که کنکور دادم بد باختم خیلی بد و باورم شد ک خنگم و سطح مغزم نمیرسه ب این چیزا کشیدم بیرون یه چند سالی کار گری کردم هروز فقط می مردم خلاصه نمیخام ک.. شعرا مو براتون تایپ کنم می دونم وقت ندارین می خام بگم این یه سد ک نمی تونی ازش فرار کنی باید شکستش بدی یا بابات پول داشته باشه
      لوپ کلام اینه رتبه برتر میخای ؟؟؟؟ حاظری چیکار کنی براش حاظری کارای ک دوست داری رو انجام ندی !!!! چت نکنی ! بیرون نری ! رپر باشی ولی ول کنی موزیکو ! فیلم نیبنی اصن با اینکه عشقت فیلم سازی باشه ! بعد یع عمر زندگی یه دوستدختر مشتی پیدا کنی بعد باهاش بهم بزنی الکی ک درس بخونی بعد کنکور ب *** خوردن بیوفتی ادم حسابت دیگه حاظری از خابت بزنی فقط چهار ساعت بخابی مث سگ بخونی من همه ی اینکارور کردم 3 ماه ولی حتی مجاز نشدم 94 رو میگم شدم 299410 شماره موبایلم نیس رتبمه خنده داره ولی همینه من اونقد احمقم ک دوباره کتاب جلومه و دارم میخونم با 25 سال سن چون همه چیزمو از دس دادم پس باید شکستش بدم
      اینو می خام بهتون بگم اگه میخای رتبه برتر شی باید فراتر از این کارای ک کردم انجام بدی خیلی فراتر طوری ک شب خاب ببینی داری درس میخونی اونموقع ک ضمیر نا خود اگاهت کولا ک میکنه
      31
      داداش این عددایی که آخر پستات میزاری چین ؟ مثلا این پست " 31 "
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خیلی عالی بود ممنون استارتر

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

Lightbulb

از تراز 5200 کانون تا رتبه 2 رقمی کنکور

خانم آزاده عربپور

(نمونه دانش آموزی که توانست خوب به پایان برساند...)

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SEYEDALI1374 نمایش پست ها
      از تراز 5200 کانون تا رتبه 2 رقمی کنکور

خانم آزاده عربپور

(نمونه دانش آموزی که توانست خوب به پایان برساند...)

منطقه3
      علوم پزشکی کرمان
      کار خاصی نبود

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SunOS نمایش پست ها
      داداش این عددایی که آخر پستات میزاری چین ؟ مثلا این پست " 31 "
      هیپی نمی دونم توی این سایت من هرجا پست می زارم یه عدد راندوم میاد خودمم موندم خیلی ها این سوال رو پرسیدن یکی گف امضاع ک نبود
      58

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m a h s a نمایش پست ها
      منطقه3
      علوم پزشکی کرمان
      کار خاصی نبود
      منظورتون چیه که کار خاصی نکرده؟؟رتبش 86 منطقه 3 شده ....درصدهای اختصاصیش با توجه به سختی کنکور واقعا خوبه ...علوم پزشکی کرمان هم بالاخره باید کسی بره دیگه... مشکل اینه که همه میخوان دانشگاه تهران قبول شن احتمالا میانگین تراز شما 8000 هست که اینطوری میگین

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)