X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 31
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

مشکل بزرگ کمبود وقت!!!!!

سلام
      دوستای عزیزم من یه مشکل بززززززززززرگ دااااااااااارم اونم کمبود وقته........
      شنبه ها ..از 7 صبح تا 8 شب مدرسه ام.............دوشنبه ها و چهارشنبه ها هم از ساعت 9 صبح تا 8 شب............یک شنبه و سه شنبه تا ساعت 11 درگیر کلاس زیستم.........تنها روزی ک کامل دارم پنج شنبه است.......جمعه ها یا قلم چی هست یا کلاس معارف.............به خدا هنگیدم دیگه.......
      تصمیم گرفتم همینقد تایمی رو که دارم صرف دروس عمومی و زیست و شیمی کنم...........دروس عموم یام خوبه...ولی اختصاصی نههههه!!!!!!!کمکم کنین چجوری شیمی رو قوی کنم.....زیست رو ک فقط باید کتابو بخونم دیگه؟؟؟؟؟تراز قلم چیم شد 5400......دارم نابود مییییییییییشممممممممممممم مم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ممنون از توجهتون واقعااااااااااا

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تا شب مدرسه ای؟؟

دیگه من که میرم تیزهوشان نهایتا تا 4 5 بعد از ظهر هستم... اگه نظر منو میخوای بهت میگم بیخیال همه این کلاسایی که میری بشو
      من خودم به شخصه از تمام معلم هایی که تو مدارس عالی درس میدن شنیدم که تمام این کلاس رفتنا بیخوده فقط وقتت رو میگیره و اصلا نمیتونی به منبع اصلی که کتابه مراجع کنی
      بین کلی کتاب تست و کلاس میمونی در ضمن این آزمونای قلمچی واسه کسایی خوبه که میرسن طبق برنامه کانون درس بخونن یعنی کلا تو تابستون جواب میده نه تو ترم های تحصیلی
      واسه ماه های آینده ثبت نام نکن و کتاب رو استفاده کن بعلاوه منابع معتبر تست و کتاب هایی مثه گاج و خیلی سبز .... تکمیلی و کم حجم و کاربردی

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Πολυύμνια نمایش پست ها
      تا شب مدرسه ای؟؟

دیگه من که میرم تیزهوشان نهایتا تا 4 5 بعد از ظهر هستم... اگه نظر منو میخوای بهت میگم بیخیال همه این کلاسایی که میری بشو
      من خودم به شخصه از تمام معلم هایی که تو مدارس عالی درس میدن شنیدم که تمام این کلاس رفتنا بیخوده فقط وقتت رو میگیره و اصلا نمیتونی به منبع اصلی که کتابه مراجع کنی
      بین کلی کتاب تست و کلاس میمونی در ضمن این آزمونای قلمچی واسه کسایی خوبه که میرسن طبق برنامه کانون درس بخونن یعنی کلا تو تابستون جواب میده نه تو ترم های تحصیلی
      واسه ماه های آینده ثبت نام نکن و کتاب رو استفاده کن بعلاوه منابع معتبر تست و کتاب هایی مثه گاج و خیلی سبز .... تکمیلی و کم حجم و کاربردی
      اخه عزیز من اگه کلاس نرم که نمیتونم خودم در س های پیش رو بخونم تازه 10 تومن پولم میره هدر میره البته پول مامان و بابام نه خودم

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pardis77 نمایش پست ها
      اخه عزیز من اگه کلاس نرم که نمیتونم خودم در س های پیش رو بخونم تازه 10 تومن پولم میره هدر میره البته پول مامان و بابام نه خودم
      مگه بقیه که کلاس نمیرن خودشون نمیتونن کتاب رو بخونن ؟شما به کلاس خصوصی نیازی نداری مگر اینکه معلم خوبی نداشته باشی !!
      در ضمن شما 10 ملیون خرج کردید برای کلاس خصوصی ؟ که چی بشه ؟؟؟ قبل از ثبت نام مگه برنامه ریزی نکردید ؟ نمیخوام تو ذوفتون بزنم ولی تجربه ثابت کرده کلاس خصوصی جای درس خوندن رو نمیگیره !

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      والا اگه کلاساتونو کسنل نکنین ضرر میکنید...فوقش هر روز بتونید 2 ساعت تو خونه مطالعه کنید....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حجم کلاس کنکورهای غیر ضروریت بیار پایین و کنسل کن
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

8. Top | #8
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چیییییییییییییییی؟تو هنگم هنوز از حرفاتون.اینهمه کلاس؟فکر نمیکنم اینهمه ساعت کلاس رفتن ضروری باشه.درسته امکانات لازمه اما اگه در کنارش ساعت مطالعه بالا و تلاش نباشه هیج ارزشی نداره
      و تو آهسته آهسته بلند میشوی
      و راه می افتی و می روی
      و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
      اما آبدیده می شوی
      و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
      از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
      و تنها بروی و بروی و بروی...

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      مگه بقیه که کلاس نمیرن خودشون نمیتونن کتاب رو بخونن ؟شما به کلاس خصوصی نیازی نداری مگر اینکه معلم خوبی نداشته باشی !!
      در ضمن شما 10 ملیون خرج کردید برای کلاس خصوصی ؟ که چی بشه ؟؟؟ قبل از ثبت نام مگه برنامه ریزی نکردید ؟ نمیخوام تو ذوفتون بزنم ولی تجربه ثابت کرده کلاس خصوصی جای درس خوندن رو نمیگیره !
      اخه کلاس خصوصی نیست مدرسم اینقد میگیررررررررررررررررررررر ررررررررررررههههههههههههه هههه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      والا اگه کلاساتونو کسنل نکنین ضرر میکنید...فوقش هر روز بتونید 2 ساعت تو خونه مطالعه کنید....
      بله شرایطم دقیقا اینطوریه

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pardis77 نمایش پست ها
      بله شرایطم دقیقا اینطوریه
      اگه کلاس خصوصی نیست و مدرسس ...خب تنها راه اینه که تو مدرسه یادبگیری....ما همیشه میریم مدرسه و دبیر هر چی میگه مینویسیم...بعد مییایم خونه و میخونیم ببینیم چی گفته...ولی تو برعکس کن...تو مدرسه دبیر هر چی میگرو یادبگیر....بسوالاتتو مطرح کن....وقتی بعتون وقت استراحت میده تو به جای حرفیدن با دوستات چشاتو ببند و مرور کن...وقتی زنگ تفریح زده شد کلا چیزایی که تو کلاس یاد گرفتی رو سریع مرور کن...بعد از برشگت اززنگ تفریح و تا دبیرتون بیاد درسی رو که قراره اموزش بده رو پیش خوانی کن و اماده برو سر کلاس...تو کلاس حتی اگه وقت شد تست هم حل کن...از دبیرتونم بخواه که تست زیاد حل کنه...وقتی برگشتی خونه یه مرور سرع برای چیزایی که امروز خوندی و اندکی تست برای هر کدوم...

پنج شنبه و جمعه هم که تعطیلی...خب این وقتا هم دروس پایرو بخون و تست بزن...

تنها و بهترین راه حلت همینه...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      اگه کلاس خصوصی نیست و مدرسس ...خب تنها راه اینه که تو مدرسه یادبگیری....ما همیشه میریم مدرسه و دبیر هر چی میگه مینویسیم...بعد مییایم خونه و میخونیم ببینیم چی گفته...ولی تو برعکس کن...تو مدرسه دبیر هر چی میگرو یادبگیر....بسوالاتتو مطرح کن....وقتی بعتون وقت استراحت میده تو به جای حرفیدن با دوستات چشاتو ببند و مرور کن...وقتی زنگ تفریح زده شد کلا چیزایی که تو کلاس یاد گرفتی رو سریع مرور کن...بعد از برشگت اززنگ تفریح و تا دبیرتون بیاد درسی رو که قراره اموزش بده رو پیش خوانی کن و اماده برو سر کلاس...تو کلاس حتی اگه وقت شد تست هم حل کن...از دبیرتونم بخواه که تست زیاد حل کنه...وقتی برگشتی خونه یه مرور سرع برای چیزایی که امروز خوندی و اندکی تست برای هر کدوم...

پنج شنبه و جمعه هم که تعطیلی...خب این وقتا هم دروس پایرو بخون و تست بزن...

تنها و بهترین راه حلت همینه...
      حتما این کارو میکنم

13. Top | #13
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چه خبره بس کی میخوای بخونی من که از حالا قصد دارم سال چهارم مدرسه جیم بزنم بنطرم کلاسایی که مهم نیس نرو

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      چه میدونم والله

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نو کامنت دختر!

واقعا 10 تومن دادی کلاس؟؟؟ نمیگم کلاس رفتن بده یا تست های مختلف زدن.... اما تو دیگه خیلی سختش کردی
      واقعا اگه میخواستی کلاس بری 1 2 تخصصی برمیداشتی با عربی و ادبیات اونم واسه قرابت معنایی...الان دیگه چندسال پیش نیس که رتبه برتر کنکور از روستاهای محروم باشه بعد بیاد بگه من فقط کتاب خوندم... الان علاوه بر کتاب درسی همین کلاسایی که تو میری با کتاب تست خیلی چیزارو بهت میفهمونه .... بعدم اگه درس هر سالی رو کامل و عالی بخونی هیچ نیازی به برگشتن سر درسای قبلی یا پیشخوانی های بدون برنامه نداری... به ترتیب میرفتی جلو و رو همون مبحث تمرکز میکردی....

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن