ما آخرش نفهمیدیم این هالیدی به درد ما میخوره یا نه؟
اصلا قیمتش چنده؟
تو نمایشگاه کتاب تبریز پیدا میشه؟
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
دوست عزیز نیاز به خرید هالیدی نیس اگه میخوای خیلی سطح بالا کار کنی فیزیک متمم نشر جوکار تمام سوالات هالیدی و براون و المپیاد رو بصورت طبقه بندی داره اونو بخر که کنکوریه
فیزیک 3 که من موشکافی کردم غیر برخی اضافات که نیم صفحه کتاب درسی هم نمیشه و به راحتی مفهومش رو میشه با جست و جو در گوگل گل درآورد. هیچ تغییر آنچنانی که نیاز به تغییر منبع بشه احساس نمی شود!
بچه ها من موندم سی دی های آفبا رو بگیرم واسه آموزش و کتاب تست جدا بگیرم
یا اینکه آفبا رو بیخیال شم واسه آموزش برم شهریاری یا فار رو بخرم
کدوم خوبه؟
دی وی دی های آموزش کنکور
-----------------------------------
همراه با اساتید برتر کشور
ادبیات :عبدالمحمدی
فیزیک:عربشاهی،باستی
عربی:فلاح
زیست:پازوکی
ریاضی:رفعت،سعیدی،مولایی
و...
بهترین کتاب برای تست فیزیک هم پایه و هم پیش برای کنکور چه کتابیه چند جلدی باشه مهم نیست فقط برای فیزیک پایه و پیش و سوم کلی تست در سطح کنکور داشته باشه و برای تست های کنکور کافی باشه
سلام. واسه فیزیک پیش چه کتابی بگیرم که درسنامه و تست با هم داشته باشه ؟ بهترین کتاب رو بگید لطفا . درسنامه خیلی مهمه برام . مرسی
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
من معلمم استاد ذهبی بودند که واقعا هم عاشق کارش بود هم محشر درس میداد. توی همه ی مدرسه های اسم و رسم دار تهران استاد ذهبی درس میده. کتاب فیزیک پیش نشر دریافت رو ایشون تازگی نوشته که هم پر نکات مفهومیه هم تستهای جالبی داره با راه حلهای دل انگیز که هیچ جا ی دیگه ندیدم. تو سایت دریافت نمونه فایلش هست. خودشون برای پایه کتاب گاج رو معرفی میکنند. یعنی تا پارسال امسال رو نمیدونم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)