سلام هر کی بگه کجا درومده .
من با 700 منطقه سه مهندسی صنایع صنعتی اصفهان درومدم بقیه هم بگم چیکار کردن .........
سلام هر کی بگه کجا درومده .
من با 700 منطقه سه مهندسی صنایع صنعتی اصفهان درومدم بقیه هم بگم چیکار کردن .........
مهندسی برق.صنعتی اصفهان
فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk
من از روییدن خار سر دیوار دانستم
که ناکس کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها.....
سلام
مطلب زير رو شما نوشتيد، واسم خيلي مهمه كه آخرش به صورت دقيق و مستند ( يعني خوب ميشه اگه عكس صفحات دفتر برنامه ريزي تون رو هم بي زحمت بزارين واسه انگيزه گرفتن ما خيلي كمك ميشه باتشكر)چند ساعت در روز در طول 2 ماه آخر خونديد؟
"
رسیدن به زیباترین رؤیام با 20 ساعت در روز ....
سلام دوستان . خوبید ؟ خسته نباشید . دوماه مونده . فرصتی بسیار کم برای کم کارها و بسیار بسیار زیاد برای پر کار ها !!!
راستش من هدفم توی کنکور رتبه ای زیر 250 منطقه سه هستش و با این رتبه به تمام اهدافم میرسم . دیگه هیچی از خدا نمیخوام .
اما ! منم مثل خیلی از کنکوری ها یک سری وقت هایی رو از دست دادم و یا یک سری تراز های بسیار پایین اوردم . بد ترین رتبه ای که کانون برام زده 500 بوده و بهترینش 90 و میانگین کل رتبه ها 240 !
تراز هام هم حدود 6200 هستن . واقعا و واقعا کاری به فرصت هایی که در گذشته از دست دادم نیستم . فقط به این دوماه نگاه میکنم . از طرفی فارغ التحصیلم این دوماه خالص خالص هستش و به راحتی میتونم خودمو بکشونم بالا . دوستانی که تجربه دارن خواهش میکنم بگید داوطلبی با شرایط زیر میتونه رتبه زیر 250 منطقه سه بیاره ؟ خودم که مطمئنم میارم اما میخوام نظر شما رو بدونم ...
1 _ معدل کتبی 19.30
2 _ میانگین تراز 6200
3 _ هدف برای این دوماه روزی 20 ساعت ( نگید نمیتونی که الان تقریبا 3 روزه تونستم و خسته هم نمیشم چون عاشق هدفم هستم )
4 _ امیدواری بسیار زیاد"
Saeed735
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس:::...
...:::برنامه ریزی کنکور... مرورهای مهم:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
I'm the hero of my life
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)