آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 184 از 227 نخستنخست ... 84174183184185194 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,746 به 2,760 از 3400
    1. Top | #2746
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hadi.parsai.69 نمایش پست ها
      خوب دیگه باید بعضی از چیزارو از برنامه ی همیشگیتون حذف کنین. یکم از تفریح یکم از استراحت و....
      من خودم ارشد قبول شدم و چون نمیتونم از دستش بدم برنامه ریزی یک سالمو تبدیل کردم به دوساله. سال اول ترمیم معدل به همراه مطالعه ی کنکوری و مطالعه دروس ارشد.
      و سال دوم تموم کردن ارشد و شرکت در کنکور ۹۶.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
      سلام.من به واسطه خدمت مقدس!!!!! مجورم کنکور 96 بدم.کارشناسی هم آزاد خوندم رشته برق.خدا کنه تا 96 نگن که لیسانسا حق شرکت در پزشکی و دندون و دارو رو ندارن!!!

2. Top | #2747
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alk1370 نمایش پست ها
      سلام.من به واسطه خدمت مقدس!!!!! مجورم کنکور 96 بدم.کارشناسی هم آزاد خوندم رشته برق.خدا کنه تا 96 نگن که لیسانسا حق شرکت در پزشکی و دندون و دارو رو ندارن!!!
      ایشالا که نمیگن. راستی الان که به حد کافی وقت داری حواست به معدل کتبیتم باشه. اگه کمه ترمیمش کن.
      در کل میتونی خودتو کامل اماده کنکور کنی.

3. Top | #2748
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

4. Top | #2749
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط durna نمایش پست ها

5. Top | #2750
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بچه ها تورو خدا سوالای تکراری نپرسید.کسایی که جدید میان اگه از اول این فروم رو بخونند به جواب سوالاتشون میرسند.
      الانم دیگه وقت بحث کردن در مورد انگیزه و دلیلش نیست.فقط بهم کمک کنیم تا اخر این راهو بریم

6. Top | #2751
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به عقیده من یه تایپیک بزنیم واسه لیسانسه ها که مخصوص اخبار مرتبط با کنکور باشه .. که اگه بهمن ماه امکان تحصیل مجدد لیسانسه ها تویه روزانه رو لغو کردن با هم هماهنگ اعتراض کنیم .. ممکنه ساله دیگه فقط بین الملل و آزاد بشه رفت .. امسالم که شهریه پزشکی 12 تومن شد !!!

7. Top | #2752
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منکه میگم امکان نداره همچین قانونی بیاد.هرکسی حق داره یکبار رایگان تحصیل کنه.منی که واسه لیسانسم هزینه کردم حق دارم رایگان تحصیل کنم.
      واسه اخبار و اتفاقای جدید همینجا عالیه ولی بهتره از الان انرژی منفی ندیم و واسه اتفاقایی که نیفتاده دنبال راه حل نباشیم
      اینجا هزاار بار واسه معدل دیپلم و شهریه دانشگاه بحث شده.مگه میشه کسی تصمیم بگیره همچین ریسکی بکنه و بخواد از اول شروع کنه ولی بخودش زحمت نده چند روز وقت بذاره و ومطلب بخونه!؟

8. Top | #2753
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arghavan_jk نمایش پست ها
      منکه میگم امکان نداره همچین قانونی بیاد.هرکسی حق داره یکبار رایگان تحصیل کنه.منی که واسه لیسانسم هزینه کردم حق دارم رایگان تحصیل کنم.
      واسه اخبار و اتفاقای جدید همینجا عالیه ولی بهتره از الان انرژی منفی ندیم و واسه اتفاقایی که نیفتاده دنبال راه حل نباشیم
      اینجا هزاار بار واسه معدل دیپلم و شهریه دانشگاه بحث شده.مگه میشه کسی تصمیم بگیره همچین ریسکی بکنه و بخواد از اول شروع کنه ولی بخودش زحمت نده چند روز وقت بذاره و ومطلب بخونه!؟
      یکی از دوستان به مسول وزارت بهداشت که مسول این قانون بود زنگ زده بود که واسه شهریه پزشکی اعتراض کنه !! تا پارسال واسه تحصیل مجدد تویه پزشکی شهریش 2 تومن بود امسال شد ترمی 6 تومن .. اونم بهش گفت اگه لیسانسه ها فشار بیارن کلا سال دیگه قانونشو لغو میکنیم .. تا سال 89 امکان شرکت مجدد لیسانسه ها نبود تویه روزانه ممکنه باز لغوش کنن .
      پ . ن : تو تایپیک قابل توجه فارغ التحصیلان روزانه که باید واسه پزشکی شهریه بدن هست .. در ضمن مطالبه خارج از بحث تو این تاپیک زیاده .. وقت گیره خوندنشون
      ویرایش توسط newpath : 22 شهریور 1394 در ساعت 12:10

9. Top | #2754
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      یکی از دوستان به مسول وزارت بهداشت که مسول این قانون بود زنگ زده بود که واسه شهریه پزشکی اعتراض کنه !! تا پارسال واسه تحصیل مجدد تویه پزشکی شهریش 2 تومن بود امسال شد ترمی 6 تومن .. اونم بهش گفت اگه لیسانسه ها فشار بیارن کلا سال دیگه قانونشو لغو میکنیم .. تا سال 89 امکان شرکت مجدد لیسانسه ها نبود تویه روزانه ممکنه باز لغوش کنن .
      نمیدونم بخدا... حالا اگه قرار باشه قانونی تصویب بشه تا کی مشخص میشه؟مثلا درصد معدل بره بالا یا همینی که شما میگی؟تا ثبت نام کنکور ؟

10. Top | #2755
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      عمرا لغوش کنن. یه نوع درامد برای یونی هستش.

11. Top | #2756
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arghavan_jk نمایش پست ها
      نمیدونم بخدا... حالا اگه قرار باشه قانونی تصویب بشه تا کی مشخص میشه؟مثلا درصد معدل بره بالا یا همینی که شما میگی؟تا ثبت نام کنکور ؟
      در مورد اون قانون تا زمان ثبت نام کنکور که بهمن ماست .. ولی میزان تاثیر معدل احتمالا زودتر ..

12. Top | #2757
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zaviye نمایش پست ها
      عمرا لغوش کنن. یه نوع درامد برای یونی هستش.
      منم قبلا همینو میگفتم ولی میبینی که امسال چقد شهریرو زیاد کردن !!! مگه چند نفر از لیسانسه ها میتونن برن !!!

13. Top | #2758
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مگه قراره معدل رو تغییر بدن؟

فرستاده شده از GT-I9301Iِ من با Tapatalk

14. Top | #2759
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme3152 نمایش پست ها
      مگه قراره معدل رو تغییر بدن؟

فرستاده شده از GT-I9301Iِ من با Tapatalk
      اگه منظورتون معدل کتبی دیپلمه ، بله.
      هر سال افزایش پیدا میکنه . برای کنکور ۹۵ هم ۳۰ یا ۳۵ درصد خواهد بود. ضمنا دوستانی که معدل کتبیشون کمه(مثل بنده) میتونن از اموزش پرورش درخواست بدن برای ترمیم معدل کتبی. طبق بخشنامه ی جدیدشون هر فرد میتونه یه بار و در رشته خودش برای ترمیم معدل اقدام کنه.
      شهرستان ما فعلا اجرا نکردن و قراره از مهر پیگیری کنیم.

15. Top | #2760
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hadi.parsai.69 نمایش پست ها
      اگه منظورتون معدل کتبی دیپلمه ، بله.
      هر سال افزایش پیدا میکنه . برای کنکور ۹۵ هم ۳۰ یا ۳۵ درصد خواهد بود. ضمنا دوستانی که معدل کتبیشون کمه(مثل بنده) میتونن از اموزش پرورش درخواست بدن برای ترمیم معدل کتبی. طبق بخشنامه ی جدیدشون هر فرد میتونه یه بار و در رشته خودش برای ترمیم معدل اقدام کنه.
      شهرستان ما فعلا اجرا نکردن و قراره از مهر پیگیری کنیم.

گفته شده قراره افزایش پیدا کنه در صورتی که شرایط برای حذف کنکور مهیا بشه و طبق اخرین مطلبی که گفتن هنوز هیچی مشخص نیست.

صفحه 184 از 227 نخستنخست ... 84174183184185194 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فیزیک، فارغ، قبلی، لیسانس، لیسانسه، مهسا، موقع، مورد، میخوام، میخواستم، میشم، متولد، متاسفانه، مجدد، مخصوص، مسئولین، مشکل، مشتاق، مطالعه، معدل، چند، چی، نیست، نداره، نسبت، چشم، چطور، نظام، نظام وظیفه، همچین، همین، هوش، ها، های، هایی، هدف، هست، ولی، واسم، واسه، وحشتناک، وسط، وظیفه، یه، یاد، کمین، کنین، کنید، کنکور، کنکور 94، کنکور 95، کنار، که، کاری، کتاب، گل، گوش، پیش، پارسال، پزشکی، پست، پشت کنکوری، آقا، آمار، آوردن، آزمونای، آزمایشی، آزاد، افتاد، الان، التحصیلان، امسال، انگیزه، اول، این، اینه، اینکه، اگه، ادامه، ادغام، استقبال، اصلا، بچه، به، بهمون، بهتره، بودم، بیاریم، بگیرم، بالا، بالاتر، باهم، باشه، باشیم، ببینیم، بدم، بدو، بدین، بدید، برای، برسیم، بزنن، بزنیم، بزنین، بشم، تموم، تا، تایپیک، تاپیک، تاپیکی، جلو، جوری، جا، جدید، حالا، حرکت، خواستن، خوبه، خوبی، خوش، خب، دندون، دوم، دوره، دوستان، دینی، دیپ، دانشگاه، داوطلب، دارم، دارو، داریم، داشتم، داشته، در، درس، دستتون، رو، روز، راه، راهنمایی، رایگان، رشته، زور، زیاد، زبان، زدم، سنجش، سوی، سوال، سال، سازمان، سازمان سنجش، سر، شیمی، شد، شده، صنایع، صورت، ضمن، ضد، طور، علی، علاقتون، عربی، عشق، غذایی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن