بچه ها تورو خدا سوالای تکراری نپرسید.کسایی که جدید میان اگه از اول این فروم رو بخونند به جواب سوالاتشون میرسند.
الانم دیگه وقت بحث کردن در مورد انگیزه و دلیلش نیست.فقط بهم کمک کنیم تا اخر این راهو بریم
به عقیده من یه تایپیک بزنیم واسه لیسانسه ها که مخصوص اخبار مرتبط با کنکور باشه .. که اگه بهمن ماه امکان تحصیل مجدد لیسانسه ها تویه روزانه رو لغو کردن با هم هماهنگ اعتراض کنیم .. ممکنه ساله دیگه فقط بین الملل و آزاد بشه رفت .. امسالم که شهریه پزشکی 12 تومن شد !!!
منکه میگم امکان نداره همچین قانونی بیاد.هرکسی حق داره یکبار رایگان تحصیل کنه.منی که واسه لیسانسم هزینه کردم حق دارم رایگان تحصیل کنم.
واسه اخبار و اتفاقای جدید همینجا عالیه ولی بهتره از الان انرژی منفی ندیم و واسه اتفاقایی که نیفتاده دنبال راه حل نباشیم
اینجا هزاار بار واسه معدل دیپلم و شهریه دانشگاه بحث شده.مگه میشه کسی تصمیم بگیره همچین ریسکی بکنه و بخواد از اول شروع کنه ولی بخودش زحمت نده چند روز وقت بذاره و ومطلب بخونه!؟
یکی از دوستان به مسول وزارت بهداشت که مسول این قانون بود زنگ زده بود که واسه شهریه پزشکی اعتراض کنه !! تا پارسال واسه تحصیل مجدد تویه پزشکی شهریش 2 تومن بود امسال شد ترمی 6 تومن .. اونم بهش گفت اگه لیسانسه ها فشار بیارن کلا سال دیگه قانونشو لغو میکنیم .. تا سال 89 امکان شرکت مجدد لیسانسه ها نبود تویه روزانه ممکنه باز لغوش کنن .
پ . ن : تو تایپیک قابل توجه فارغ التحصیلان روزانه که باید واسه پزشکی شهریه بدن هست .. در ضمن مطالبه خارج از بحث تو این تاپیک زیاده .. وقت گیره خوندنشون
ویرایش توسط newpath : 22 شهریور 1394 در ساعت 12:10
اگه منظورتون معدل کتبی دیپلمه ، بله.
هر سال افزایش پیدا میکنه . برای کنکور ۹۵ هم ۳۰ یا ۳۵ درصد خواهد بود. ضمنا دوستانی که معدل کتبیشون کمه(مثل بنده) میتونن از اموزش پرورش درخواست بدن برای ترمیم معدل کتبی. طبق بخشنامه ی جدیدشون هر فرد میتونه یه بار و در رشته خودش برای ترمیم معدل اقدام کنه.
شهرستان ما فعلا اجرا نکردن و قراره از مهر پیگیری کنیم.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)