X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 161
    1. Top | #91
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فرم مخصوص اخذتعهد پذیرفته شدگان منطقه2 رو باید واسه ثبت نام به دانشگاه بفرستیم
      اینو از کجا باید بگیریم؟کجا هست؟

2. Top | #92
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خوابگاه دانشکده های مهندسی با خوابگاه دانشکده پزشکی جداست!؟

3. Top | #93
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza kolasangia نمایش پست ها
      فرم مخصوص اخذتعهد پذیرفته شدگان منطقه2 رو باید واسه ثبت نام به دانشگاه بفرستیم
      اینو از کجا باید بگیریم؟کجا هست؟
      این دقیقا سوال منم هست! این فرم رو دیگه از کجا باید بگیریم آخه؟

4. Top | #94
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام بچه ها تو سایت فردوسی بعد از ورود به پورتال دانشجویی وقتی میخوای ثبت نام کنی یه متن طولانی واسم میاد به این شرح :

اینجانب در کمال میل و اختیار ضمن عقد خارج لازم متعهد و ملتزم می شوم که پس از گذراندن دوره تحصیلی در مقطع فوق و بعد از تعیین تکلیف خدمت وظیفه عمومی(آقایان) نسبت به انجام تعهد آموزش رایگان بمدت یک برابر زمان تحصیل خود و همچنین تعهد سهمیه خویش( در مجموع تا دو برابر) را به ترتیب اولویت در مناطق ذیل:
      1- شهرستانهای واقع در سهمیه منطقه یا سهمیه عشایر ثبت نامی در آزمون سراسری،(در مورد سهمیه منطقه2و3)
      2- مناطق تعیین شده توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی.
      3- مناطق تعیین شده توسط سازمانها ادارات دولتی و ارگانها و نهادهای انقلاب اسلامی
      در وهله اول در صورت نیاز وزارت بهداشت آموزش پزشکی درمان ویا سازمانها وادارات دولتی و ارگانها و نهادهای انقلاب اسلامی و در صورت عدم نیاز سازمانها و ارگانهای مذکور در بخش خصوصی به تشخیص و معرفی وزارت کار و امور اجتماعی خدمت نمایم. چنانچه ظرف یکسال پس از پایان تحصیل(بدون احتساب خدمت وظیفه عمومی) از انجام خدمت بنحو فوق استنکاف نمایم، وزارت علوم، تحقیقات وفناوری مجاز و مختار است علاوه بر استرداد تا دو برابر هزینه های سرانه دانشجو در طول مدت تحصیل(برحسب سهمیه منطقه) از تحویل مدارک تحصیلی تا انجام خدمت مذکور خودداری نماید. مفاد این تعهد مانع از اجرای تعهد آموزش رایگان نبوده و تعهد آموزش رایگان را پس از اتمام تعهد مذکور انجام خواهم داد. به موجب این تعهد ضمن عقد خارج لازم به وزارت وکالت می دهم در صورت تخلف از مفاد این تعهد و استنکاف از آن که خارج از حیطه اقتدار اینجانب نباشد تا دوبرابر هزینه های مصروفه سرانه دانشجو را در مدت تحصیل از اموال اینجانب برداشت نماید. تشخیص وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری در مورد کیفیت تخلف و میزان هزینه های مصروفه غیر قابل اعتراض بوده و صرف اعلام وزارت مذکور برای اینجانب قطعی و لازم الاجراست.
      وهمچنین متعهد می شوم :فارغ التحصیل دانشگاهها و موسسات آموزش عالی داخل و خارج از کشور در مقاطع بالاتر از کاردانی در رشته های تحصیلی گروه آموزش پزشکی و کارشناسی نمی باشم وهمچنین دانشجوی فعلی و اخراجی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی داخل کشور نبوده ویا حداکثر تا تاریخ 28/9/93 از تحصیل انصراف قطعی داده و گواهی از موسسه آموزش عالی ذیربط و اداره کل امور دانشجویان مربوط را دریافت داشته ام.

این چیه یکی یه توضیحی میده؟
      یعنی من باید برم مناطق محروم تدریس کنم؟!!!

5. Top | #95
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط raha-22 نمایش پست ها
      سلام بچه ها تو سایت فردوسی بعد از ورود به پورتال دانشجویی وقتی میخوای ثبت نام کنی یه متن طولانی واسم میاد به این شرح :

اینجانب در کمال میل و اختیار ضمن عقد خارج لازم متعهد و ملتزم می شوم که ... و گواهی از موسسه آموزش عالی ذیربط و اداره کل امور دانشجویان مربوط را دریافت داشته ام.

نه، «تعهد آموزش رایگان» به این معنیه که شما در قبال آموزش رایگانی که در دوره‌ی روزانه دانشگاه سراسری می‌بینید، باید به اندازه مدت زمان تحصیلتون برای دولت «کار» کنید.

6. Top | #96
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط freakout1718 نمایش پست ها
      نه، «تعهد آموزش رایگان» به این معنیه که شما در قبال آموزش رایگانی که در دوره‌ی روزانه دانشگاه سراسری می‌بینید، باید به اندازه مدت زمان تحصیلتون برای دولت «کار» کنید.
      یعنی دانشجو های شبانه نیاز نیس این تعهد رو بدن؟ شبانه ها مجبور نیستن واسه دولت کار کنن ولی روزانه ها مجبورن؟

7. Top | #97
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یعنی دانشجو های شبانه نیاز نیس این تعهد رو بدن؟ شبانه ها مجبور نیستن واسه دولت کار کنن ولی روزانه ها مجبورن؟
      دانشجوهای شبانه «تعهد آموزش رایگان» ندارند چون آموزش رایگان ندارند و شهریه پرداخت می‌کنند. دانشجوهای روزانه هم بعد از تحصیل می‌تونن شهریه رو بدن و تعهدشون رو لغو کنند.
      البته همه دانشجو‌های شبانه و روزانه منطقه دو و سه «تعهد خدمت امتیاز سهمیه» رو دارن که اون هم با پرداخت دوباره شهریه (یعنی دوبرابر شهریه) لغو میشه.
      به این نگاه کن: http://alumni.um.ac.ir/userfiles/ete...aqve-tahod.pdf

8. Top | #98
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حتی اونایی که رشته های بدون تعهد قبولشدن بعد این کار کردن مجانیه؟

9. Top | #99
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      دانشجوهای شبانه «تعهد آموزش رایگان» ندارند چون آموزش رایگان ندارند و شهریه پرداخت می‌کنند. دانشجوهای روزانه هم بعد از تحصیل می‌تونن شهریه رو بدن و تعهدشون رو لغو کنند.
      البته همه دانشجو‌های شبانه و روزانه منطقه دو و سه «تعهد خدمت امتیاز سهمیه» رو دارن که اون هم با پرداخت دوباره شهریه (یعنی دوبرابر شهریه) لغو میشه.
      به این نگاه کن: http://alumni.um.ac.ir/userfiles/ete...aqve-tahod.pdf
      خیلی خوب توضیح دادین ، ممنون !
      فقط من که شبانه قبول شدم از منطقه 1 قسمت ثبت نام که میخوام برم مدارکمو ارسال کنم این متن طولانی که دیدین برام میاد و باید تیک من متعهد میشوم رو بزنم تا ادامه مراحل ثبت نام برام باز بشه !
      این یعنی چی پس؟

10. Top | #100
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زکیه نمایش پست ها
      حتی اونایی که رشته های بدون تعهد قبولشدن بعد این کار کردن مجانیه؟
      ۱. بله. صفحه ۴ دفترچه شماره دو سازمان سنجش رو بخونید.
      ۲.خیر. مثل هر کار دیگه‌ای.

11. Top | #101
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی خوب توضیح دادین ، ممنون !
      فقط من که شبانه قبول شدم از منطقه 1 قسمت ثبت نام که میخوام برم مدارکمو ارسال کنم این متن طولانی که دیدین برام میاد و باید تیک من متعهد میشوم رو بزنم تا ادامه مراحل ثبت نام برام باز بشه !
      این یعنی چی پس؟
      نمی‌دونم! احتمالاْ سیستم برای همه این پیغام رو نشون می‌ده. اما صفحه ۴ دفترچه شماره دو سنجش صریحاْ ذکر شده که افراد مشابه شما تعهدی ندارند.

12. Top | #102
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان کسی میدونه وضعیت خوابگاهاش چطوریاس؟
      اگه عکسی چیزی هم داشتین لطف میکنین بذارین

13. Top | #103
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام . یه سوال داشتم . از دانشجوهای قدیم .
      ساعت کلاسها معمولا چطوریه ؟
      همیشه صبح برگزار میشه ؟
      معمولا تا ساعت چند ؟
      پنج شنبه هاچی ؟
      یار دبستانی من :
      من اگر بنشینم ، تو اگر بنشینی ، چه کسی برخیزد
      من اگر برخیزم ، تو اگر برخیزی ، همه بر خواهند خواست....

14. Top | #104
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=parnian.;601342]سلام . یه سوال داشتم . از دانشجوهای قدیم .
      ساعت کلاسها معمولا چطوریه ؟
      همیشه صبح برگزار میشه ؟
      معمولا تا ساعت چند ؟
      پنج شنبه هاچی
      فکر میکنم پنج شنبه ها تعطیل باشه برای خوابگاه اگه دیر بری ممکنه که جای بدی بیفتی یانه همه خوابگاه هاش مثل همند؟

15. Top | #105
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات

اینجانب در کمال میل و اختیار ضمن عقد خارج لازم متعهد و ملتزم می شوم که پس از گذراندن دوره تحصیلی در مقطع فوق و بعد از تعیین تکلیف خدمت وظیفه عمومی(آقایان) نسبت به انجام تعهد آموزش رایگان بمدت یک برابر زمان تحصیل خود و همچنین تعهد سهمیه خویش( در مجموع تا دو برابر) را به ترتیب اولویت در مناطق ذیل:
      1- شهرستانهای واقع در سهمیه منطقه یا سهمیه عشایر ثبت نامی در آزمون سراسری،(در مورد سهمیه منطقه2و3)
      2- مناطق تعیین شده توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی.
      3- مناطق تعیین شده توسط سازمانها ادارات دولتی و ارگانها و نهادهای انقلاب اسلامی
      در وهله اول در صورت نیاز وزارت بهداشت آموزش پزشکی درمان ویا سازمانها وادارات دولتی و ارگانها و نهادهای انقلاب اسلامی و در صورت عدم نیاز سازمانها و ارگانهای مذکور در بخش خصوصی به تشخیص و معرفی وزارت کار و امور اجتماعی خدمت نمایم. چنانچه ظرف یکسال پس از پایان تحصیل(بدون احتساب خدمت وظیفه عمومی) از انجام خدمت بنحو فوق استنکاف نمایم، وزارت علوم، تحقیقات وفناوری مجاز و مختار است علاوه بر استرداد تا دو برابر هزینه های سرانه دانشجو در طول مدت تحصیل(برحسب سهمیه منطقه) از تحویل مدارک تحصیلی تا انجام خدمت مذکور خودداری نماید. مفاد این تعهد مانع از اجرای تعهد آموزش رایگان نبوده و تعهد آموزش رایگان را پس از اتمام تعهد مذکور انجام خواهم داد. به موجب این تعهد ضمن عقد خارج لازم به وزارت وکالت می دهم در صورت تخلف از مفاد این تعهد و استنکاف از آن که خارج از حیطه اقتدار اینجانب نباشد تا دوبرابر هزینه های مصروفه سرانه دانشجو را در مدت تحصیل از اموال اینجانب برداشت نماید. تشخیص وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری در مورد کیفیت تخلف و میزان هزینه های مصروفه غیر قابل اعتراض بوده و صرف اعلام وزارت مذکور برای اینجانب قطعی و لازم الاجراست.
      وهمچنین متعهد می شوم :فارغ التحصیل دانشگاهها و موسسات آموزش عالی داخل و خارج از کشور در مقاطع بالاتر از کاردانی در رشته های تحصیلی گروه آموزش پزشکی و کارشناسی نمی باشم وهمچنین دانشجوی فعلی و اخراجی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی داخل کشور نبوده ویا حداکثر تا تاریخ 28/9/93 از تحصیل انصراف قطعی داده و گواهی از موسسه آموزش عالی ذیربط و اداره کل امور دانشجویان مربوط را دریافت داشته ام.

این فرم رو از کدوم قسمت آوردی؟؟؟ برا من که همچین چیزی وجود نداره...

صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن