فرم مخصوص اخذتعهد پذیرفته شدگان منطقه2 رو باید واسه ثبت نام به دانشگاه بفرستیم
اینو از کجا باید بگیریم؟کجا هست؟![]()
فرم مخصوص اخذتعهد پذیرفته شدگان منطقه2 رو باید واسه ثبت نام به دانشگاه بفرستیم
اینو از کجا باید بگیریم؟کجا هست؟![]()
سلام بچه ها تو سایت فردوسی بعد از ورود به پورتال دانشجویی وقتی میخوای ثبت نام کنی یه متن طولانی واسم میاد به این شرح :
اینجانب در کمال میل و اختیار ضمن عقد خارج لازم متعهد و ملتزم می شوم که پس از گذراندن دوره تحصیلی در مقطع فوق و بعد از تعیین تکلیف خدمت وظیفه عمومی(آقایان) نسبت به انجام تعهد آموزش رایگان بمدت یک برابر زمان تحصیل خود و همچنین تعهد سهمیه خویش( در مجموع تا دو برابر) را به ترتیب اولویت در مناطق ذیل:
1- شهرستانهای واقع در سهمیه منطقه یا سهمیه عشایر ثبت نامی در آزمون سراسری،(در مورد سهمیه منطقه2و3)
2- مناطق تعیین شده توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی.
3- مناطق تعیین شده توسط سازمانها ادارات دولتی و ارگانها و نهادهای انقلاب اسلامی
در وهله اول در صورت نیاز وزارت بهداشت آموزش پزشکی درمان ویا سازمانها وادارات دولتی و ارگانها و نهادهای انقلاب اسلامی و در صورت عدم نیاز سازمانها و ارگانهای مذکور در بخش خصوصی به تشخیص و معرفی وزارت کار و امور اجتماعی خدمت نمایم. چنانچه ظرف یکسال پس از پایان تحصیل(بدون احتساب خدمت وظیفه عمومی) از انجام خدمت بنحو فوق استنکاف نمایم، وزارت علوم، تحقیقات وفناوری مجاز و مختار است علاوه بر استرداد تا دو برابر هزینه های سرانه دانشجو در طول مدت تحصیل(برحسب سهمیه منطقه) از تحویل مدارک تحصیلی تا انجام خدمت مذکور خودداری نماید. مفاد این تعهد مانع از اجرای تعهد آموزش رایگان نبوده و تعهد آموزش رایگان را پس از اتمام تعهد مذکور انجام خواهم داد. به موجب این تعهد ضمن عقد خارج لازم به وزارت وکالت می دهم در صورت تخلف از مفاد این تعهد و استنکاف از آن که خارج از حیطه اقتدار اینجانب نباشد تا دوبرابر هزینه های مصروفه سرانه دانشجو را در مدت تحصیل از اموال اینجانب برداشت نماید. تشخیص وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری در مورد کیفیت تخلف و میزان هزینه های مصروفه غیر قابل اعتراض بوده و صرف اعلام وزارت مذکور برای اینجانب قطعی و لازم الاجراست.
وهمچنین متعهد می شوم :فارغ التحصیل دانشگاهها و موسسات آموزش عالی داخل و خارج از کشور در مقاطع بالاتر از کاردانی در رشته های تحصیلی گروه آموزش پزشکی و کارشناسی نمی باشم وهمچنین دانشجوی فعلی و اخراجی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی داخل کشور نبوده ویا حداکثر تا تاریخ 28/9/93 از تحصیل انصراف قطعی داده و گواهی از موسسه آموزش عالی ذیربط و اداره کل امور دانشجویان مربوط را دریافت داشته ام.
این چیه یکی یه توضیحی میده؟
یعنی من باید برم مناطق محروم تدریس کنم؟!!!
دانشجوهای شبانه «تعهد آموزش رایگان» ندارند چون آموزش رایگان ندارند و شهریه پرداخت میکنند. دانشجوهای روزانه هم بعد از تحصیل میتونن شهریه رو بدن و تعهدشون رو لغو کنند.
البته همه دانشجوهای شبانه و روزانه منطقه دو و سه «تعهد خدمت امتیاز سهمیه» رو دارن که اون هم با پرداخت دوباره شهریه (یعنی دوبرابر شهریه) لغو میشه.
به این نگاه کن: http://alumni.um.ac.ir/userfiles/ete...aqve-tahod.pdf
سلام . یه سوال داشتم . از دانشجوهای قدیم .
ساعت کلاسها معمولا چطوریه ؟
همیشه صبح برگزار میشه ؟
معمولا تا ساعت چند ؟
پنج شنبه هاچی ؟
یار دبستانی من :
من اگر بنشینم ، تو اگر بنشینی ، چه کسی برخیزد
من اگر برخیزم ، تو اگر برخیزی ، همه بر خواهند خواست....
[QUOTE=parnian.;601342]سلام . یه سوال داشتم . از دانشجوهای قدیم .
ساعت کلاسها معمولا چطوریه ؟
همیشه صبح برگزار میشه ؟
معمولا تا ساعت چند ؟
پنج شنبه هاچی
فکر میکنم پنج شنبه ها تعطیل باشه برای خوابگاه اگه دیر بری ممکنه که جای بدی بیفتی یانه همه خوابگاه هاش مثل همند؟
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)