سلام. بچه ها می خواستم بدونم اگه یکی تو رشته ی نرم افزار دکتری بگیره بهتره یا اینکه پزشکی بخونه ؟؟؟؟ از همه شرایط بررسی کنید.
منتطر جواباتونم
سلام. بچه ها می خواستم بدونم اگه یکی تو رشته ی نرم افزار دکتری بگیره بهتره یا اینکه پزشکی بخونه ؟؟؟؟ از همه شرایط بررسی کنید.
منتطر جواباتونم
هزارتا متغیر داره اینو نه من میتونم بگم نه تحلیلگر مسایل کشور
مثلا ایران باشه خارج باشه پارتی باشه نباشه سواد اوکی باشه نباشه سرمایه باشه نباشه خلاقیت باشه نباشه علاقه باشه نباشه خیلی عوامل تاثیر داره یا شرایطت رو کامل ۳ بعدی توصیف کن تا بشه حدود ۲۰ درصد کمکت کرد هیچ وقت قطعی نمیشه حرف زد
زندگي شهد گل است كه زنبور روزگار مي مكدش !!
معلومه که دکتری نرم افزار بهتره. پزشکی فوق العاده اشباع شده ولی دکتری نرم افزار خیلی کمه همشونم هیئت علمی میشن 100% پزشکی ولی فوق تخصص داریم که هیچ دانشگاهی هیئت علمی نمیکنتش.
نرم افزار هم چیزی نیست که برای شروع کار به سرمایه زیاد نیاز داشته باشی
زندگي شهد گل است كه زنبور روزگار مي مكدش !!
قدیم راحت هیئت علمی میشدن ولی الان وضعیت برای همه سخت شده .
به عنوان کسی که مجبور شدم با شرایط مشابه شما تصمیم بگیرم و قید دکترای رشته خودم رو زدم !
بستگی بخودت داره
گو اینکه خودمم بر سر همین دو راهی هستم ... و هنوز در حال بررسی بین علاقه یا منطق!!!
پزشکی سختی داره در طول تحصیل و مطالعه ات و شب بیداری های زیادی داره! اما بنظر من دلچسبه
رشته ای که میتونی کمک و همراهی کنی با آدمها
شکل تفکرت نسبت به آدم ها و زندگی تغییر پیدا میکنه.
پزشکی پرستیژ خاص خودش را داره!
دکتری نرم افزار:
برای هیئت علمی شدن واقعا 50/50 است، بستگی داره کدوم شهر باشی/کدوم دانشگاه فارغ التحصیل شده باشی و....
بچه های تاپ نرم افزار و برنامه نویس چه دیپلمه باشند چه دکتری اگر در کارشون متبحر باشند درآمد بالایی میتوانند کسب کنند./ چه در ایران چه در خارج از کشور
از دوستانم با اینکه کارشناسی اش را از یه دانشگاه علمی کاربردی اون هم نه مرکز استان گرفت./
انقدر در کارش متبحر که چند مسابقه مختلف شرکت کرد./ و الان از آلمان برایش دعوت نامه آمده برای کار
دعا کنید هدفم را من هم پیدا کنم./ حسابی گم کرده راه شده ام!!!!
دکتری داخل ایران هیچ ارزشی نداره. در ضمن الان دیگه هیات علمی شدن بدون پارتی غیر ممکنه
این تاپیک تو انجمن مانشت رو بخونید کل قضیه رو متوجه میشید :
فراخوان جذب هیئت علمی شهریور ۹۴
ببخشید سرم خیلی شلوغ بود.دیر پاسخ دادم.فرض کن یکی دکتری نرم افزار از فلان کشور گرفته یکی دیگه تخصص جراحی قرنیه از همون کشور گرفته.از لحاظ درامدی و پرستیژ و سختی مسیر با هم مقایسه کنید.کدوم باارزش تره؟
هر دو با ارزش هستن و این مقایسه قیاس مع الفارق هست یعنی دو چیز که از یک دسته نیستن را بخوای مقایسه کنی
با خودت حساب کن که دوست داری مریض مداوا کنی یا برنامه بنویسی
فکر شغل دولتی را از ذهنت بیرون کن مثل هیات علمی شدن چون هم خیلی سخت میشه هیات علمی شد هم به نسبت درسی که میخونی درآمد خوبی نداره
Sent from my LG G3
خلاف قوانین
ویرایش شده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)