یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
دوتا نکته لازمه بگم:اول اینکه تراز بالا همچین هم مهم نیست.مثلا من تا بهمن بلد نبودم چجوری درس بخونم و فقط واسه آزمون درس میخوندم که مسلما این واسه کنکور بازدهی نداره.ولی یه خورده که گذشت یاد گرفتم چجوری درس بخونم و حتی اگر هم تو آزمون خوب نمیزدم به خودم اعتماد داشتم که درسو با منطق کنکور یاد گرفتم و تو کنکور هم واقعا همینجوری شد اونایی که باید میزدمو زدم.مثلا من آخرین آزمون جامع قلم چی ادبیات رو 20 درصد (همین حدودا)زدم ولی میدونستم تو کنکور بهتر میزنم چون منطق کنکور رو میدونستم و تو کنکور 46 درصد زدم.
به خاطر همین هست که میگم اون هدف گذاری شما بیشتر مهمه.شما بالاخره یه بخش هایی رو تو هدفتون نیست که بزنید به خاطر همین نباید انتظار داشته باشید که ترازتون همیشه بالا باشه.
نکته دوم:همه ی این نکاتی که بالا گفتم برای کسیه که سال آخر داره درس میخونه و وقتی نداره اگر شما سوم هستید پس فرصت بیشتری برای درس خوندن دارید (یا اگر تو سال های قبل یه سری از درسارو خوندید)و میتونید مطالب حدفی نداشته باشید پس در نتیجه ترازتون رو بالا ببرید.این که چرا ترازتون پایین میاد رو باید خودتون تشخیص بدبد چندتا عامل باعث پایین اومدن تراز هست:1)منطقی و استاندارد نبودن سوالات اون درس تو آزمون و سخت بودن بی فایده اونها که تقصیر از شما نیست2)خوب یاد نگرفتن شما تو هر درس یعنی مشکل تو تستی خوندن و مفهومی خوندن3)منابع بد برای درس ها4)مطالعه کم5)تقسیم بندی بد زمان و اولویت قرار ندادن دروس اختصاصی6)اتفاقاتی که سر جلسه آزمون میفته مثلا افتادن تو تله تستی یا فراموشی قسمت کوچکی از یه مبحث که باعث بشه نتونید به یک تستی که بلدید پاسخ بدید.
دقیقا.ببینید یکی از ویژگی های خوب آزمونای قلم چی داشتن ایستگاهای جبرانیه که خیلی خوب می شه درس نخونده رو توشون جبران کرد.شما مثلا برای آزمون بعدیتون فصلای مغناطیس و القا رو از فیزک3 رو خوندید و تسلط کافی دارید اما فصلای خازن و مقاومت رو مطالعه نکردید و بهشون تسلط ندارید الان به جای این که بیاید این دو فصل رو که نسبتا حجیم هم هستند برا آزمون بعدی بخونید میاید همون دو فصل رو که بلدید دقیق می خونید و تست می زنید و از مهر ماه که آزمونای اصلی قلم چی شروع می شه اون دو فصل رو هم جبران می کنید و هر وقت هم که آزمونا به سر فصل القا و مغناطیس رسید رو این دو فصل کمتر وقت میزارید و عوضش اون درسایی رو که کمتر خوندید جبران می کنید...درضمن این رو هم بگم که آزمونای تابستون رو بیشتر به چشم یه محک برای آزمونای اصلی کانون که به سبک کنکور هستن ببینید و با پایین بودن تراز تون تو این آزمونا به هیچ وجه نا امید نشید چون که توی سال فرصت جبران براتون زیاد هست...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)