نوشته اصلی توسط Ahmad-Rp
![]()
یک چیز کاملا بی منطقه چون از لحاظ علمی نخبه ها و .. حقشون ضایع میشه
بعد اون کشور هایی که گزاشتی
اینقدر دانشگاه های وسیعی دارن و ظرفیت های بالا که اصلا حق کسی اینجوری ضایع نمیشه و صرفا یک امتیاز هست
موفق باشید
نوشته اصلی توسط mohammacl
![]()
برای شما که عشق اروپایی ممکنه قضیه این شکلی به نظر بیاد !هرکاری اونا میکنن کاملا درسته و همون کار رو ما انجام بدیم میشه بی عدالتی !
شما برو صفحه قبل رو ببین کلی در موردش بحث شده

There is enough light for one who wants to see

الان چه ربطی داره ؟ خیلی وقته که جنگ زمینی منسوخ شده ! فرض کنید آمریکا بخواد حمله کنه به ایران ، به نظر شما سرباز میفرسته ؟ ما برای مقابله نیروی انسانی میفرستیم؟
الان جنگ های جدید به صورت ***** شده ! خیلی وقته که کشور ها مستقیم وارد جنگ نمیشن . نمونش جنگ حماس و اسرائیل همین چن سال اخیر که حماس با پشتیبانی ایران و اسرائیل با پشتیبانی آمریکا وارد جنگ شدن و نتیجه رو خودتون میتونید ببینید تو سایتای خبری !
عزیز دل برادر من زیاد مجبور نیستم که برای جنابعالی مدرک بدم . و الزامی هم به این کار ندارم . جریانی که تعریف کردم سرنوشت تلخ هم محله ایمون بود و شما میتونید هرطور که دوست دارید برداشت کنید . میتونید فکر کنید دروغه اصلا برای من مهم نیست . مهم اینه که بیشتر افرادی که سهمیه ندارند و بهشون بر نمیخوره خودشون بارها چنین تجربه هایی داشتند
از قرار معلوم اونهایی که خودشون از همه بیشتر سهمیه دارند در برابر بقیه موضع گرفتند
خیلی چیزهای دیگه هم هست که نمیشه گفت
یکی از دوستان حرف قشنگی میزد : وقتی تو کنکور به این بزرگی اینچنین میشه میخواید باور کنیم تو دانشگاه به حال خودشون رها میشند ؟
دیگه بحثی ندارم حرف زدن بی فایدست . چونکه بقیه به تبعیض معترض و سهمیه دار ها هم کاملا مخالف انتقاد ها هستند
پس از الآن تا نوروز 1395 هم اینجا حرف بزنیم به هیچ نتیجه ای نمیرسیم
![]()
پـسـر زمـسـتـان
در حال حاضر 102 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 102 مهمان)