خدایا شکرت
هر چیز ب درد بخوری قبول شدین برین
پرسناری علوم ازمایشگاهی و....
سال دیگه تضمینی نیس همینم بیارید !
هرروز ی مدل پذیرشه
سال دیگه ممکنه ازادم تغییر کنه
شما برین
دريافت تاييديه تحصيلي دوره پيش دانشگاهي از ادارة پست براي كليه پذيرفته شدگان الزامي است.
این چیه؟
توشرایط ثبت نام دانشگا آزاد تهران پرشکیه
کسی اظلاع داره؟
خدایا شکرت
.........
سلام
من علی هستم. دیروز چهارشنبه 18 شهریور 94 پس از 6 ترم انصراف قطعی خودمو از دامپزشکی اعلام کردم.
نظرات و تجربیات شخصی خودم رو براتون مینویسم و سعی میکنم هیچ غرض ورزی تو صحبتام نباشه.
در درجه ی اول باید بگم که تو این رشته نباید به هیچ وجه خودتونو با پزشک مقایسه کنید، نه از نظر درآمد و نه از نظر شرایط کاری و نه حتی پرستیژ اجتماعی.
شرایط کاری که خب تو ایران غیر از سالی 2 نفر ارتش و 4 نفر سپاه استخدامی وجود نداره، میمونه کشتارگاه ها و سازمان دامپزشکی که مثل هر ارگان دولتی دیگری استخدامشون خیلی کمه و پارتی بازی شدیدی هم میشه. پس یا باید داروخانه ی دامپزشکی و یا کلینیک دام کوچک احداث کنی، تو شهری مثل تهران که داروخانه دامپزشکی مراجعین خیلی کمی داره ولی هم کلاسی های شهرستانیم میگفتن تو ده و روستایی که دامداری زیاد داشته باشه داروخانه وضعش بدک نیست.
درباره کلینیک دام کوچک هم تا اسم در نکنی عملا مراجعه کننده ای نداری، لا اقل تو تهران که اینجوریه، کسی که با کلی هزینه سگ نگهداری میکنه نمیاد دامشو بده دست یه فرد ناشناس. 4 الی 5 تا کلینیک معروف تو تهران داریم که اکثر کسایی که پت نگهداری میکنن به اونجا مراجعه میکنن.
گفتم نباید خودتونو با پزشک مقایسه کنید چون کار پزشکی تو ایران تعرفه گذاری شده، یعنی یه پزشک وقتی تو بیمارستان بیمارشو بستری میکنه پوله که واریز میشه به حسابش، از لحظه ی بستری تا ترخیص تک تک آمپول ها، سرم ها، سوند گذاری ها و... برای اون پزشک تعرفه گذاری شده و سر ماه بعنوان کارانه دریافت میکنه، متوجه شدید چیشد؟! پرستار ها و بهیار ها تزریقات و همه ی کارهای مریض رو انجام میدن و پولش رو پزشک میگیره.
ولی تو دامپزشکی اگه فرضا تو یه دامداری قراردادی استخدام شدین شما فقط هزینه ویزیت دریافت میکنید و تعرفه گذاری ها به کاردان دامپزشکی پرداخت میشه، به چشم خودم دیدم یه کاردان تو یه دامداری تزریقات و ضد عفونی و خیلی کارا انجام میداد ماهی 4 میلیون درآمدش بود ولی به دامپزشک ماهی 900 تومن حق ویزیت میدادن. البته میشه با چند تا دامداری همزمان قرارداد بست و ازهر کدوم حق ویزیت دریافت کرد ولی نه برای هر دامپزشکی، اساتید دانشگاه و دامپزشک های خیلی معروف فقط همچین موقعیتی دارن.
از نظر پرستیژ و شرایط کاری هم بجز کلینیک که دربارش گفتم، کار دامپزشک تو طویلس، هر وقت از بیمارستان دانشکده میومدیم بیرون بوی تعفن تمام سر و صورتمون رو در بر میگرفت.
یه نکته بگم اینه که یه عده میان دکتری دامپزشکی بخونن که دامداری بزنن، اولا وضع دامداری ها تو ایران خوب نیست دوما تو 6.5 سالی که دکتری میخونی کلا 10 واحد درباره دامداری میخونی. از طرفی مجوز بهره برداری و احداث دامداری رو به آدم بیسواد هم میدن، از نظر من عمرتون هدر میره اگر با چنین قصدی وارد این رشته میشین.
ببخشید که یه مقدار طولانی شد حرفام
اگه سوالی بود درخدمتم. سرفراز باشید.
ب نظر شما بهداشت حرفه ای ازاد بروجرد ارزششو داره ک برم یا بمونم سالی دیگه ...کسی اطلاعی درباره هزینه هر ترمش داره..ممنون میشم جواب بدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)