امشب
دوشنبه
سه شنبه
چهار شنبه
پنجشنبه
جمعه
نتایج گم شده!
نوشته اصلی توسط Blackfire747 نه عاقا اینا نتیجه بیار نیستن . اصن کلا اکثر ادارات کشور ما اینطورین . مثلا من پارسال مسابقات خوارزمی شرکت کردم ، به دفاعیه دعوتم کردن دیدم نه تنها پروژمو نیگا نکردن حتی گمشم کردن پروژه ای که 5 ماه روش کار کرده بودم زدن ترکوندن منو سنجش هم احتمالا تو همین مایه هاست. شما مسابقه رو با سازمان سنجش مقایسه میکنید؟؟؟؟! ...
نوشته اصلی توسط mobina1376 عزیزم اجی نوشته امشب از سوی سازمان سنجش اعلام میشه..مطمعن باش امشب نتایج رو سایته اره راست میگی
نوشته اصلی توسط mobina1376 نه نمیخواد...همین ک اینو فهمیدم بسه..ساعت 11-12میاد...چقد سوال کنن اخه..مسخره بازی شد دیگه شانسمون گفته شما اونجا جواب نمیدی
نوشته اصلی توسط mobina1376 نه نمیخواد...همین ک اینو فهمیدم بسه..ساعت 11-12میاد...چقد سوال کنن اخه..مسخره بازی شد دیگه نه اونا که جواب ساعتو نمیدن منظورم اینه با ترفندی از زیر زبونشون بکشیم واقعا امشبه یا نه...................
نوشته اصلی توسط mobina1376 شما مسابقه رو با سازمان سنجش مقایسه میکنید؟؟؟؟! ... همچین میگین مسابقه رو با سازمان سنجش مقایسه میکنین که انگار سازمان سنجش از ته آسمون افتاده بابا اینا سوال طرخ میکنن خودشون جوابو بلد نیستن.
نوشته اصلی توسط payezee شانسمون گفته شما اونجا جواب نمیدی من اونجا بودم انقد ازم سوال میپرسیدم تهدید ب مردود میکردم کسی دیگه سوال نپرسه نوشته اصلی توسط sars نه اونا که جواب ساعتو نمیدن منظورم اینه با ترفندی از زیر زبونشون بکشیم واقعا امشبه یا نه................... ول کنید باو...ی وقت میفهمم ما فهمیدیم امشب میاد بعدش میگن بزار فرداشب بزاریم خیط شن
من از سنجش در مورد این اطلاعیه پرسیدم تا ببینم چی جواب می دن
نوشته اصلی توسط Blackfire747 همچین میگین مسابقه رو با سازمان سنجش مقایسه میکنین که انگار سازمان سنجش از ته آسمون افتاده بابا اینا سوال طرخ میکنن خودشون جوابو بلد نیستن. درسته جوابارو رو بلد نیستن ولی دیگه از نظر امنیت کامله
نوشته اصلی توسط sars نه اونا که جواب ساعتو نمیدن منظورم اینه با ترفندی از زیر زبونشون بکشیم واقعا امشبه یا نه................... حال کردم با این حرفت . ماشالا انقدر مقاومت نشون میدن که انگار یه سازمان اطلاعاتی خفن هستن.
نوشته اصلی توسط hsam من از سنجش در مورد این اطلاعیه پرسیدم تا ببینم چی جواب می دن کاش نمیپرسیدی...
نوشته اصلی توسط mobina1376 کاش نمیپرسیدی... چیه مشکلی هست حذفش کنم
نوشته اصلی توسط hrm333 سلام دوستان ابتدای این مقاله رو بخونید نوشته امشب! دانشگاه: آغاز يک راه، نه پايان آن-پیک سنجش مرررررسي خوش خبر باشي Sent from my tapatalk with apple iphone
نوشته اصلی توسط hsam چیه مشکلی هست حذفش کنم چیه بدبخت شدی رفت. بابا بدبخت شدی رفت با این سابقه خرابت اگه یه بار شده همه رو از اول محاسبه کنن تورو حدف میکنن. شوخی کردم خدانکنه...
نوشته اصلی توسط hsam چیه مشکلی هست حذفش کنم اخه میفهمن ما فهمیدیم بعدش میخوان انتقام این همه سوالایی ک پرسیدیم ازمون بگیرن فردا شب نتایجو ب عمد میدن ک خیط شیم
نوشته اصلی توسط Blackfire747 چیه بدبخت شدی رفت. بابا بدبخت شدی رفت با این سابقه خرابت اگه یه بار شده همه رو از اول محاسبه کنن تورو حدف میکنن. شوخی کردم خدانکنه... حالا یه حرفی می زنی پاش وایسا طرف رو ببر توی امپاس اگه من بودم به گریه می نداختمت
در حال حاضر 103 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 103 مهمان)
نمایش برچسبها