دوران افول و عقب ماندگی ملت ها زمانی شروع شد که جای اندیشیدن را "تقلید"، جای تلاش و کوشش را "دعا"، جای فکر کردن به آرروهای بزرگ را "قناعت"، جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" و جای تصمیم عاقلانه را "استخاره" گرفت.
دوران افول و عقب ماندگی ملت ها زمانی شروع شد که جای اندیشیدن را "تقلید"، جای تلاش و کوشش را "دعا"، جای فکر کردن به آرروهای بزرگ را "قناعت"، جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" و جای تصمیم عاقلانه را "استخاره" گرفت.
ویرایش توسط Weidenfeller : 19 تیر 1394 در ساعت 14:22
درسته در همه جای دنیا هست اما در بعضی از کشورها شدتش بیشتر و در بعضی کمتر هست که متاسفانه کشور ما جز دسته ی اول هست
در هر فرهنگی چنین کارهایی وجود داره که باز متاسفانه چون ما ایرانیها در اکثر کارها عادت به افراط داریم این قضیه هم مستثنی نیست و واقعا بعضی از کارها به شدت آزاردهنده میشهآره وقتی اونا قمه زنی مارو میبینن وقتی میبینن جلوی عروس دوماد گوسفند قربونی میکنیم به ما میگن وحشی و بی فرهنگ
ولی به گاو بازی اسپانیایی ها بی فرهنگی نمی گن به اونا بی فرهنگ نمیگن که یه حیوون رو با نیزه میزنن و بعد میدون
اما: وقتی ما به خودمون احترام نمیزاریم،وقتی فرهنگ استفاده از خیلی از چیزها رو بلد نیستیم،وقتی فساد در خیلی از دستگاها وجود داره،وقتی که یه گردشگر میاد ایران در بهترین شرایط اینطورینگاش میکنن و در بدترین شرایط هم که دیگه بیخیال(مخصوصا اگه دختر یا زن باشه)،وقتی یه ایرانی ب(p)اش رو از ایران بیرون میزاره و با اغراق فراوان از مشکلات ایران حرف میزنه،وقتی که از اولین فرد کشور تا بچه ی ۸-۹ ساله فقط به فکر منافع خودشون هستن،وقتی که دروغ گفتن شده بخش جدا نشدنی زندگیمون،وقتی متلک گفتن یه چیز عادیه،وقتی که خیلی از ماها یا عرب زده شدیم یا غرب زده و صدتا مورد دیگه که با یه گشت کوچیک تو شهر میشه متوجه شد با وجود این شرایط واقعا چه انتظاری از خارجی ها داریم که به ما به عنوان آدمهایی با فرهنگ،باشعور،راستگو،درستک ار و .. . نگاه کنند؟
البته این بدبینی فقط نسبت به ایران نیست و خیلی از کشورها رو شامل میشه
لبخند بزن:>
این را مطمئن باش
هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد
(موقع توهین ها گفته بوده: "من برای این مردم متاسفم زیرا اینگونه واژه ها بسیار غیر دوستانه هستند."
منبع:
جواب مسی به ایرانی ها در فیسبوک - سایت خبری تحلیلی تابناك|اخبار ایران و جهان|TABNAK )
(بعد از عذر خواهی ایرانیان هم گفته بوده: مسي هم با بزرگ منشی در اين مورد پاسخ داد:« ايراني هاي عزيز، نيازي به عذرخواهي نيست. من ميدانم ايران فرهنگ غني اي دارد و من می دانم اینهایی که تهدید کردند ایرانی های واقعی نیستند.
من الان هم فقط سخت تمرين مي كنم تا در بازي مقابل ايران، مدافعان این تیم را اذيت كنم
منبع:
واکنش مسی به عذرخواهی ایرانیان/ عكس - پایگاه خبری تحلیلی فردا | Farda News
بزرگترین عیب ما اینه که تقصیر رو گردن دیگران میندازیم
بابا مردم کین؟ من و شما ها هستیم دیگه ما خودمون رو درست کنیم دو نفر هم از ما یا میگیرن
با خیلی از حرفات موافقم چون وقتی دو تا زن خارجی با دو چرخه وارد شهر خود ما شده بودن شب رو توی یه پارکی چادر زدن چند تا پسر لات علاف دورشون کرده بودن و اذیت میکردن آخرش خودم به پلیس زنگ زدم اومد جمعشون کرد و تا صبح روی سرشون مامور بود تااذیتشون نکن
الان فکر و ذکر خیلی از پسرا و دخترا شده مسائل جنسی و کسی که بهش اهمیت نمیده رو بی فرهنگ می دونن
کسی که با جنس مخالف ارتباط نداشته باشه شده مذهبی و کهنه مغز و ....
تاکی میخواییم اجزا بدیم به ما توهین کنن و ماهم بگیم حق دارن
آره ما خیلی عیب داریم و لی خیلی هم خوبی داریم اگه ده تا بینمون خرابه عوض 20 تا درسته
چرا همیشه نیمه خالی رو میبینیم چرا؟
یه تشکر از همه شما هایی که این تاپیک رو دیدید
یه ماهی میشد این تاپیک رو ایجاد کرده بودم ولی کسی سراغش نمی اومد داشتم نا امید میشدم
خیلییییییییی ممنون
خب بعضی جاها باید تقصیر رو گردن دیگران بندازیم چون حق داریم
متاسفانه مشکل خیلی حادتر از اینهاست یاد نمیگیرن، امتحان کنید اگه هم بگیرن فردا فراموش میکنن
کسی که توهین میکنه خودش بویی از فرهنگ نبرده و ما اگه بی عیبترین جامعه هم باشیم باز هم یه عده ب-ی-شعور هستن که بخوان به ما توهین کنن و قطعا هم حرف اونها ارزشی نداره و توهین و بدبینی یه ذره با هم فرق داره مثلا ما یه افغانی رو میبینیم بهش توهین نمیکنیم اما حس خوبی هم نسبت بهش نداریم و در خارج هم همینطور وقتی خودتون رو ایرانی معرفی میکنید در خیلی از موارد تغییر چهره فرد یا تغییر لحن صحبت کردنش رو متوجه میشید و به نظر من این توهین نیست به خاطر بد بودن خیلی از ماهاست که دیدشون نسبت به همه ی ایرانیها به این صورت شده که کاملا هم حق دارنتاکی میخواییم اجزا بدیم به ما توهین کنن و ماهم بگیم حق دارن
من که خوبی آنچنانی ندیدم البته شاید نخواستم ببیننم ولی فکر نکنم به اندازه بدیهامون خوبی داشته باشیم!!!!آره ما خیلی عیب داریم و لی خیلی هم خوبی داریم اگه ده تا بینمون خرابه عوض 20 تا درسته
چرا همیشه نیمه خالی رو میبینیم چرا؟
لبخند بزن:>
این را مطمئن باش
هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد
ویرایش توسط ناخدا : 19 تیر 1394 در ساعت 15:44
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
صد در صد در ایران هم هست چون همه جا یه عده هرزه پیدا میشه ولی خودت بگو 70 درصد میشه ؟؟؟؟این آمار یه فاجعه اس
حتی حیون ها هم ********** ندارند و اینا اونو یه آزادی میدونن و بهش افتخار میکنن (البته اینم میدونم که بیشتر مردم کشورشون بااون مخالفن)
منظورم این نیست که چون اون کارو میکنن تروریستن من گفتم که خودشون بدونن چی هستن بعد ما بگن تروریست
داداش جمله ی دومتو بخون اینه جملت :
حتی حیون ها هم ********** ندارند و اینا اونو یه آزادی میدونن و بهش افتخار میکنن (البته اینم میدونم که بیشتر مردم کشورشون بااون مخالفن)تو ایران هم یه همچین افتخاراتی داریم و حیوون زیادن ..طرف رفته زیر عکس پسره کامنت گذاشته قربون اونجات برم .. جون چه هیکلی و ... ... اصطلاح بچه باز هم که کلن شاخه واسه بقیه
![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)