آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 21 از 22 نخستنخست ... 11202122 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 301 به 315 از 318
    1. Top | #301
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farzaneh15 نمایش پست ها
      واسه زمین چی پیشنهاد میدین؟؟

مهر ماه ، خیلی سبز ، دریافت
      دریافت
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

2. Top | #302
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ادبیات:کتاب های موضوعی الگو.
      عربی:عربی به زبان ساده مبتکران+جامع تست الگو.
      دینی:گاج طوسی.
      زبان:مبتکران.
      زمین:کتاب درسی+هفت چیز خیلی سبز.
      ریاضی:جامع مهروماه+خیلی سبز+تخته سیاه.
      فیزیک:الگو+گاج.
      زیست:الگو+گاج.
      شیمی:مبتکران+جامع گاج.

3. Top | #303
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منابع من به عنوان یه :

ادبیات : گاج سبز برای آموزش + جامع خیلی سبز برای تست

عربی :---» آموزش : ایادفیلی + جامع خیلی سبز برای تست

دین و زندگی : گاج نقره ای + آیات و نکات گاج

زبان : جامع مبتکران (شهاب اناری... خودش رتبه 1 بوده)

زمین : هفت چیز خیلی سبز

ریاضی : آموزش کوله پشتی پیش و پایه + تست 30 سال کنکور آبی قلم چی (البته در موردش شک دارم دارم تحقیق میکنم )

زیست : قطعا . بی هیچ شکی . مطمئنا این ترکیب بسیار عالیه : کتاب درسی + درسنامه خیلی سبز+ تست الگو (اشکان هاشمی) + خود آموز ژنتیک قلم چی (مال علی کرامت !!!! واقعا دمش گرم) + من خودم گیاهی تخته سیاه رو دارم (آرامفر) ولی تعریف گیاهی به زبان آدمیزاد مهر و ماه رو هم شنیدم.... ولی خودم قصد ندارم عوض کنم به اندازه کافی کتاب دارم ! + تصویری قلم چی + کتاب های لقمه مهر و ماه که هم خوبن هم کوچیک زار میزنه واسه مرور توی تاکسی و این حرفا !!!

فیزیک : پیش و پایه گاج نقره ای

شیمی : اصلا حرفشو نزن فقط و فقط داش بهمن
      .... بهمن رو میگم ... نمیشناسی ... اه .بابا بهمن بازرگان ........
      همون که میگن مولفه .... مولفا کجا بود ؟ اها .... مبتکران !

شیمی فقط مبتکران !!!! (یه نگاه به سوالای 93 بنداز بعد دیگه ............. !)

حالا هم دیگه خود دانی و دیگر هیچ .....!

4. Top | #304
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط emad9574 نمایش پست ها
      منابع من به عنوان یه :

ادبیات : گاج سبز برای آموزش + جامع خیلی سبز برای تست

عربی :---» آموزش : ایادفیلی + جامع خیلی سبز برای تست

دین و زندگی : گاج نقره ای + آیات و نکات گاج

زبان : جامع مبتکران (شهاب اناری... خودش رتبه 1 بوده)

زمین : هفت چیز خیلی سبز

ریاضی : آموزش کوله پشتی پیش و پایه + تست 30 سال کنکور آبی قلم چی (البته در موردش شک دارم دارم تحقیق میکنم )

زیست : قطعا . بی هیچ شکی . مطمئنا این ترکیب بسیار عالیه : کتاب درسی + درسنامه خیلی سبز+ تست الگو (اشکان هاشمی) + خود آموز ژنتیک قلم چی (مال علی کرامت !!!! واقعا دمش گرم) + من خودم گیاهی تخته سیاه رو دارم (آرامفر) ولی تعریف گیاهی به زبان آدمیزاد مهر و ماه رو هم شنیدم.... ولی خودم قصد ندارم عوض کنم به اندازه کافی کتاب دارم ! + تصویری قلم چی + کتاب های لقمه مهر و ماه که هم خوبن هم کوچیک زار میزنه واسه مرور توی تاکسی و این حرفا !!!

فیزیک : پیش و پایه گاج نقره ای

شیمی : اصلا حرفشو نزن فقط و فقط داش بهمن
      .... بهمن رو میگم ... نمیشناسی ... اه .بابا بهمن بازرگان ........
      همون که میگن مولفه .... مولفا کجا بود ؟ اها .... مبتکران !

شیمی فقط مبتکران !!!! (یه نگاه به سوالای 93 بنداز بعد دیگه ............. !)

حالا هم دیگه خود دانی و دیگر هیچ .....!

داداش آیات و نکات گاج می ارزه بخرمش؟؟
      واسه آموزش ریاضی من مبتکران قرمزو دارم به نظرت کوله پشتی بگیرم یانه؟؟میانگین توی کانون 40 میزنم
      الان دارم ژنتیک تخته سیاه میخونم اگه همزمان خودآموز قلم چی بخونم مشکلی داره؟؟اصلا بخونمش؟؟

5. Top | #305
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sako نمایش پست ها

داداش آیات و نکات گاج می ارزه بخرمش؟؟
      واسه آموزش ریاضی من مبتکران قرمزو دارم به نظرت کوله پشتی بگیرم یانه؟؟میانگین توی کانون 40 میزنم
      الان دارم ژنتیک تخته سیاه میخونم اگه همزمان خودآموز قلم چی بخونم مشکلی داره؟؟اصلا بخونمش؟؟

1- اگه خود کتاب گاج رو داری نه ... اینو واسه بچه هایی گفتم که خیلی سبز یا الگو دارن
      2- اگه باهاش خوب یا میگیری نه نیازی نیس اخه ریاضی یعنی تست ... فقط و فقط ...واسه همینه که خودمم در گیر یه منبع تست خوب هستم ...
      3-اگه ژنتیک تخته سیاه رو میخونی خیلی خوبه ... خودمم دارمش ولی قبلن خوندمش دیگه لازم ندونستم بگمش .... ژنتیک علی کرامت کتاب عالیه .... اگه بخوای بخونیش و وقت داشته باشی خیلی خوبه

ولی یه نصیحت از یکی از دبیرامون بگم که پارسال گوش نکردم و شدم 5738 منطقه 2 ولی امسال کردمش آویزه گوشم انشالا که نتیجه بگیرم:
      ( بچه یه کتاب رو از کتابایی که داری رو مث آدم بشین بخون هر وقت خوب تمومش کردی برو سراغ بقیه منابع او درس )...

میدونی منظورش چی بود ... میگفت اینقدر سراغ این نرو که کدوم کتاب بهتره . و شاید فلان کتاب نکات بیشتری داره و اگه نخونمش قبول نمیشم و..... به خدا راس میگفت ! الان دارم میفهمم .... آخه من گوش نکردم اینه که الان یه سال از بقیه دوستام عقبم که همشون دارن پزشکی میخونن ... اونا گوش کردن وشدن رتبه های
      114 و 147 و 150 و 238 و433 و 442 و 470 و 545 و 556 و 671 و 682 و 1117 و 1123 و 1314 و 1321 و 1407 و 2256 و 2913 و ...... وای خیلین.... آره بچه ای تیزهوشان خرم آباد هستن که اکثرا پزشکی و دندون و دارو قبول شدن و رفتن ولی منی که نمیگم ازشون بهتر ولی هم سطح بودم موندم واسه سال بعد .... بازم خدایا شکرت ...... أَلاَ بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُخدایا میشه مث همیشه یه نگاهی به این بنده مغرورت کنی شاید آدم شده باشه ..... وای خیلی دارم حرف میزنم ...انشاالله 22 خرداد سال 94 روزی واسم بشه که با کمک . توکل به خدا بتونم به آرزوم یعنی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برسم ....
      وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ

6. Top | #306
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط emad9574 نمایش پست ها

ولی یه نصیحت از یکی از دبیرامون بگم که پارسال گوش نکردم و شدم 5738 منطقه 2 ولی امسال کردمش آویزه گوشم انشالا که نتیجه بگیرم:
      ( بچه یه کتاب رو از کتابایی که داری رو مث آدم بشین بخون هر وقت خوب تمومش کردی برو سراغ بقیه منابع او درس )...
      ................

======= >>> خیلیامون خیلی چیزا از این ور اون ور میشنویم، یا حتی ممکنه معلم یا مشاورمون بگه، یا حتی یکی که میدونیم دوسمون داره و دلسوزمونه، ولی .............. ==== >>> ولی «باور و پذیرش مطلب» و اینکه «چه جوری به حرف طرف اعتماد کنیم»، کمی کارو پیچ میده ====== >>>> نه تنها واسه کنکور و این حرفا، به طور کلی، در خیلی از جوانب زندگی این طوریه ! ==== >>> اعتماد و پذیرش شرط اساسی ثباته ======= >>>> یا باید طرف واسمون شناخته شده باشه، یا باید خودمون یاد گرفته باشیم که چه جوری میشه به طرفمون و به حرفش اعتماد کرد، و این واقعا خودش یه تجربه است ! یه تجربه ی بزرگ که شاید واسه بعضیا به همین راحتیا به دست نیاد و مجبور بشن واسش بهای سنگینی بدن !!

....................
      ویرایش توسط Mr. ARAD : 13 دی 1393 در ساعت 01:21

7. Top | #307
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط esilovexp نمایش پست ها
      این واقعا خودش یه تجربه است ! یه تجربه ی بزرگ که شاید واسه بعضیا به همین راحتیا به دست نیاد و مجبور بشن واسش بهای سنگینی بدن !!

....................
      واقعا درسته .... بهای سنگین ..... داغونم کرده بود تا چند وقت پیش.. ولی الان یه خدایی دارم که خودش کمکم میکنه تا جبران کنم و ......
      یه روز جمعه از ساعت 8 تا 12.15 بهای سنگین کارایی که کردم رو دادم !!!....

انشاالله یه روز . روز جمعه ای ...از ساعت 8 تا 12.15 خدا کمکم کنه که حقم رو پس بگیرم و جبران کنم ....
      چون الان دیگه به این ایمان دارم که اگه لیاقت هدفم رو نداشتم هیچ وقت به ذهنم خطور نمیکرد که بخوام براش تلاش کنم !

این بهایی که دادم باعث شد غرورم رو . یک دندگیم رو .بی خیالیم رو . و...... ! کنار بذارم و به جاش تفکر درست و منطقی وبدون بلند پروازی های بی حاصل - توکل به خدا - معنی هدف رو از زندگیم وکنکورم رو بفهمم به امید آنکه برای رسیدن به هدفم تا آخرین لحظه تلاش و با توکل به خدا به خواسه ام برسم .......

یه سال رو از دست دادم ولی حضور خدا رو توی زندگیم بدست آوردم ....به خدا ارزشش رو داشت .... من که راضی ام وخدایا شکرت

دوباره تلاش میکنم .....

اشکی که در هنگام شکست میریزید .......
      ........... عرقی است که در هنگام تلاش ریخته نشده !

ان شاءالله ورودی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سال 94

یا حق ....

8. Top | #308
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زیست فقط کتاب همایش دریافت( عمارلو ) + سال به سال الگو + تست های زیست جامع گاج + پاسخ نامه تشریحی

9. Top | #309
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      لطفا راهنمایی کنید :بین خیلی سبز و الگو واسه زیست کدوم بهتره؟؟؟با توجه به ویرایش های جدیدشون

10. Top | #310
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام من یه کتاب تست میخوام که تست های سراسری فیزیک یا ریاضی اخیر رو آورده باشه و از ابی قلمچی ارزون تر باشه! :yahoo (4):

لاحَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ

من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو
      پیش من جز سخی شمع و شکر هیچ مگو
      سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو
      ور از این بی‌خبری رنج مبر هیچ مگو

11. Top | #311
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان من سوم ریاضی هستم ، خرداد هم نهایی دارم
      مبخوام پیش دانشگاهی تغییر رشنه بدم که میدونم روی زیستم حتی اگه ۲۰ هم بگیرم تاثیر مثبتی. نمیاد
      حالا کسی که بخواد زیست رو از صفر بخونه چه کتابی در کار کتاب درسی خوبه؟
      الگو یا خ سبز؟
      یه سوال دیگه کلا با تغییر رشته موافقین؟

12. Top | #312
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      من کتاب تست سال‌های قبل به همراه پاسخ های تشریحی رو میخوام واسه هر درس تهیه بکنم.
      لطفا راهنمایی بکنین که چی بخرم.
      مرسی

13. Top | #313
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان عزیز دیگه دنبال منبع جدید نگردید هر چی داری از روی اون بخونید البته با توجه به این تاپیک منابعتون رو مهندسی کنید .. ان شاء الله که موفق خواهید شد .... یا علی
      اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره
      و شیعته و المستشهدین بین یدیه

14. Top | #314
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      ببخشید آبجی اما اگه رتبه خوب میخوای باید ی خرده سر کیسه رو شل کنی!در ضمن اگه از مهر ماه کتاب های 30 سال کنکور آبی قلمچی ریاضی و فیزیک رو گرفته بودی الان خیالت از این دو درس تا حدودی راحت بود.

15. Top | #315
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      این تاپیک خیلی سنگین شده و آدم حوصله نداره که همه صفحاتش بررسی کنه. لطفا یک نتیجه کلی که کدوم منابع خوب هستند بنویسید.تا تمام دوستان بتونند به راحتی استفاده کنن.(فقط یک نتیجه کلی بنویسید که کدوم منابع برای تجربی برترینها هستند)

صفحه 21 از 22 نخستنخست ... 11202122 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

com، http، konkur، فقط، فیلی، فیزیک، فاگوزیست، فار، فارسی، فر، فرق، فشرده، قلم، قارچ، قبلا، قرابت، لیسانس، لطفا، مفهومی، مفیده، ممنون، من، منو، منابع، منابع مطالعاتی.منبع دروس کنکوری، منابع کنکور 94، منابع کنکوری که انتخاب کردم برای کنکور 94 درسته؟، منابعی، مناسب، منبع، منظم، مهم، مهر، مهر و ماه، مولف، می، میکنم، میکرو، میکروطبقه بندی گاج، میگن، میخوام، میخواستم، میدن؟، میدونه، میدید، میرم، میشم، میشن، میشه، ماه، مبتکران، مبحث، متن، مثل، مجموعه، محوری، محبی، محترم، مختلف، مشکل، مشاوره، مشاوره برنامه ریزی مشاوره تحصیلی، مشاورین، مشابه، مطابق، معلم، معرفی، نقره، نمونه، چند، چه، چون، چی، نیاز، چیز، نیست، نیستم، نکات، نکته، نگه، نام، نامه، چاپ، نبود، نتونستم، نرم، نرم افزار، نشر، نظر، نظرتون، هفت، هم، همه، همون، همین، همایش، همراه، هیچی، ها، های، هایی، هارو، هر، هرکسی، هست، هستم، هستند، ولی، واسه، یه، یک، یکی، یکبار، یا، یعنی، ژنتیک، کلاس، کم، کمک، کنم، کنن، کنه، کنید، کنید؟، کنکور، کنکور 93، کنکور 94، کنکوری، کنکوری 94، که، کامل، کامپیوتر، کتاب، کتاب های کنکوری، کتابه، کتابی، کدوم، کردم، کرده، گفت، گنج، گیاهی، گاج، پنج، پیش، پیشنهاد، پایه، پارسال، پزشکی، پس، پست، ؟؟؟، آقای، آموزش، آیا، آیات، آدرس، آره، افزار، الگو، البته، ام، اموزش، اما، اماده، امتحان، امروز، امسال، انگلیسی، اناری، انتخاب، انتشارات، اند، این، اینکه، ایاد، ایادفیلی، اگر، اختصاصی، ادبیات، ادغام، ارام، از، ازمایشی، اسم، اساتید، استفاده، اصلا، اضافه، بقیه، بلد، بچه، بندی، به، بهم، بهمن، بهتره، بهترین، بهش، بودم، بودن، بوده، بیاتی، بیشتر، بگم، بگن، بگید، بگیرم، با، بالا، بالای، بانک، باید، بار، بازرگانی، باشه، بخونم، بخش، بدون، بدونم، بدید، برای، بزنم، بشم، بعضی، تقریبا، تمامی، تمرین، تهیه، تهران، تو، تابستون، تاثیر، تازه، تجربی، تحصیلی، تخته، تراز، تست، تصویری، تغییر، ثبت، جمع، جمع بندی، جوابمو، جور، جامع، جداگانه، جزوه، جزوات، حفظ، حل، حجم، حد، حدود، حذف، خوندم، خوندن، خوام، خوب، خوبی، خودم، خیلی، خیلی سبز، خاطر، خدمت، خدا، دنبال، دوسال، دوستان، دوستانی، دیگه، دکتر، دانشگاه، دادم، دار، دارم، دارن، داره، دارید، داشته، دبیر، دبیرستانم، در، درود، دروس، درباره، درس، درسنامه، درسی، رفتم، رقمی، رو، روی، روز، روش، ریاضی، راهنمایی، راهنمایی‏، رتبم، رتبه، رشتم، رشته، رشته تجربی، زمین، زنی، زیر، زیست، زبان، سلیمان، سوال، سیاه، سال، ساده، ساعت، سبز، سبطی، سری، سریع، سراسری، سراغ، سطح، سعید، شما، شناسی، شهاب، شیمی، شیمی 2، شیمی 3، شاید، شارش، شدم، شده، شروع، شرکت، صفر، صورت، علاقه، عمومی، عمارلو، عالی، عالیه، عربی، عزیز

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن