X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 8 از 13 نخستنخست ... 789 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 106 به 120 از 190
    1. Top | #106
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AliRZ نمایش پست ها
      اقا پرینترم یه کم کمرنگ چاپ میکنه مشکل داره ؟! کسی بلده تنظیمات پرینتر رو ؟

فکر نمیکنم به تنظیمات پرینتر ربط داشته باشه . ممکنه جوهرش در حال تموم شدن باشه که کمرنگ چاپ کرده .
      در مورد مشکل داشتن یا نداشتن نمیشه پیش بینی کرد . آخر جلسه کارتهای ورود به جلسه رو جمع میکنن . ممکنه اون لحظه گیر بدن .

من برای کنکور ارشد که کارتم رو پرینت گرفتم چون پرینترم خراب بود یه خط در میون کارت رو چاپ میکرد . دوبار ازش پرینت گرفتم که اون قسمت هایی که یکی نداره رو یکی دیگه داشته باشه . سر جلسه موقعی که میخواستم کارتم رو تحویل بدم ، اون کسی که جمع میکرد گیر داد که چرا این کارتت این طوریه . من هم پشت کارت رو بهش نشون دادم و براش همین ماجرا رو توضیح دادم. هیچی دیگه ! خنده اش گرفت . گفت ولی خوب کاری کردی دوبار پرینتش کردی
      هیچ میدانی چرا چون موج
      در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟
      زان که بر این پرده ی تاریک،
      این خاموشی نزدیک،
      آنچه می خواهم نمی بینم،
      و آنچه می بینم نمی خواهم.

2. Top | #107
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezagmi نمایش پست ها
      چندتا برگه a4 بعنوان چرک نویس میبرم
      دو سه رنگ خودکار میبرم
      مداد ترجیحا b3 سه تا
      مدادتراش
      پاک کن
      7 8 تا شکلات
      بطری آب یخ زده(تا ساعت 10 همش آب میشه!)
      دستمال کاغذی
      سنجاق
      ساعت
      کارت ملی
      و مهمتر از همه کارت ورود به جلسه!
      --------------------
      درمورد بردن یا نبردن ماشین حساب ساده و جدول تناوبی هنوز تردید دارم
      نظر شما چیه؟

مشکلی نیست
      شما میتونید هرگونه کتاب - جزوه و ... ببرید سر جلسه

موبایل هم میشه برد

3. Top | #108
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MahMoUoD نمایش پست ها
      مشکلی نیست
      شما میتونید هرگونه کتاب - جزوه و ... ببرید سر جلسه

موبایل هم میشه برد

دیدم گوشی هم بردن
      جزوه و کتاب ک عددی نیس!
      آخه نوشته وسایل حافظه دار طفلی ماشین حساب من همین جمع تفریق بعدی رو ک بش میدی قبلی رو فراموش میکنه
      درباره جدول تناوبی حرفی زده نشده!تو امتحانات نوبت هم جدول تناوبی رو میدن دیگه!!البته فقط میخوام بدونم بردنش ممنوع هست یا نه ،نیازی بهش ندارم

4. Top | #109
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezagmi نمایش پست ها

دیدم گوشی هم بردن
      جزوه و کتاب ک عددی نیس!
      آخه نوشته وسایل حافظه دار طفلی ماشین حساب من همین جمع تفریق بعدی رو ک بش میدی قبلی رو فراموش میکنه
      درباره جدول تناوبی حرفی زده نشده!تو امتحانات نوبت هم جدول تناوبی رو میدن دیگه!!البته فقط میخوام بدونم بردنش ممنوع هست یا نه ،نیازی بهش ندارم
      همه چی بستگی به مراقب های جلسه داره . وگرنه اصل قانون که میگه همراه داشتن موبایل حتی به صورت خاموش هم تخلفه .
      فکر کنم امتحان هندسه 2 یا فیزیک نهایی بود . مراقب های جلسه از درسهای ما هیچی سر در نمیاوردن . سر یکی از سوالات که همه توش مونده بودن یکی از بچه ها گفت میشه من این سوال رو برای بقیه توضیح بدم چون خیلی بد گفته . مراقب بنده خدا هم گفت باشه . همکلاسی ما هم بلند شد جواب کل سوال رو توضیح داد و هیچ کدوم از مراقب ها چیزی نفهمید

برعکسش روز کنکور زبان ، مراقبش خیلی وحشتناک بود. ما قبل از اینکه بگه دفترچه ها رو بازکنید داشتیم ریزه ریزه با پلاستیک دفترچه بازی میکردیم که چنان جیغ بنفشی کشید که کی به شما اجازه باز کردن داده و .... . تا آخر کنکور تپش قلب داشتم در حدی که موقع تحویل دادن پاسخ برگ میترسیدم دوباره خشم اژدها بشه منو بخوره

خلاصه این که از هر کار استرس آور که احتمال از بین بردن آرامش و امنیت آزمونتون رو داره بپرهیزید. مثل بچه ادم برین کنکورتون رو بدین و برگردین
      هیچ میدانی چرا چون موج
      در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟
      زان که بر این پرده ی تاریک،
      این خاموشی نزدیک،
      آنچه می خواهم نمی بینم،
      و آنچه می بینم نمی خواهم.

5. Top | #110
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      این دعا رو قبل کنکور بخونید آرامش عجیبی به آدم میده یا اگه دارینش همراهتون ببرین
      بِسمِاللهِالرَّحمن الرَّحیم.
      نادِ عَلیاً مَظهَرَالعَجائِب تَجِدهُ عَوَناً لَکَ فِی النَوّائِب لی اِلیَاللهِحاجَتی
      بخوان علی علیه السلام راکه مظهرکمالات وصفات عجیبه است تایاری کننده تودرتمام مشکلات وسختیها باشد،این بنده ناچیزپیوسته به خدانیازمند است
      وَعَلَیهِ مُعَوَّلی کُلَّما اَمَرتَهُوَرَمَیتَ مُنقَضی فی ظِللّاللهِوَیُضِلل اللهُلی
      ومن در تمام امورم بر آن حضرت متوسل شده وتکیه کرده ام وامورگذشته و آینده ام را در زیر سایه لطف خدا گذرانم
      اَدعُوکَ کُلَّ هَمٍ وَغَمًّ سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَیااللهُبِنُبُوَّتِکَ یامُحَمَّدَ بِوَلایَتِکَ
      و برای رفع و دفع هر ناراحتی و مشکلی خدایا ترا میخوانم تا مشکل حل و مساله روشن شود قسم به بزرگیت ای خدا و قسم به پیامبریت ای محمد (ص) و به ولایت و امامت تو
      یاعَلِیُّ یاعَلِیُّ یاعَلِیُّ اَدرِکنی بِحقِّ لُطفِکَ الخَفیَّاللهِاَکبَرُاَنامِن شَرِّ
      ای علی (ع) ای علی (ع) ای علی (ع) مرا دریاب بحق لطف و محبت پنهانت خدا بزرگتر از آن است که توصیف شود ومن از شر
      اَعدائکَ بَریءٌاللهُصَمَدی مِن عِندِکَ مَدَی وَعَلَیکَ مُعتَمِدی بِحقِّإِیاکَ نَعبُدُ
      دشمنانت بیزاری میجویم خدای بی نیاز، بی نیاز کننده من است ومن از سوی تو یاری و مدد میشوم و بر تو اعتماد وتکیه دارم بحق ایاک نعبد
      وَ إِیاکَ نَستَعینُ یااَبالغَیثِ اَغِثنی یااَبَاالَحَسَنَیناَدرِکنی یاسَیفَاللهُاَدرِکنی
      و ایاک نستعین ای پدرِ کمک و یاری کردن مرا یاری کن و به فریادم رس ای پدر حسنین مرا دریاب ای شمشیر خدا مرا دریاب
      یابابَاللهِاَدرِکنی یاحُجَّهَاللهِاَدرِکنی یا وَلِیَّاللهِاَدرِکنی بِحَقَّ لُطفِکَ الخَفیَّ
      ای در و دروازه خدا مرا دریاب ای حجت و راهنمای خدا مرا دریاب ای ولی خدا مرا دریاب قسم به آن لطف پنهانت
      یا قَهّارُتَقَهَّرتَ بِالقَهرِوَالقَهر ُفی قَهرِ قَهرکَ یاقَهارُیاقاهِرَالعَدُوّ یاواِلیَ الوَلِیَّ
      ای غالب و پیروزمند و برتری یابنده برهمه به قهر وسلطنت خدایی وحال آنکه قهر وسلطنت در تفوق وغلبه و پیروزی توست ای غالب و پیروزمند بر دشمن ای دوستِ دوست خدا
      یامَظهَرَ العَجائِبِ یامُرتَضی عَلِیُّرَمَیتَ مِن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِاللهِوَسَیفِاللهِ القاتِلِ
      ای مظهر صفات عجیبه ای مرتضی علی یقین دارم برمن هر کسی بخواهد ظلم وستم روا دارد تو مولا او را به تیر وشمشیر کشنده بر زمین زده و از پای درمی آوری
      اُفَوَّضُ اَمری اِلیَاللهِاِنَّاللهُبَصَیرٌ بِالعَبادِوَاِلحُکُماِلهٌ واحِدٌ لااِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیمُ
      من تمام امورم را به خدا وگذار میکنم بدرستیکه خداوند بصیر و بینا و آگاه بر بندگان است و قول خداوند است که در قرآن فرمود خدای شما خدای واحد است و غیر از او خدایی نیست بخشنده و مهربان است
      یاغیاثَالمُستَغییَنِ یا دَلیلَ المُتَحیِّرِینَ یااَمانَ الخائِفینَ یامُعینَالمُتَوَکِلینَ
      ای فریاد رس فریاد خواهان مرا دریاب ای راهنمای سرگردانان ای امان و آرامش دهنده ترسندگان ای یاری کننده پناه آورندگان
      یا رَاحِمَ المَساکینَ یا اِلهَ العالَمَینَ بِرَحمَتِکَ وَصَلَّیاللهُعَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَالِهِ اَجمَعین وَالحَمدُاللهِرَبِّ العالَمینَ.
      ای رحم کننده بر فقرا و بیچارگان ای پروردگار عالمیان مرا دریاب به رحمت بیکرانت و درود بر سید وآقای ما حضرت محمد (ص) و خاندان اوبود و ستایش وحمد برای پروردگار جهانیان است وبس .

6. Top | #111
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه کت شیک و یه کلت 18 که اگه عمومی رو خواستن بگیرن ازتون کتتونو اروم بزنین کنار و کلتو که به کمرتون بستین نشون یارو بدین و اونم چشماشو درشت کنه نگاهتون کنه بگه دختربچه دارم و شما هم با حالت جدی بهش اشاره کنین که اون مکانو زودتر ترک کنه !

7. Top | #112
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شیشه آبی که میبرید روش پلاستیک آرم و تبلیغ شرکت نباشه،هیچ پلاستیکی نمیشه برد تو سالن
      بعدشم خوراکی که میبرن اماده خوردن باشه نه تو بسته بندی و این حرفا ،پیشنهادم ی خرمای خشکه که تست شده که توش خراب نیس! و چندتا شکلات که ترجیحا تلخ نباشه
      واسه همتوووون ارزوی موفقیت دارم

8. Top | #113
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pejman نمایش پست ها
      شیشه آبی که میبرید روش پلاستیک آرم و تبلیغ شرکت نباشه،هیچ پلاستیکی نمیشه برد تو سالن
      بعدشم خوراکی که میبرن اماده خوردن باشه نه تو بسته بندی و این حرفا ،پیشنهادم ی خرمای خشکه که تست شده که توش خراب نیس! و چندتا شکلات که ترجیحا تلخ نباشه
      جدی میگید؟ میترسن تبلیغ بشه؟

9. Top | #114
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط *yousef* نمایش پست ها
      یه کت شیک و یه کلت 18 که اگه عمومی رو خواستن بگیرن ازتون کتتونو اروم بزنین کنار و کلتو که به کمرتون بستین نشون یارو بدین و اونم چشماشو درشت کنه نگاهتون کنه بگه دختربچه دارم و شما هم با حالت جدی بهش اشاره کنین که اون مکانو زودتر ترک کنه !
      نمیشه اسلحعه m4 و تانک t72 هم با خودمون ببریم؟؟؟؟ شاید تغداد مراقبا زیاد باشه مقاومت کنن
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

10. Top | #115
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      واقعا حتی به جلد اب معدنی هم گیر میدن؟خب ادم میخواد بره سر جلسه یه اب هم سر راهش میگیره حالا کی یادش بمونه اونو در بیاره
      ببخشید منظورتون ** پلاستیک چیه؟

11. Top | #116
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      من رفتم دو تا اسنیکر با دو تا کیت کت خریدم...
      اگ صندلی دست انداز داشت چی کنم ک پاسخ برگ پلره نشه؟
      چون تا الان همیشه صندلی صاف و صوف بوده و با اتودم پر کردم
      خودم نظرم اینه دو تا مداد پهن با اتود ببرم ک با اتود حل و با مداد وارد کنم.....

​امیدم عمران امیر کبیر بود اما با این سنجش اخری بوعلی

12. Top | #117
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من یه کنکوری 95هستم فک میکنم اینا لازم باشن:
      اول از همه یه شیشه آب
      دوم 4 الی 5 مدادنرمتا نیاز به تراشیدن نباشه
      سوم10یا15 آبنبات تاکید میکنم آبنبات نه شکلات تاعین ایننشیم
      چهارم مسلما پاک کن وتراش
      پنجم تمام چیزایی که توی 4سال خوندیم
      البته خواب آلودگییارونبریم ، منفی بافی هامونو اصلا با خودمون نبریم استرس و هیجان هم که دیگه اصلا....
      تا بعد ازکنکور این مدلی بیایم بیرون خوشحال ولی خستهو قبول شیم و همه دشمنانمون بشن بععععله به امید پیروزی .....

13. Top | #118
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      دوستان یه نکته ای بگم که حتی استاد های دانشگاه هم اشتباه میگن ....

چرک نویس غلط هست و درست اون چک نویس هست

لغت نامه دهخدا :

عوام این واژه را به اشتباه جای چکنویس استعمال می کنند
      رجوع به چکنویس شود

14. Top | #119
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobina1376 نمایش پست ها
      سنجاقو ک خودمون باید ببریم
      سنجاق برای چی؟؟؟
      الصاق کارت؟؟؟

15. Top | #120
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      کی گفته؟!
      ما ک پارسال بردیم هیچ چی هم نگفتن
      نه جامدادیم رو گشتن نه کیسه ای که دستم بود

صفحه 8 از 13 نخستنخست ... 789 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)