زندگی پانتومیم است
حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای...
سلام ... بچه ها یه سوال ....
من متولد 22 آذر 74 ام یعنی نیمه دوم 74 ..... سال تحصیلی 92-93 پیش دانشگاهی بودم و کنکور 93 اولین کنکورم بوده .... حالا امسال باتوجه به قانون نظام وظیفه که تغییر کرد سال 91 و گفتن سن سربازی 18 سال تمام و ابتدای 19 شده امسال هم موندم واسه کنکور 94 ولی به دلیل مشکلاتی که داشتم نتونستم خوب بخونم که رتبه ای بتونم بیارم که پزشکی یا دارو قبول شم .... حالا خدا رو چی دیدی شاید بین الملل قبول شدم ... ولی به احتمال 99 % میخوام بمونم واسه کنکور 95 ولی مشکل سربازی رو نمیدونم چکار کنم .... به نظرتون چطوری میتونم نرم سربازی و بمونم واسه کنکور سال 95 .... راه کارش چیه ؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا جواب بدبد خیلی ضروریه .... استرسش داره دیوونم میکنه !
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر و اجعلنا من خیر اعوانه و انصارهو شیعته و المستشهدین بین یدیه
سلام برای دوترم به دانشگاه های پولی(علمی و کاربردی ارزان تر هست)ثبت نام کنید و ازمعافیت تحصیلی استفاده کنید.بعد هم که نتایج کنکور 95اومد شما انصراف بدید
لازمه که بگم فقط یک بار میشه از دانشگاهی انصراف داد و دوباره معافیت تحصیلی گرفت پس حتما برای کنکور95بخونید و کم لطفی به وقت و عمر خود نکنید
زندگی پانتومیم است
ویرایش توسط djamin : 10 خرداد 1394 در ساعت 22:49
ممنون بابت جوابتون ...... آخه از چند جا شنیدم که می گفتن نمیشه انصراف بدی بعد 2 ترم ، حتما باید 3 ترم بگذره بعد بتونی از این شرایط استفاده کنی .... یه چیز دیگه ... کدوم دانشگاه شرایطش واسه این کار رو انجام بدی بهتره .... یعنی کدومشون دنگ و فنگش واسه انصراف و .... کمتره ( مشکل مالی هم ندارم ) ؟؟؟؟؟؟
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر و اجعلنا من خیر اعوانه و انصارهو شیعته و المستشهدین بین یدیه
زندگی پانتومیم است
زندگی پانتومیم است
زندگی پانتومیم است
سلام. ببخشید من رفتم تو گوگل در مورد معافیت ضعف چشم سرچ کردم منتها یه جوری نوشته بودمن چیزی دستگیرم نشد . اگه کسی هم نزدیک بین باشه هم آستیگماتیسم داشته باشه چه جوری میشه ؟ من الان یه چشم 2.75 و 1 آستیگمات هست و اون یکی 2.5 و 1 آستیگمات . تا چه اندازه ای معافیت داره ؟ تا چه اندازه معاف از خدمات رزمی هستش ؟ درضمن در معافیت خدمات رزمی 2 ماه آموزش اول رو هم معاف می زنن ؟؟
ممنون
زندگی پانتومیم است
ببین معافیت پزشکی بستگی به نمره چشم داره که برای هر مقطع تحصیلی میره بالا.اگرم دانشجو باشی صبرمیکنن تا دانشگاهت تموم بشه بعد بررسی میکنن.ولی خوب چون زیر دیپلم هسی فکرکنم5یا6باشه قبوله.ولی میگم مطمن نیستم اخه میگی استیک مات هستی به خاطر همین واقعا شک دارم یکم.ولی خوب دیپلم گرفتی به تولد رسیدی سریع اقدام کن.چون برای هر مقطع تحصیلی فرق داره.باید یک تذکرم بدم که بیشتر شرکت های چه دولتی و چه خصوصی کسانی که معافیت پزشکی میگیرن استخدام نمیکنن.
زندگی پانتومیم است
خدمات غیر رزمی یعنی دست به اسلحه نمی بری و اسلحه دستت نمی دن به جاش جارو و تی میگیری.یا به عبارتی خدمات غیر نظامی انجام میدی
اما معاف از رزم تو علاوه بر کارهای بالا باید اسلحه و مهمات رو بشناسی اما از جنگیدن معاف هستی و در پشت جنگ از تو استفاده می شود مثل اسلحه آوردن پر کردن مهمات و غیره اما خدمات غیر رزمی اصلا به این کارا کاری نداری.
زندگی پانتومیم است
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 13 مهمان)