X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 56 از 78 نخستنخست ... 4655565766 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 826 به 840 از 1170
    1. Top | #826
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Siavashrh نمایش پست ها
      یعنی اگه تا شهریور امتحانی ترمو پاس کنم میتونم ۹۵ کنکور بدم؟ ... اون برگه رو چکار کنم؟
      به نظرم از اون برگه استفاده کن.قوانین نظام وظیفه هرروز تغییر میکنه.بهتر هرچه زودتر از معافیت تحصیلی استفاده کنی
      زندگی پانتومیم است

حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای...

2. Top | #827
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ... بچه ها یه سوال ....

من متولد 22 آذر 74 ام یعنی نیمه دوم 74 ..... سال تحصیلی 92-93 پیش دانشگاهی بودم و کنکور 93 اولین کنکورم بوده .... حالا امسال باتوجه به قانون نظام وظیفه که تغییر کرد سال 91 و گفتن سن سربازی 18 سال تمام و ابتدای 19 شده امسال هم موندم واسه کنکور 94 ولی به دلیل مشکلاتی که داشتم نتونستم خوب بخونم که رتبه ای بتونم بیارم که پزشکی یا دارو قبول شم .... حالا خدا رو چی دیدی شاید بین الملل قبول شدم ... ولی به احتمال 99 % میخوام بمونم واسه کنکور 95 ولی مشکل سربازی رو نمیدونم چکار کنم .... به نظرتون چطوری میتونم نرم سربازی و بمونم واسه کنکور سال 95 .... راه کارش چیه ؟؟؟؟؟؟

تو رو خدا جواب بدبد خیلی ضروریه .... استرسش داره دیوونم میکنه !
      اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره
      و شیعته و المستشهدین بین یدیه

3. Top | #828
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط emad9574 نمایش پست ها
      سلام ... بچه ها یه سوال ....

من متولد 22 آذر 74 ام یعنی نیمه دوم 74 ..... سال تحصیلی 92-93 پیش دانشگاهی بودم و کنکور 93 اولین کنکورم بوده .... حالا امسال باتوجه به قانون نظام وظیفه که تغییر کرد سال 91 و گفتن سن سربازی 18 سال تمام و ابتدای 19 شده امسال هم موندم واسه کنکور 94 ولی به دلیل مشکلاتی که داشتم نتونستم خوب بخونم که رتبه ای بتونم بیارم که پزشکی یا دارو قبول شم .... حالا خدا رو چی دیدی شاید بین الملل قبول شدم ... ولی به احتمال 99 % میخوام بمونم واسه کنکور 95 ولی مشکل سربازی رو نمیدونم چکار کنم .... به نظرتون چطوری میتونم نرم سربازی و بمونم واسه کنکور سال 95 .... راه کارش چیه ؟؟؟؟؟؟

تو رو خدا جواب بدبد خیلی ضروریه .... استرسش داره دیوونم میکنه !
      سلام برای دوترم به دانشگاه های پولی(علمی و کاربردی ارزان تر هست)ثبت نام کنید و ازمعافیت تحصیلی استفاده کنید.بعد هم که نتایج کنکور 95اومد شما انصراف بدید
      لازمه که بگم فقط یک بار میشه از دانشگاهی انصراف داد و دوباره معافیت تحصیلی گرفت پس حتما برای کنکور95بخونید و کم لطفی به وقت و عمر خود نکنید
      زندگی پانتومیم است

ویرایش توسط djamin : 10 خرداد 1394 در ساعت 22:49

4. Top | #829
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط djamin نمایش پست ها
      سلام برای دوترم به دانشگاه های پولی(علمی و کاربردی ارزان تر هست)ثبت نام کنید و ازمعافیت تحصیلی استفاده کنید.بعد هم که نتایج کنکور 95اومد شما انصراف بدید
      لازمه که بگم فقط یک بار میشه از دانشگاهی انصراف داد و دوباره معافیت تحصیلی گرفت پس حتما برای کنکور95بخونید و کم لطفی به وقت و عمر خود نکنید

ممنون بابت جوابتون ...... آخه از چند جا شنیدم که می گفتن نمیشه انصراف بدی بعد 2 ترم ، حتما باید 3 ترم بگذره بعد بتونی از این شرایط استفاده کنی .... یه چیز دیگه ... کدوم دانشگاه شرایطش واسه این کار رو انجام بدی بهتره .... یعنی کدومشون دنگ و فنگش واسه انصراف و .... کمتره ( مشکل مالی هم ندارم ) ؟؟؟؟؟؟

5. Top | #830
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      ممنون بابت جوابتون ...... آخه از چند جا شنیدم که می گفتن نمیشه انصراف بدی بعد 2 ترم ، حتما باید 3 ترم بگذره بعد بتونی از این شرایط استفاده کنی .... یه چیز دیگه ... کدوم دانشگاه شرایطش واسه این کار رو انجام بدی بهتره .... یعنی کدومشون دنگ و فنگش واسه انصراف و .... کمتره ( مشکل مالی هم ندارم ) ؟؟؟؟؟؟
      راستش اینو نمیدونم ولی خوب پیام نور نسبت به ازاد پول کمتر میگیره ولی خوب ازاد از نظر معافیت تحصیلی بهتره.بازم میگم از اینور انور جستجو کن ببین.بستگی به دانشگاه شهر خودتونم داره که کدوم دانشگاه تویی شهرتون همچین یک نمه....دیگه میفهمی که موفق باشی
      زندگی پانتومیم است

6. Top | #831
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راستش اینو نمیدونم ولی خوب پیام نور نسبت به ازاد پول کمتر میگیره ولی خوب ازاد از نظر معافیت تحصیلی بهتره.بازم میگم از اینور انور جستجو کن ببین.بستگی به دانشگاه شهر خودتونم داره که کدوم دانشگاه تویی شهرتون همچین یک نمه....دیگه میفهمی که موفق باشی
      یه سوال دیگه ... کدوم دانشگاه کمتر گیر میده واسه کلاسای حضوری (به غیبت و ... اینا) یعنی کدومشون کلاسای حضوریش کمتره ؟

7. Top | #832
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      یه سوال دیگه ... کدوم دانشگاه کمتر گیر میده واسه کلاسای حضوری (به غیبت و ... اینا) یعنی کدومشون کلاسای حضوریش کمتره ؟
      دانشگاه پیام نور غیرحضوری هستش
      زندگی پانتومیم است

8. Top | #833
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دانشگاه پیام نور غیرحضوری هستش

اگه ترم دوم رو مرخصی بگیرم مشکلی پیش نمیاد ؟ (واسه انصراف و استفاده مجدد از معافیت تحصیلی) و دقیقا کی باید انصراف بدم ... بعد از اعلام نتایج . قبل از اون یا ... کی؟

9. Top | #834
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      اگه ترم دوم رو مرخصی بگیرم مشکلی پیش نمیاد ؟ (واسه انصراف و استفاده مجدد از معافیت تحصیلی) و دقیقا کی باید انصراف بدم ... بعد از اعلام نتایج . قبل از اون یا ... کی؟
      ایشالا برو دانشگاه اینا اموزش بپرس.موفق باشی ولی خیر اگه مرخصی هم بگیری معافیتت چیزی نمیشه ولی ترم اول مرخصی نگیر
      زندگی پانتومیم است

10. Top | #835
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ایشالا برو دانشگاه اینا اموزش بپرس.موفق باشی ولی خیر اگه مرخصی هم بگیری معافیتت چیزی نمیشه ولی ترم اول مرخصی نگیر
      سلام. ببخشید من رفتم تو گوگل در مورد معافیت ضعف چشم سرچ کردم منتها یه جوری نوشته بودمن چیزی دستگیرم نشد . اگه کسی هم نزدیک بین باشه هم آستیگماتیسم داشته باشه چه جوری میشه ؟ من الان یه چشم 2.75 و 1 آستیگمات هست و اون یکی 2.5 و 1 آستیگمات . تا چه اندازه ای معافیت داره ؟ تا چه اندازه معاف از خدمات رزمی هستش ؟ درضمن در معافیت خدمات رزمی 2 ماه آموزش اول رو هم معاف می زنن ؟؟
      ممنون

11. Top | #836
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alishendi نمایش پست ها
      سلام. ببخشید من رفتم تو گوگل در مورد معافیت ضعف چشم سرچ کردم منتها یه جوری نوشته بودمن چیزی دستگیرم نشد . اگه کسی هم نزدیک بین باشه هم آستیگماتیسم داشته باشه چه جوری میشه ؟ من الان یه چشم 2.75 و 1 آستیگمات هست و اون یکی 2.5 و 1 آستیگمات . تا چه اندازه ای معافیت داره ؟ تا چه اندازه معاف از خدمات رزمی هستش ؟ درضمن در معافیت خدمات رزمی 2 ماه آموزش اول رو هم معاف می زنن ؟؟
      ممنون
      مدرکت چیه؟
      دوربین هستی یا نزدیک بین
      زندگی پانتومیم است

12. Top | #837
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مدرکت چیه؟
      دوربین هستی یا نزدیک بین
      نزدیک بین . مدرکم ندارم امسال سومم ایشالا دیپلم میشم امسال . البته قصد دارم برم دانشگاها ولی همینجوری میپرسم که اینم بدونم . ممنون

13. Top | #838
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نزدیک بین . مدرکم ندارم امسال سومم ایشالا دیپلم میشم امسال . البته قصد دارم برم دانشگاها ولی همینجوری میپرسم که اینم بدونم . ممنون
      ببین معافیت پزشکی بستگی به نمره چشم داره که برای هر مقطع تحصیلی میره بالا.اگرم دانشجو باشی صبرمیکنن تا دانشگاهت تموم بشه بعد بررسی میکنن.ولی خوب چون زیر دیپلم هسی فکرکنم5یا6باشه قبوله.ولی میگم مطمن نیستم اخه میگی استیک مات هستی به خاطر همین واقعا شک دارم یکم.ولی خوب دیپلم گرفتی به تولد رسیدی سریع اقدام کن.چون برای هر مقطع تحصیلی فرق داره.باید یک تذکرم بدم که بیشتر شرکت های چه دولتی و چه خصوصی کسانی که معافیت پزشکی میگیرن استخدام نمیکنن.
      زندگی پانتومیم است

14. Top | #839
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ببین معافیت پزشکی بستگی به نمره چشم داره که برای هر مقطع تحصیلی میره بالا.اگرم دانشجو باشی صبرمیکنن تا دانشگاهت تموم بشه بعد بررسی میکنن.ولی خوب چون زیر دیپلم هسی فکرکنم5یا6باشه قبوله.ولی میگم مطمن نیستم اخه میگی استیک مات هستی به خاطر همین واقعا شک دارم یکم.ولی خوب دیپلم گرفتی به تولد رسیدی سریع اقدام کن.چون برای هر مقطع تحصیلی فرق داره.باید یک تذکرم بدم که بیشتر شرکت های چه دولتی و چه خصوصی کسانی که معافیت پزشکی میگیرن استخدام نمیکنن.
      ببخشید معافیت خدمات غیر رزمی چیه ؟ چیکارا میکنه ؟

15. Top | #840
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      ببخشید معافیت خدمات غیر رزمی چیه ؟ چیکارا میکنه ؟
      خدمات غیر رزمی یعنی دست به اسلحه نمی بری و اسلحه دستت نمی دن به جاش جارو و تی میگیری.یا به عبارتی خدمات غیر نظامی انجام میدی
      اما معاف از رزم تو علاوه بر کارهای بالا باید اسلحه و مهمات رو بشناسی اما از جنگیدن معاف هستی و در پشت جنگ از تو استفاده می شود مثل اسلحه آوردن پر کردن مهمات و غیره اما خدمات غیر رزمی اصلا به این کارا کاری نداری.
      زندگی پانتومیم است

صفحه 56 از 78 نخستنخست ... 4655565766 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 13 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، azad، قلمچی، قبول، كنكور، من، مهم، مکانیک، ماندن، ماه، متولد، مشورت، مشکل، مشکلی، مشاوره، مشاوران، مطالعه، معافیت تحصیلی، معدل، معرفی، چه، نیرو، نتيجه، ندارم، نرم افزار، نظام وظیفه، نظر، هستم، یک ماه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور سراسری، کنکور سراسری 93، کنکور92، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کنکور۹۳، که، کارشناسی، کارشناسی ارشد، گزینه دو، پلی، پزشکی، پشت، پشت کنکوری، آیا، امتحان، امسال، انتخاب رشته، انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کنکور سراسری، انصراف، ادبیات، ادغام، از، بهمن، باید، بر، برای، تمرکز، تا، تجربی، جالب، حقوق، خلاصه، خیلی مهم، خدمت، خداحافظ، دوره، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، درس، دعا، رو، ریاضی، راهنمایی، رایگان، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، سال، ساحل، سراسری، سردرگمی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن