منم تجربیم و پشت کنکوری
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
سلام
من الان سه ساله پشت کنکورم!!!!!!!!!😣 الان ی هفته میشه و دارم میرم آموزشگاه! !! اما واقعا برام سخته و خیلی استرس دارم و اصلا روحیه ندارن و خودمو دست کم میگیرم!!!!!😢😢
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سلام
من الان سه ساله پشت کنکورم!!!!!!!!!😣 الان ی هفته میشه و دارم میرم آموزشگاه! !! اما واقعا برام سخته و خیلی استرس دارم و اصلا روحیه ندارن و خودمو دست کم میگیرم!!!!!😢😢
.................
رفقای گل انجمن
...................
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
سلام دوست جون. اینم من یه مدتیه زدم منتها مخصوص تجربیاس.شمام بزن مخصوص ریاضیایکی ام بزنه مخصوص انسانی ها.ایشالا همگی موفق شیم:yahoo (1):http://forum.konkur.in/thread15690.html
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
.................
رفقای گل انجمن
...................
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
عزیزم شما پشت کنکور نیستین. به قول یکی از دوستان، پشت هدفتون سفت و سخت واستادین و این رفتارتون قابل تحسینه! شما باید به خودتون افتخار کنین.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سلام
عزیزم شما پشت کنکور نیستین. به قول یکی از دوستان، پشت هدفتون سفت و سخت واستادین و این رفتارتون قابل تحسینه! شما باید به خودتون افتخار کنین.![]()
من خوب میخونم ولی فکر این معدل بد جور اعصابم خرد کرده، خدا کنه زیاد نکنن تاثیرش واس 94
عشق تو ، من را قوی میکند و
نفرتت من را شکست ناپذیر!
منم هستم 😊 من پارسال تلاشم کافی نبود و استرس بدی هم سر جلسه داشتم و خودم فکر میکردم تا 12-13000 بشم اما به خاطر استرس رسید به 18000!!!😨😨😨 اما امسال باید بترکونم باااااییییدددد تکرقمی بشم 😉 ما می تونیم 😎 درضمن برنامم از فردا یعنی 19 مهر شروع میشه و باید تو یک هفته مباحث رو واسه آزمون قلم چی جمعه بخونم و نیازمند یاری شدید هستم 😢
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)