سلام
شیمی 2 تون کاملا قابل استفاده است تغییرات اون قدر نیست که بخواید براش کتاب جدید بخرید منظورم کتاب کمک اموزشی هستش اگه مبتکرانتون مال سال 90 هستش قابل استفاده اس یعنی هم مال 90 هم مال 91 کاملا قابل استفادس
تغییرات کتاب درسی رو هم از اینجا میتونین بفهمین
<::: ریز تغییرات شیمی 2 برای کنکور 94 :::> - انجمن کنکور
برا شیمی 3 تغییرات کمی بیشتر و به صورت کلی بوده نمیدونم حالا شما مبتکرانتون که نوشتید برا سال 92 مال کدوم پایه منظورتونه ؟؟؟؟
اگه مبتکران شیمی 3 تون مال 92 کاملا قابل استفادست مال 91 باشه قابل استفادس فقط تغییرات رو خودتون اعمال کنید
اگرم که از نظر مالی مشکل ندارین فقط شیمی 3 رو جدید بخرین
اینم تغییرات شیمی 3 کتاب درسی
<:: ریز تغییرات شیمی 3 برای کنکور 94 ::> - انجمن کنکور
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
فک کنم برا شیمی 3 نیازه که بخرین جدید بقیشو نیاز نیست فقط تغییرات رو اعمال کنین برا شیمی 2 تغییراتش رو اعمال کنید
برا زیست به نظرم الگو بخرید با توجه به اینکه خیلی سبزاتون برا چن سال پیشه و سبکشون به درد کنکور الان نمیخوره تازه ورژن جدید خیلی سبز که امسال اومده تازه یه خودش و سوالاشو به سبک کنکور گذاشتن و خوب فقطم برا زیست سومش مثل کنکور شده که هنوزم الگوی سوم یه سر و گردن از خیلی سبز بالاتره به دلیل سوالاش با این حساب من میگم شما خیلی سبزتون اگه جدید فقط سومش رو بخونید اگرم همون قبلیاس که اصلا نمیخواد بخونیدش و الگو بگیرین با کتاب درسی و دو جلد همایش نشر دریافت برا زیستتون هیچ کتاب دیگه ای هم نیاز تدارید برا جمع بندی هم کتاب سیب مهر و ماه خیلی مفید
موفق باشی
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)