یه مثال بزنم بحث رو ببندم.... الان اگر تو دفترچه نوشته باشه ظرفیت یه رشته 40 نفره اون 40 نفر از بین سایر سهمیه ها(مناطق و هیت علمی و...) انتخاب میشن....بعد 8 تا صندلی خود بنیاد شهید واسه بچه های خودش با خرج خودش اضافه میکنه....
حاالا 15 هزار نفر باید واسه این 8 صندلی رقابت کنند که در نهایت از این 8 تا صندلی 5 تاش توسط بچه های شاهد پر میشه و سه تاش خالی میمونه
چرا خالی میمونه؟؟؟به خاطر همون ترمز 80 درصد
حالا تکلیف اون سه تا صندلی خالی چی میشه؟؟؟میرسه به سایر سهمیه ها....یعنی در نهایت 43 نفر از سایر سهمیه ها پذیرش میشن و 5 نفر از سهمیه شاهد
talentstudent
عزیز. امسال کنکور دادین؟
خب نتیجه چی شد؟
عاشق و رند و نظر بازم و میگویم فاش
تا بدانی که به چندین هنر آراسته ام
فلک به مردم نادان دهد زمام مراد
تو اهل فضلی و دانش همین گناهت بس
باشه شما درست میفرمائید ما اگه زیاد حرف بزنیم آخرش....
در آخر هم خانم talentstudent اگه حرفی زدم باعث ناراحتی شما شد عذر میخوام.
چرا پشت کنکور دوباره؟ پزشکی میخواین فقط؟
من زیست جانوری بهشتی قبول شدم.
میشه رتبه تونو بدونم.
عاشق و رند و نظر بازم و میگویم فاش
تا بدانی که به چندین هنر آراسته ام
فلک به مردم نادان دهد زمام مراد
تو اهل فضلی و دانش همین گناهت بس
لطفا بحث سهیمه رو تموم کنید
اصلا تایپیک سر چی بوده و چرا سر یهچی دیگه بحث میکنید
این بچه هایی که سهمیه گرفتن خوب حقشون بوده. من که راضیم اگه سهمیه ای هست حداقل به اینا برسه نه به هیئت علمی و بورسیههای غیره که تازه تو سطح های بالا مثل بورسیه خارج و ارشد و دکتری انجام میگیره. من کهخودم این سهمیه بهم تعلق نمیگیره ولی خب بازم راضیم.ولی باید شیوه تعلق سهمیه فرق کنه
اصلا به نظر من بهترین راه اینه که تو هر شهری دانشگاه عالی برای بچه های شاهد ایجاد ککند تا استفاده کنند
به نظر من درسته میخوان حق این بنده خداهارو رعایت کنن وسهمیه بدن ولی خوب با این روش ها باعث ایجاد تنش در جامعه میشن
اگر دانشگاه درست حسابی درحد عالی برای بچه های شاهد بزارن اون موقع دیگه کسی نمیتونه گیر بده که چرا سهمیه هست
ودیگه سهمیه کنکور به اونا تعاق نمیگیره
کاش اینها حرفم را نمی فهمیدند
اینها حرفم را بد می فهمند
که از هزار نفهمیدن بدتر است
حرارت لازم نیست گاهی از سردی نگاهش آتش میگیرم
عزیزم اون موقع میگن چرا این دانشگاه عالی فقط واسه ایناس ما رو هم راه بدین
ببین هر اتفاقی هم بیفته همیشه یه سریا ناراضی هستن
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
امسال متاسفانه بعد از کنکور و موقع نتایج به خیلیا سهمیه تعلق گرفت نزدیک 10000 نفر و اینا اصلا روحشون در طول سال خبر نداشت که سهمیه دارن
و این شد که رتبه من از 900 به 3000 رسید
من دارو میخوام
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
نمونش همین مدارس شاهد که 99% اونایی که ثبت نام میشن خانواده فرهنگی هستن نه شاهد!
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)