فرگشت!
ویرایش توسط Masood11 : 18 شهریور 1393 در ساعت 06:42
دوستان همون طور که در جریان هستید احتمالا مثل اینکه منطقه 1 زیاد بین الملل نیوردن...منطقه 2 کمی متعادل تر....منطقه 3 بین الملل خیلی بهتر اوردن.
همون طور که کاربر pooryakharatha گفت بالاخره منطقه 3 رو تحویل گرفتن!
ویرایش توسط ARYAN : 18 شهریور 1393 در ساعت 06:51
- در صورت هرگونه سوال در خصوص نتايج آزمون سراسري پس از مشاهده كارنامه نهايي كه در دهه اول مهر ماه از طريق سايت سازمان منتشر مي شود از طريق سيستم پاسخگويي الكترونيكي اقدام نماييد ، بديهي است به درخواستهايي كه از طريق روشهاي ديگر ارسال مي گردد هيچگونه پاسخي داده نخواهد شد.
منظورش تکمیل ظرفیته!!!؟
فرگشت!
و برای آزمون سراسری تکمیل ظرفیت نخواهیم داشت.
رییس سازمان سنجش در ادامه با اشاره به اینکه کارنامه آزمون سراسری 93 در تاریخ 26 شهریور در سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت، گفت: در صورتی که داوطلبان به کارنامه خود اعتراض دارند میتوانند اعتراض خود را از طریق سایت سازمان سنجش منتقل کنند.
خدایی در مورد نتایج نیمه متمرکز آزمون سراسری نیز توضیح داد و گفت: نتایج اولیه این آزمون در تاریخ 15 مهرماه و نتایج نهایی آن در تاریخ 14 دیماه از طریق سایت سازمان سنجش اعلام خواهد شد.
سلام دوست عزیز.من هم واسه دارو بقیه ا... رفتم و توی مصاحبه بالاترین نمره رو داشتم.وهم توی کمیسیون پزشکی و تحقیقات قبول شدم اما دیشب که تو سایت زدم می نویسه مردود،
حالا چیکار کنم؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سلام دوست عزیز.من هم واسه دارو بقیه ا... رفتم و توی مصاحبه بالاترین نمره رو داشتم.وهم توی کمیسیون پزشکی و تحقیقات قبول شدم اما دیشب که تو سایت زدم می نویسه مردود،
حالا چیکار کنم؟
اون یارویی که میگی من بودم، با 1042 منطقه 1 رفتم خواجه نصیر...
یکم فکر کردم دیدم بد نشد، خواجه نصیر نزدیک خونمونه، اما علم و صنعت خیلی دور بود و حتی با ماشین شخصی هم چند ساعت تو راه بودم. متروش هم ته خط 2 بود و خیلی طول میکشه به مقصد برسم.
ضمنا ظرفیت هامون هم از هم جدا است و مثلا شما جای منو پر نکردی.
فقط اگر لطف کنی یه تصویر از کارنامه و درصدهات بزاری ممنون میشم. میخوام مقایسه کنم ببینم با من که رتبه 1000 اوردم چقدر اختلاف داره، چون تو سهمیه هم باید 70% نمره آخرین فرد قبول شده رو داشته باشی.
Math & Physics are fun
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)