ببینید دوستان من خودم دیدم طرف با 465 منطقه 3 غیربومی پزشکی تهران قبول شده رتبه 10 قبول نشده ، همیشه یه سری نتایج عجیب و غریت وجود داره که هیشکی ازش سر در نمیاره

اره میدونم اون بحث دیگه تمومه بابا بذار یه کلاس بریم بعد اگه دندون خوب بود یه چیزی هنوز پزشکی رو لمس نکردی!!
بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!
تو فیلم مارمولک رض مارمولک وقتی مجتبی ازش سوال میکرد در مورد مثلا تماس بدن زن و مرد مسلمان فضا نورد در فضا به علت نبود جاذیه حاج آقا میفرمو " بندیه نمیدونم این عاقا مجتبی این سوالا رو دقیقا از کجاشون در میارن "حالا منم میگم این نتایج رو دوستان دقیقا از کجاشون میارن بیرون؟؟؟؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
تو فیلم مارمولک رض مارمولک وقتی مجتبی ازش سوال میکرد در مورد مثلا تماس بدن زن و مرد مسلمان فضا نورد در فضا به علت نبود جاذیه حاج آقا میفرمو " بندیه نمیدونم این عاقا مجتبی این سوالا رو دقیقا از کجاشون در میارن "حالا منم میگم این نتایج رو دوستان دقیقا از کجاشون میارن بیرون؟؟؟؟
داداش من بدون مدرک حرف نمیزنم ، دوست عزیزی از آبیک قزوین با رتبه 465 پارسال پزشکی تهران قبول شده (اونم منطقه 3) رتبه 10 منطقه 3 قبول نشده برو روو سایت کانون میتونی پیدا کنی
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
داداش من بدون مدرک حرف نمیزنم ، دوست عزیزی از آبیک قزوین با رتبه 465 پارسال پزشکی تهران قبول شده (اونم منطقه 3) رتبه 10 منطقه 3 قبول نشده برو روو سایت کانون میتونی پیدا کنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)