آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 70 از 124 نخستنخست ... 6069707180 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,036 به 1,050 از 1853
    1. Top | #1036
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      خسته نباشید
      دو تا سوال داشتم
      یکی اینکه کارشناسی اپیوسته یعنی چی؟ یعنی وسط ترم دوباره ازمون میگیرن؟ خوب هست؟
      بعد الان تو سایت ازاد کارشناسی ناپیوسته هم اضافه شده. میتونم هم کارشناسی پیوسته هم ناپیوسته ثبتنام کنم؟

2. Top | #1037
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ****** نمایش پست ها
      فکر کنم با عکسی که دوستمون گذاشت ابهام برطرف شد...در ضمن من خودم سال 88 پزشکی آزاد بودم بعد از یه مدت اتفاقایی تو زندگیم افتاد که مجبور به انصراف شدم اونموقع شهریه ثابت 1/100 بود الانم با خیلی از همون همکلاسیا که کم کم ترم های آخرشون هست در ارتباطم هنوز که هنوزه شهریشون به این چیزی که شما میگی نرسیده و نخواهدم رسید!اینو گفتم که تا مطمئن نشدی مشاوره اشتباه به کسی ندی چون بحث یه عمر زندگی هست... دختر خاله شما هم یا بین الملل میخونه و شما حواست نیس یا شهریه متغییرش رو به ریال دیدی فکر کردی کل شهریش به تومنه!
      باشه شما درست میگی.

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

بچه ها یه سوال بسیار مهم دارم.
      الان کسی که مثلا تجربی کنکور داده برای دانشگاه آزاد می تونه 8 تا انتخاب رشته داشته باشه؟
      1)کارشناسی با آزمون تجربی پیوسته
      2)کارشناسی با آزمون تجربی ناپیوسته
      3)کارشناسی بدون آزمون ریاضی پیوسته
      4)کارشناسی بدون آزمون ریاضی ناپیوسته
      5)کارشناسی بدون آزمون هنر پیوسته
      6)کارشناسی بدون آزمون هنر ناپیوسته
      7)کارشناسی بدون آزمون زبان پیوسته
      8)کارشناسی بدون آزمون زبان ناپیوسته

الان واقعا یعنی 8 تا انتخاب رشته می شه کرد؟

3. Top | #1038
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بچه ها من این خبرو توی سایت ایسنا خوندم... خوب این یعنی چی دقیقا ؟؟؟؟؟؟؟ یعنی قراره شهریه آزاد مثه بین الملل شه ؟؟؟؟؟؟؟؟

در جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران افزایش نرخ شهریه در کل استان تهران برای تمامی رشته محل‌ها و تمامی واحدها، 15 درصد افزایش نسبت به سال 92 تصویب شد.به گزارش سرویس «دانشگاهی» ایسنا، دکتر میرزاده در این باره گفت: با تورم بالای چند سال گذشته، افزایش شهریه دانشگاه آزاد ضروری است و به همین دلیل اساس هیأت امنای مرکزی، افزایش میانگین 15درصدی شهریه دانشگاه آزاد در سال تحصیلی 94-93 را تصویب کرد.وی ادامه داد: رشته‌های پزشکی در زمینه افزایش شهریه وضعیتی کاملاً متفاوت با دیگر رشته‌ها دارند زیرا میزان شهریه رشته‌های پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی، یک‌چهارم دانشگاه‌های دولتی است و همین موضوع تمامی واحدهای پزشکی دانشگاه آزاد را در چند سال گذشته زیان‌ده کرده است.میرزاده با بیان اینکه به زودی موضوع افزایش شهریه رشته‌های پزشکی را در هیأت امنای مرکزی مطرح خواهیم کرد، افزود: با توجه به پایین بودن شهریه رشته‌های پزشکی در دانشگاه آزاد و هزینه بسیار بالای این رشته‌ها، شهریه این رشته‌ها به صورت مجزا و جداگانه در هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد مطرح خواهد شد تا حداقل میزان شهریه‌های دانشگاه آزاد در رشته‌های پزشکی برابر با دانشگاه‌های دولتی شود.رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر این موضوع که ظرفیت دانشگاه‌های کشور برای مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد بسیار پایین است، ادامه داد: در سال 92 از 331 هزار نفر متقاضی دکتری تنها شش درصد موفق به جذب در دانشگاه‌های مختلف کشور شدند و در مقطع کارشناسی نیز از مجموع یک میلیون متقاضی تنها 260 هزار نفر موفق به حضور در دانشگاه‌ها شدند که 140هزار نفر آنها در دانشگاه آزاد ثبت‌نام کردند
      در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .

خدایا شکرت

4. Top | #1039
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Roya.Kh نمایش پست ها
      بچه ها من این خبرو توی سایت ایسنا خوندم... خوب این یعنی چی دقیقا ؟؟؟؟؟؟؟ یعنی قراره شهریه آزاد مثه بین الملل شه ؟؟؟؟؟؟؟؟

در جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران افزایش نرخ شهریه در کل استان تهران برای تمامی رشته محل‌ها و تمامی واحدها، 15 درصد افزایش نسبت به سال 92 تصویب شد.به گزارش سرویس «دانشگاهی» ایسنا، دکتر میرزاده در این باره گفت: با تورم بالای چند سال گذشته، افزایش شهریه دانشگاه آزاد ضروری است و به همین دلیل اساس هیأت امنای مرکزی، افزایش میانگین 15درصدی شهریه دانشگاه آزاد در سال تحصیلی 94-93 را تصویب کرد.وی ادامه داد: رشته‌های پزشکی در زمینه افزایش شهریه وضعیتی کاملاً متفاوت با دیگر رشته‌ها دارند زیرا میزان شهریه رشته‌های پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی، یک‌چهارم دانشگاه‌های دولتی است و همین موضوع تمامی واحدهای پزشکی دانشگاه آزاد را در چند سال گذشته زیان‌ده کرده است.میرزاده با بیان اینکه به زودی موضوع افزایش شهریه رشته‌های پزشکی را در هیأت امنای مرکزی مطرح خواهیم کرد، افزود: با توجه به پایین بودن شهریه رشته‌های پزشکی در دانشگاه آزاد و هزینه بسیار بالای این رشته‌ها، شهریه این رشته‌ها به صورت مجزا و جداگانه در هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد مطرح خواهد شد تا حداقل میزان شهریه‌های دانشگاه آزاد در رشته‌های پزشکی برابر با دانشگاه‌های دولتی شود.رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر این موضوع که ظرفیت دانشگاه‌های کشور برای مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد بسیار پایین است، ادامه داد: در سال 92 از 331 هزار نفر متقاضی دکتری تنها شش درصد موفق به جذب در دانشگاه‌های مختلف کشور شدند و در مقطع کارشناسی نیز از مجموع یک میلیون متقاضی تنها 260 هزار نفر موفق به حضور در دانشگاه‌ها شدند که 140هزار نفر آنها در دانشگاه آزاد ثبت‌نام کردند
      ی ِس :yahoo (4):
      چند روز پیش تاپیکشو زدن بچه ها
      http://forum.konkur.in/thread14640.html

5. Top | #1040
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط street_king نمایش پست ها
      سلام
      خسته نباشید
      دو تا سوال داشتم
      یکی اینکه کارشناسی اپیوسته یعنی چی؟ یعنی وسط ترم دوباره ازمون میگیرن؟ خوب هست؟
      بعد الان تو سایت ازاد کارشناسی ناپیوسته هم اضافه شده. میتونم هم کارشناسی پیوسته هم ناپیوسته ثبتنام کنم؟
      کارشناسی پیوسته یعنی اینکه شما تا اخر تحصیل تو دانشگاه هیچ پیش ازمونی نمیدید .. ولی کارشناسی ناپیوسته یعنی اینکه بعد ترم 4 یه ازمونی میگیرن از شما و بر اساس نمره قبول میشین و میری بالاتر ..

میتونی ولی بهتره کارشناسی پیوسته رو بزنی .. اگه میخوای انصراف بدی وسط راه کاردانی ها رو بزن

6. Top | #1041
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچه ها مثل سال های دور همچنان انتخاب اول مهمه یا نه مثل سراسری شده؟
      بعد بحث بومی گزینی هم هست؟مثلا منی که تهرانم اگر یزد رو بزنم شانسم کم میشه؟
      لطفا جواب بدید

7. Top | #1042
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ساردین نمایش پست ها
      بچه ها مثل سال های دور همچنان انتخاب اول مهمه یا نه مثل سراسری شده؟
      بعد بحث بومی گزینی هم هست؟مثلا منی که تهرانم اگر یزد رو بزنم شانسم کم میشه؟
      لطفا جواب بدید
      اینجوری که من پرسیدم گفتن که انتخاب رشته ازاد هم مثل سراسری شده .. یعنی هر چی دوست داشتی بزنی .. هیچ جا هم قطعی جواب ندادن ..

بومی و اینا کلا طرف ازاد هم نمیچرخه به جز یکی دو رشته

8. Top | #1043
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون حالا الان میتونم هم کارشناسی پیوسته ثبتنام کنم هم ناپیوسته؟

9. Top | #1044
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اقا این پاره وقت و تمام وقت بالاخره چه فرقی با هم دارند؟
      باید
      برای هر دو تاشون جدا کارت بخریم و انتخاب کنیم یعنی کلا 40 انتخاب؟

10. Top | #1045
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FaaRshD نمایش پست ها
      اینجوری که من پرسیدم گفتن که انتخاب رشته ازاد هم مثل سراسری شده .. یعنی هر چی دوست داشتی بزنی .. هیچ جا هم قطعی جواب ندادن ..

بومی و اینا کلا طرف ازاد هم نمیچرخه به جز یکی دو رشته
      میشه لطفا جواب این سوالم بدی؟
      الان کسی که مثلا تجربی کنکور داده برای دانشگاه آزاد می تونه 8 تا انتخاب رشته داشته باشه؟
      1)کارشناسی با آزمون تجربی پیوسته
      2)کارشناسی با آزمون تجربی ناپیوسته
      3)کارشناسی بدون آزمون ریاضی پیوسته
      4)کارشناسی بدون آزمون ریاضی ناپیوسته
      5)کارشناسی بدون آزمون هنر پیوسته
      6)کارشناسی بدون آزمون هنر ناپیوسته
      7)کارشناسی بدون آزمون زبان پیوسته
      8)کارشناسی بدون آزمون زبان ناپیوسته

الان واقعا یعنی 8 تا انتخاب رشته می شه کرد؟

11. Top | #1046
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      لطفا کمک کنید
      من سراسری فقط پزشکی و دندان و دارو انتخاب کردم
      ازاد هم تمام وقت همین طور
      رتبمم3333 هست و تراز8918
      حالا چیکار کنم که اگه اینارو قبول نشدم سرباز نشم متولد 74
      میتونم پارو وقت انتخاب کنم؟
      یا بدون ازمون؟لطفا جواب بدید

12. Top | #1047
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.1374 نمایش پست ها
      لطفا کمک کنید
      من سراسری فقط پزشکی و دندان و دارو انتخاب کردم
      ازاد هم تمام وقت همین طور
      رتبمم3333 هست و تراز8918
      حالا چیکار کنم که اگه اینارو قبول نشدم سرباز نشم متولد 74
      میتونم پارو وقت انتخاب کنم؟
      یا بدون ازمون؟لطفا جواب بدید
      ازاد قبولی حتما................توی چه منطقه ای رتبت شده 3333؟؟؟؟؟

13. Top | #1048
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      منطقه یک
      الان چیکار کنم اگه قبول نشدم سربازی رو نرم ؟
      پاره وقت چجوریه شرایطش
      ممنون

14. Top | #1049
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      دوستان یه راهنمایی بکنید چرا کد رشته ها در واحد های مختلف یکسان هست

به طور مثال برق تهران جنوب و شمال و مرکزی همه شون40119 هستن پس چطور انتخاب اولمو مشخص کنم که مثلا واحد تهران شمال میخوام یا مرکز؟

{ مـحيط مـــجازي هــم بچــه بــازيــ شـده }

http://8pic.ir/images/h8y78ln9f1f2dkbd8j3l.jpg

15. Top | #1050
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      میگم اگر بریم یونی 4 ترم بخونیم بزنیم زیرش بهمون فوق میدن؟

"When the going gets tough, the tough get going."

صفحه 70 از 124 نخستنخست ... 6069707180 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فک، قبول، قسمت، لیست، لطفا، ممنون، من، مهم، مورد، موضوع، میکنم، میتونم، میخواد، میخواستم، میشم، میشه، میشه؟، ما، متعدد، مرتبط، مرسی، مشاور، مطرح، نفر، نمیدونم، چه، چیکار، نیست، نبود، ندارد، هفته، هم، همزمان، ها، های، هستم، ولی، واسه، یه، یعنی، کمک، کمکم، کمتر، کنم، کننده، کنید، که، کانون، کاش، کجا، کدوم، کردم، کردن، کسب، گفت، ۳۰۰، پارسال، پرهیز، پزشکی، پزشکیا، پست، آزاد، امروز، انتخاب، انتخاب رشته، انسانی، انصراف، اول، این، اینه، اینکه، اینجوری، اینجا، ایثارگری، ایجاد، اخر، اخرین، ادغام، از، ازاد، بچه، بندی، به، بهش، بود، بوده، بگین، بگید، با، بالای، باید، باشه، بحث، بخواد، بدین، برم، بره، بری، برای، بزنم، بزنیم؟، بزاره، بشه، بعد، تمامی، تو، تکرار، تا، تاپیک، تاثیر، تجربیه، تخمین رتبه، ترم، تراز، ثبت، جواب، جوابم، جای، خوانی، خودشون، دو، دوستان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، داد، داره، داشتم، داغ، دخترا، در، درست، رو، روانشناسی، ریاضی، رتبه، رشته، زدم، زدن، سوال، سال، سایت، سخت، سراسری، سردرگم، شما، شهر، شد، شده، طبقه، عزیز

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن