سلام
خسته نباشید
دو تا سوال داشتم
یکی اینکه کارشناسی اپیوسته یعنی چی؟ یعنی وسط ترم دوباره ازمون میگیرن؟ خوب هست؟
بعد الان تو سایت ازاد کارشناسی ناپیوسته هم اضافه شده. میتونم هم کارشناسی پیوسته هم ناپیوسته ثبتنام کنم؟
سلام
خسته نباشید
دو تا سوال داشتم
یکی اینکه کارشناسی اپیوسته یعنی چی؟ یعنی وسط ترم دوباره ازمون میگیرن؟ خوب هست؟
بعد الان تو سایت ازاد کارشناسی ناپیوسته هم اضافه شده. میتونم هم کارشناسی پیوسته هم ناپیوسته ثبتنام کنم؟
باشه شما درست میگی.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
بچه ها یه سوال بسیار مهم دارم.
الان کسی که مثلا تجربی کنکور داده برای دانشگاه آزاد می تونه 8 تا انتخاب رشته داشته باشه؟
1)کارشناسی با آزمون تجربی پیوسته
2)کارشناسی با آزمون تجربی ناپیوسته
3)کارشناسی بدون آزمون ریاضی پیوسته
4)کارشناسی بدون آزمون ریاضی ناپیوسته
5)کارشناسی بدون آزمون هنر پیوسته
6)کارشناسی بدون آزمون هنر ناپیوسته
7)کارشناسی بدون آزمون زبان پیوسته
8)کارشناسی بدون آزمون زبان ناپیوسته
الان واقعا یعنی 8 تا انتخاب رشته می شه کرد؟
بچه ها من این خبرو توی سایت ایسنا خوندم... خوب این یعنی چی دقیقا ؟؟؟؟؟؟؟ یعنی قراره شهریه آزاد مثه بین الملل شه ؟؟؟؟؟؟؟؟
در جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران افزایش نرخ شهریه در کل استان تهران برای تمامی رشته محلها و تمامی واحدها، 15 درصد افزایش نسبت به سال 92 تصویب شد.به گزارش سرویس «دانشگاهی» ایسنا، دکتر میرزاده در این باره گفت: با تورم بالای چند سال گذشته، افزایش شهریه دانشگاه آزاد ضروری است و به همین دلیل اساس هیأت امنای مرکزی، افزایش میانگین 15درصدی شهریه دانشگاه آزاد در سال تحصیلی 94-93 را تصویب کرد.وی ادامه داد: رشتههای پزشکی در زمینه افزایش شهریه وضعیتی کاملاً متفاوت با دیگر رشتهها دارند زیرا میزان شهریه رشتههای پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی، یکچهارم دانشگاههای دولتی است و همین موضوع تمامی واحدهای پزشکی دانشگاه آزاد را در چند سال گذشته زیانده کرده است.میرزاده با بیان اینکه به زودی موضوع افزایش شهریه رشتههای پزشکی را در هیأت امنای مرکزی مطرح خواهیم کرد، افزود: با توجه به پایین بودن شهریه رشتههای پزشکی در دانشگاه آزاد و هزینه بسیار بالای این رشتهها، شهریه این رشتهها به صورت مجزا و جداگانه در هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد مطرح خواهد شد تا حداقل میزان شهریههای دانشگاه آزاد در رشتههای پزشکی برابر با دانشگاههای دولتی شود.رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر این موضوع که ظرفیت دانشگاههای کشور برای مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد بسیار پایین است، ادامه داد: در سال 92 از 331 هزار نفر متقاضی دکتری تنها شش درصد موفق به جذب در دانشگاههای مختلف کشور شدند و در مقطع کارشناسی نیز از مجموع یک میلیون متقاضی تنها 260 هزار نفر موفق به حضور در دانشگاهها شدند که 140هزار نفر آنها در دانشگاه آزاد ثبتنام کردند
در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .
♥ خدایا شکرت ♥

ی ِس :yahoo (4):
چند روز پیش تاپیکشو زدن بچه ها
http://forum.konkur.in/thread14640.html
کارشناسی پیوسته یعنی اینکه شما تا اخر تحصیل تو دانشگاه هیچ پیش ازمونی نمیدید .. ولی کارشناسی ناپیوسته یعنی اینکه بعد ترم 4 یه ازمونی میگیرن از شما و بر اساس نمره قبول میشین و میری بالاتر ..
میتونی ولی بهتره کارشناسی پیوسته رو بزنی .. اگه میخوای انصراف بدی وسط راه کاردانی ها رو بزن
بچه ها مثل سال های دور همچنان انتخاب اول مهمه یا نه مثل سراسری شده؟
بعد بحث بومی گزینی هم هست؟مثلا منی که تهرانم اگر یزد رو بزنم شانسم کم میشه؟
لطفا جواب بدید
اقا این پاره وقت و تمام وقت بالاخره چه فرقی با هم دارند؟
باید
برای هر دو تاشون جدا کارت بخریم و انتخاب کنیم یعنی کلا 40 انتخاب؟
میشه لطفا جواب این سوالم بدی؟
الان کسی که مثلا تجربی کنکور داده برای دانشگاه آزاد می تونه 8 تا انتخاب رشته داشته باشه؟
1)کارشناسی با آزمون تجربی پیوسته
2)کارشناسی با آزمون تجربی ناپیوسته
3)کارشناسی بدون آزمون ریاضی پیوسته
4)کارشناسی بدون آزمون ریاضی ناپیوسته
5)کارشناسی بدون آزمون هنر پیوسته
6)کارشناسی بدون آزمون هنر ناپیوسته
7)کارشناسی بدون آزمون زبان پیوسته
8)کارشناسی بدون آزمون زبان ناپیوسته
الان واقعا یعنی 8 تا انتخاب رشته می شه کرد؟
لطفا کمک کنید
من سراسری فقط پزشکی و دندان و دارو انتخاب کردم
ازاد هم تمام وقت همین طور
رتبمم3333 هست و تراز8918
حالا چیکار کنم که اگه اینارو قبول نشدم سرباز نشم متولد 74
میتونم پارو وقت انتخاب کنم؟
یا بدون ازمون؟لطفا جواب بدید![]()
دوستان یه راهنمایی بکنید چرا کد رشته ها در واحد های مختلف یکسان هست
به طور مثال برق تهران جنوب و شمال و مرکزی همه شون40119 هستن پس چطور انتخاب اولمو مشخص کنم که مثلا واحد تهران شمال میخوام یا مرکز؟
میگم اگر بریم یونی 4 ترم بخونیم بزنیم زیرش بهمون فوق میدن؟
"When the going gets tough, the tough get going."
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)