به نام خدا

--------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام ... میخوام چنتا کتاب دینی موجود تو بازار رو با هم بررسی کنیم ...

لطف کسی تاپیک جداگانه ای باز نکنه چون خودم همه ی کتاب هارو مینویسم....

خب کتاب دین و زندگی میکروطبه بندی گاج :

خب برسیم به بررسی کتاب :
نام: kadr.jpg نمایش: 375 اندازه: 64.8 کیلو بایت

توی این بخشی که میبینید ایات نوشته و مفاهیم ایات رو هم نوشته .... کتاب میکروطبقه بندی گاج توی مفهوم ایات خیلی قوی کار کرده و اگر میخواین مفهوم ایات رو خوب یاد بگیرین همین کتاب رو خوب مطالعه کنین. من خودم شخصا مفهوم ایات رو از رو این کتاب خوندم.

نام: 1234.jpg نمایش: 367 اندازه: 133.9 کیلو بایت

توضیح این عکس :

بخش 1 : توی بخش 1 که خودم نوشتم گاج اومده عباراتی که با هم , هم مفهوم هستند رو یکجا اورده از هردرسی که میخواد باشه ... کار جالبیه ولی به نظر من واسه دوران اخر خوبه یعنی 1-2 ماه اخر ... چون ممکنه سوالات ترکیبی باشه.

بخش 2 : ارتباط بین متن و ایات ... یعنی این ایه ای که توی اول درس اورده شده با کدوم قسمت درس تطابق داره و مراد از اوردن ایه توی این بخش رو مینویسه.

بخش 3 : جدول پیام آیات : یعنی همون ایات رو دوباره یه جا مینویسه و مفهوم رو جلوش میاره ... فرقی با ایات اول نداره.

بخش 4 : اندیشه و تحقیق : از اسمش مشخصه :yahoo (4):

نام: 56.jpg نمایش: 359 اندازه: 56.5 کیلو بایت

بخش 5 : خلاصه ی دروس ... برای دوران جمع بندی فوق العاده کاربردیه.

بخش 6 : یه قسمتش که معلومه که اومده شماره سوال های مهم رو مشخص کرده ... بخش دومش هم یه سری نکات مشترک رو نوشته.

نکات مثبت این کتاب (از نظر من) :

[+] توی قسمت مفهوم ایات خیلی قوی کار کرده

[+] همه ی تست های سراسری چند سال اخیر رو داره که خیلی خوب کنار هم ترتیب داده

[+] جامع و کامله ... یعنی با داشتن اون حتی دیگه به کتاب هم نیازی ندارین

[+] داشتن تست های تالیفی خوب (برای دانش اموزان قوی) چون طراح میخواد سوال رو بپیچونه و دانش اموز قوی هم با این که تست پیچ پیچیه :yahoo (4): بازم حلش میکنه و از زدن تست لذت میبره و خوب یاد میگیره.

نکات منفی این کتاب (از نظر من) :

[-] حجم زیاد کتاب که کسی برای اولین بار ببینه شاید هول کنه یا استرس بگیره ( ولی با توجه به کیفیت خوبش می ارزه)

[-] تست های تالیفی ضعیف ( برای دانش اموز های متوسط رو به پایین) چون وقتی این دانش اموز تست هارو میبینه اکثرا نمیتونه حل کنه ... هم استرس میگیره هم گیج میشه.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

پ ن : خودم میدونم که تست های تالیفی هم تو نقاط ضعف بوده هم نقاط قوت ولی واسه هر کدوم دلیل اوردم پس دنبال سوتی نباشین ... برین درس بخونین.