نوشته اصلی توسط
اريا
كتاب دين و زندگي گاج دوجلدي بهمراه پاسخنامه ضعيفترين كتابي هست كه بنده در زمينه دين و زندگي كنكور ديدم.
اصلا بكار بردن لفظ جامع براي اين كتاب كاملا اشتباهه،اين كتاب بهتر بود اسمش مي بود:
"دايرة المعارف دين و زندگي كنكور"
قطعا مي پرسيد،چرا و به چه علت؟؟؟
پاسخ:در نظر بگيريد من ازمون ايلتز شركت كنم و بيام ديكشنري جامع اكسفوردو بزارم جلوم و بگم تمام لغات مطرح شده سرجلسه داخل اين كتاب بود.
دقيقا كاري كه گاج انجام داده،اومده موبه مو كتاب درسي رو بهمراه تمااامي پاسخ پرسش هاي اواسط و اواخر دروس و تمااامي مفاهيم رو بصورت كاملا تفصيلي و تشريحي يكجا جمع كرده ن حجمي حدود ٧٠٠ صفحه رو با پاسخنامه رقم زده و بعد كنكور هم تاپيك مي زنه تو پرتال گاج:"شباهت سوالات دين وزندگي ٩٣ با كتاب دين و زندگي ميكروطبقه بندي گاج" قطعا سوالات درش هست،با وجود چنين كتاب پرحجمي نباشه بايد تعجب كرد!!!
حالا مي پرسيد حرف من چيه؟؟؟ چي ميخوام بگم؟؟؟
پاسخ:هنر اين نيست كه با چنين حجمي كتابي ادعا كنه كه شباهتي هم با سوالات كنكور داشته!!!
هنر زماني محسوب ميشه كه مولف بتونه كاملا مسير و جهت دهي كنكور و ديدگاه طراحو پيش بيني كنه و براساس اون كتابي با حداكثر ٥٠٪ حجم اين كتاب تاليف كنه.
بعلاوه من بشدت تست هاي تاليفي كتاب رو ضعيف و خارج از گود كنكور مي بينم كه جهت دهي مناسبي ندارند.