نوشته اصلی توسط
nazanin74
لازم نیست درمورد یکی دیگه قضاوت کنیم که چه موقع هایی به یاد خداهو حضرت زهرا می افته..... هرچیزی تعادلش خوبه .... شاید قرب اون کسی که چادری نیست از اونی که چادر میبوشه خ بهتره...شماها از بیش خدا اومدین که راجب هرکسی به این اسونی قضاوت میکنین؟؟؟؟؟؟ قضاوت کارما نیست داخل همین تابیک هم خیلی ها چیزای نامربوط گفتن که ماها سکوت کردیم...
سلام
شما برای چی سکوت کردید؟این حق شماست که حرفتونو در کمال ادب بزنید...اگه بقیه اشتباه می کنن باید بفهمن..
ده بار گفتم هرکی حجاب داره دلیلی نداره که خوب باشه و هرکی بی حجابه آدم بد...شاید یکی به زور حجاب داشته باشه
آره شاید دلش خوب باشه من منکر نمیشم ولی اکسی که به خواد به حضرت زهرا توسل کنه باید باید حجاب داشته باشه...کسی که قرآن رو قبول داره باید حجاب داشته باشه...مگه قرآن با ما شوخی داره؟
خواهشا این حدیث رو با دقت بخونید...این حدیث خیلی قدیمیه:
قال رسول اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم): سيکون في آخر أمّتي رجال، يرکب نساؤهم على سروج کأشباه الرجال يرکبون على المياثر حتَّى يأتوا أبواب المساجد، نساؤهم کاسيات عاريات، على رؤوسهن کأسنمة البُختُ العِجاف، لا يجِدنَ ريحَ الجنّة. فالعنوهنَّ فإنَّهنَّ ملعونات.
( یوم الخلاص) ج2 ص753 ح1102
رسول اکرم صلَّى الله عليه وآله وسلَّم فرمود: در آخر امت من، مرداني پیدا می شوند که زن هایشان همچون مردها بر روی زین ها سوار می شوند، در آن عصر بر فراز تشک ها سوار می شوند و تا در مساجد می روند، زنانشان در عین لباس پوشیدن *** و عور هستد و بر سرشان چیزی همانند کوهان اشتران لاغر است، انها عطر بهشت را نمی شنوند، آنها را لعنت کنید که انها از رحمت خدا به دور هستند...
این برای کسایی که خدا رو قبول دارن،اونایی که قبول ندارن برن عشق حال...