گفتار مولانا و نظامی درباره حجاب
مولوی ، عارف نازك انديش و دوربين خودمان مثلی بسيار عالی در اين زمينه میآورد ، اول درباره تسلط معنوی زن بر مرد میگويد :
آنگاه راجع به تأثير حريم و حائل ميان زن و مرد در افزايش قدرت و محبوبيت زن و در بالا بردن مقام او و در گداختن مرد در آتش عشق و سوز ، مثلی لطيف میآورد : آنها را به آب و آتش تشبيه میكند ، میگويد مثل مرد مثل آب است و مثل زن مثل آتش ، اگر حائل ازميان آب و آتش برداشته شودآب بر آتش غلبه میكند و آنرا خاموش میسازد ، اما اگر حائل و حاجبی ميان آن دو برقرار گردد مثل اينكه آب را در ديگی قرار دهند و آتش در زير آن ديگ روشن كنند ، آنوقت است كه آتش آب را تحت تأثير خود قرار میدهد ، اندك اندك او را گرم میكند و احيانا جوشش و غليان در او به وجود میآورد ، تا آنجا كه سراسر وجود او را تبديل به بخار میسازد میگويد :
زين للناس حق آراسته است زانچه حق آراست چون تانند رست چون پی يسكن اليهاش آفريد كی تواند آدم از حوا بريد رستم زال ار بود ، وز حمزه بيش هست در فرمان اسير زال خويش آنكه عالم مست گفتارش بدی كلمينی يا حميرا میزدی
مرد برخلاف آنچه ابتدا تصور میرود ، در عمق روح خويش از ابتذال زن و از تسليم و رايگانی او متنفر است . مرد هميشه عزت و استغناء و بی اعتنائی زن را نسبت به خود ستوده است ابن العفيف میگويد :
آب غالب شد بر آتش از لهيب زآتش او جوشد چو باشد در " حجيب " چونكه ديگی حايل آمد آن دو را نيست كرد آن آب را كردش هوا
نظامی میگويد :
تبدی النفار دلالا و هی آنسه يا حسن معنی الرضا فی صوره الغضب
به طور كلی رابطهای است ميان دست نارسی و فراق از يك طرف و عشق و سوز و گرانبهائی از طرف ديگر ، همچنانكه رابطهای است ميان عشق و سوز از يك طرف و ميان هنر و زيبائی از طرف ديگر ، يعنی عشق در زمينه فراقها و دست نارسیها میشكفد و هنر و زيبائی در زمينه عشق رشد و نمو میيابد برتراند راسل میگويد : " از لحاظ هنر مايه تأسف است كه به آسانی به زنان بتوان دست يافت و خيلی بهتر است كه وصال زنان دشوار باشد بدون آنكه غير ممكن گردد "
چه خوش نازی است ناز خوبرويان زديده رانده را از ديده جويان
نظر مراجع تقليد در باره چادرحضرت آیه العظمی مکارم شیرازی چادر حجاب پسنديده است.
حضرت آیه العظمی بهجت چادر بهترين پوشش براي خانمها است چون تمامي مفاتن بدن را مي پوشاند. خانمهاي مسلمان بايد آداب و سنن اسلامي را در لباس پوشيدن مراعات کنند و از تجدد گرايي مضر پرهيز کنند
حضرت آیه العظمی صفای گلپایگانی
سزاوار است خانمها از چادر استفاده کنند. چون چادر در کشور اسلامي ايران از مظاهر و شعائر اسلام ميباشد و با حفظ اين شعار رسمي سعي کنند بانوان محترم حرکت را خنثي کنند.
حضرت آیه العظمی فاضل لنکرانیچادر حجاب برتر است و سزاوار نيست زنهاي مومن بدون چادر وارد جامعه شوند.
نظر به اينکه چادر از جهات مختلف ميتواند پوشش کاملي باشد به بانوان توصيه ميگردد که چادر را به عنوان مهمترين نوع حجاب که شعار ملي و مذهبي ما است حفظ نمايند زيرا موجب وقار و سنگيني زن خواهد بود
به چه می اندیشی برادر؟؟پشیمانی؟؟
ازاینکه جوانیت را به پای نسلی ریختی که ارزش خونت را ندانست؟
که ساده فراموش کرد عهد و پیمانش را؟
که حالا میگوییند میخواست نرود؟؟
که عکست را میبینند و عکست عمل میکنند؟
که به اسم آزادی بی حیایی میکنند؟
توراهت را رفتی...خیرش را دیدی:لقاء الله!
حالا ماییم و جنگ نرم!
جنگی با دشمنان مخملی!
جنگی باشباهت زیــــاد باجنگ شما...
جنگی نابرابر!...![]()
امام صادق علیه السلام می فرماید: حجاب زن برای طراوت وزیبایی اش مفید است. آری همیشه در و گوهر را در خزانه های آهنین نگهداری می کنند و زن هم اگر قدر و منزلت خویش را بداند آن را در گوهر حجاب محفوظ می دارد و اجازه نمی دهد نامحرمان به حریم او تجاوز نمایند.
تو نقش اول این عاشقونه ای
من با تو گیشه ها رو فتح میکنم
زیر باران اگر دختری را سوار کردید جای شماره به او امنیت بدهید
او را به مقصد مورد نظرش برسانید نه مقصود مورد نظرتان
در تاکسی،خودتان را به در بچسبانید نه به او
(هرچه را برای خود میپسندید ، برای دیگران بپسندید)
- رسول خدا(ص) از حضرت جبرئیل(ع) سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. (یکی از آنجاهایی که فرشتگان میخندند) زمانی است که زن بیحجابی و بدحجابی میمیرد، و بستگان او را در قبر میگذارند و روی آن زن را با خشت و خاک میپوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان میخندند و میگویند: تا وقتی که جوان بود و با دیدنش هر کسی را تحریک میکرد و به گناه میانداخت(پدر و برادر و شوهرش و...از خود غیرت نشان ندادند) و او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را میپوشانند.
رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!
آسانترین کار درس خوندن است
من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه![]()
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)