ویرایش توسط Alireza1234 : 24 مرداد 1405 در ساعت 23:39
من نظرم اینه خیلی زور نزنید و خودتون رو اذیت نکنید، خیلی چیزا توی این دنیا دست شما نیست، مثلا این نبود، هزار تا چیز دیگه هست شاید به نفع شما نباشه با خیلی هم به ضررتون باشه نمیتونید با همه چیز بجنگید منم نمیتونم، حالا بماند که این تاپیک رو کی با چه هدفی خلق کرده راجع بهش دوست ندارم حرفی بزنم و یه چند تا از همین نظرات این تاپیک رو هم نمی پسندم، حرفاشون خوب و پسندیده نبود
من با حرف نادرست خالی نمیشم، من وقتی خالی میشم که به هیچ چیزی فکر نکنم، شما هم اگر بازیچه دست آدمی شدین که شور انداخته تو این تاپیک، روش منو امتحان کنین
من با این مخالفم چون شما نگاه کنی مملکت کلا دست سهمیهای های طرفدار نظامه. مهندس سهمیهای میاد نت میلیونها ایرانی رو قطع میکنه، پرستار سهمیهای میاد تو بیمارستان بعد حوادث و تظاهرات پلیس رو خبر میکنه و پزشک سهمیهای هم مجروحها رو دو دستی تحویل نظام میده
سهمیه برای جیرهخور جمع کردن برای چنین مواقعی بوده. حالا شما تصور کن این همه موشک تو ۴۰ روز به این طرف و اون طرف شهر خورده ببین چقدر دیگه قراره از این دسته آدما بیاد و وارد کنکور بشه
میگویند شب خطرناک است؛ اما خطرناکتر از شب، آدمهایی هستند که یاد گرفتهاند لبخند بزنند و هیچچیز از درونشان معلوم نباشد. خیابانهای نیمهشب، تنها شاهدِ حقیقت آنهاست.
Leave them wondering.
در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 51 مهمان)